![]() |
Pa daj ajde, pa ne nosis ti komp svaki tjedan po je*enom gradu nego ja! Ako neces ruckice nemoj ih staviti i gotovo, sta nas napadas...?
|
Citiraj:
Ti razmisljas o ruchicama za komp (je:eek:ale vas ruchice za komp) koje nebi bile ukras nego funkcionalne? E, ti si fakat puko. Bas me zanima kako ces to i izvesti, jer niti jedno kuciste nije projektirano da se na njega nakaleme ruchice (je:eek:ale vas ruchice za komp), vec da stoji na nekoj stabilnoj plohi. Pa zashto su onda kuchishta metalna? Zbog magnetnih zrachenja izvana i iznutra. Kaj ti nebi bilo lakse i jednostavnije napraviti torbu za kuchishte s naramenicama ili ruchkama, pa ga tako fino prenosish gradom? |
Citiraj:
steta sto je bilo tako lako napraviti, bas sam se nado da sam nasao zajebanciju za hladne zimske dane :) |
Citiraj:
Moram priznati da me interesira kako to izgleda. |
Ma daj ajde, pa zajebava...:beer:
|
Citiraj:
Moze i mod aparata za kavu! |
Da, da odi tamo da vidimo sta nam greg the Faca ima za pokazat! :burn: :clap: :clap:
|
Citiraj:
|
Ohoho, pa kako to da ces ti tu doci?:gringo:
|
Citiraj:
drzim se onoga : ako zelis da se nesto obavi kako treba obavi to sam |
hmm...a kako ces nas to ubiti? pregazit ces nas svojim tenk-kompom na baterije? nemoj ih zaboravit napunit!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma dodji ti na njemu, imas po putu dost birtija za napunit akumulatore :D
|
hah, ma nebi izrdzalo od birtije do birtije kad bi sjedio na njemu.....do vec zahtjeva motor s unutrasnjim izgaranjem :)
|
Citiraj:
velim ti ja da bi cijeli lan party stao to gledat i bio bi ziher glavna zvijezda :gringo: |
Ma nist ne visi, a mi se peremo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |