![]() |
Citiraj:
|
Moj predstavlja tim, zajednicki rad, pozrtvovnost... ma pogledajte kako ponosno stoje iako kisa lije ko iz kabla.
|
slikica je rucni rad i mislim da je tip fenomenalan....
imam jos par njegovih.... aka unreal shit.... usput sve je rucni rad sto je jos dodatni plus |
Tko je igrao Dune 2, zna tko su i što su Sardaukari (oni iz filma su pi**ice prema ovima). Ostali mogu zaključiti i sami iz slike:D
A avatar mi je zato jer sam baš na starom kompu odlučio ponovo odigrati Dune 2 pa mi je zapeo za oko opaki dizajn njihovog oklopa. |
Oni koji vole motore znaju koji je ovaj znak, za sve druge... Ovo je logo od firme Akrapovic koja je svijetski poznata u izradi ispušnih sustava za motore.
Da mi je jedan ovakav za po doma. Npr. Kompletan ispušni sustav sa granama od titana i topom od titana dođe preko 13000kn, ovisi od modela, do modela motora za koji je namijenjen. |
Na slici je kao što se vidi markantan mladić izrazito muskulativne fizionomije koji pokušava kroz ronjačko odijelo promandrljat(op.a. mandrljavanje je starolatinski izraz za meškoljenje skrotumskih vrečica iliti podomači jajaca).Za tipa sam čuo da je svjetski čovjek,dobrica,poturica,dobročinitelj i nadasve spreman dati svoje tijelo u ruke nekoliko žena koje bi mogle vršiti opite svake vrste nad njime. Pa ako znate neke žemskinje javite ....:beer:
|
Mogu samo da kazem:
Legenda (Lep, zgodan, privlacan, spretan, majstor borilackih vestina kao dziu-dzicu, dzudo, kung-fu, karate, budokai, nambudo, kai-bo, shen-chi itd, majstor u baratanju hladnim i toplim oruzjima bez obzira na duzinu cijev/kalibar, maljav, te nadasve inteligentan, mudar i pametan, a kao secer na kraju, jos k tome i RENDZER i to ne bilo koji, neg TEKSASKI!) Eto vam ga na... P.S. Joza, daj si te hlace nategni prek sisa drugi put, pliz!!! |
Sta rec o mom avataru....
AKo ste gledali Dragonball/Dragonball Z/ Dragonball GT sve vam je jasno. A vi sto niste (grom vas sprzio zbog toga http://www.3rror.com/~crazy/forum/im.../sweatdrop.gif evo ovako: SonGoku Super Saiya-Jin 3, i "puni" svoj KI za fajt. Najjaci je avatar na ovom forumu. Nemoze mu nista ni sbp-ov rejnđer :p . Kaaaaaameeeee-haaaaameeee-haaaaa http://www.3rror.com/~crazy/forum/im...les/cheers.gif |
Citiraj:
Jedino si zaboravio kod Teksašanina spomenut ving-tzun i majstorsko baratanje čačkalicom! |
A eto, moj avatar simbolizira snagu, pouzdanost, kvalitetu... Jednostavno INTEL... :cool:
|
Citiraj:
|
mog avatara ne treba komentirat jel starija ekipo? :D
oduvijek je tu bio, uvijek ce tu bit...SISE aaaaaaa :clap: |
Citiraj:
Kad se sjetim koje su to bile spike... ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj nis ne znaci, ali plasi malu djecu :D |
Sve jasno, trenutno sam do daljnjega na Bartonu.
|
Citiraj:
|
A tek sa Genki-damom (Spirit Bombom)... :D
|
Moj predstavlja natpis koji bi svaka firma trebala imati na servisu.:D
A naüao sam ga negdje u dubinama neta |
moj je jednostavno intel :D
Ma šugav je do besvijesti, al nisam još našao niš bolje... |
moj je "kustom dizajn" u napadaju dosade...
predstavlja...:confused: pa...javim vam kad smislim...:D :beer: |
predstavlja nekaj opako,opasno sa kalašnjikovom.....:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa DII i nije bas cisti RPG,vise je Hack'h'Slash
|
iz prilozenog se jasno vidi...favorite BADASS guy iz DBZ/GTa!
Vegeta RULES!! |
Moj je iz mojeg najdražeg crtića. Upravo radi na novoj grafičkoj. :)
|
ja nisam nigdje uspjel nać BUBIMIRA:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:12. |