![]() |
Citiraj:
evo ja vec 2-3 tjedna nisam niti pokrenuo AL :D |
Citiraj:
|
Krenuo ja isto na Cyprusu igrati, trenutno sam 16lvl u nedostatku slobodnog vremena.. :S
Ingame nick: Zoka |
Koja je uopće razlika između tog novog servera cyripusa i ostalih(osim 2x drop i xp)?
Piše neš kao pvp server , ali svejedno se ne može nikog napasti na nižim levelima o_O Probao sam napast level 6 sa svojim lvl 2 knightom :D i nisam uspio. P.S. ja igram na Evengardi, al ono u pol godine na par sati odigram.:D |
vidim ne igram jedini Archlord ovih dana, za PvP moras biti lvl 30, cuo sam da te dosta debila pocne napadati kad dodes do lvl 30 tako da ima to i svojih nedostataka. Ja sam trenutno Sorcerer lvl 29 na Cyripusa, poceo sam prvo s bersekerom, ali mi je dosadio nakon lvl 24, in-game nick: Eleven, igram nekih tjedan dana, kad nadem vremena
|
htio bi počet to igrat pa, zadnja epizoda je 3, kaj prvo trebam imat instalirane prve dvije ili???
|
skini samo s njihove stranice client i to je to ..... usput napravis i acc odmah
|
koliko to ima gb???
da ne prekoračim 10gb:D |
ima oko 1.5gb otprilike
|
i u tih 1.5 mi je sve kaj trebam ili za ep3 trebam još kaj skidat
|
Citiraj:
trebam sam sebe ponavljat ? |
jel radi kome igra na visti?
|
meni radi normalno na visti 64 .... ali se zna tu i tamo igra sama od sebe srusiti :D
|
ajde savjete:
kaj je najbolje sve dizat kod archera? kaj ak sam mage mogu biti samo female :D ne izgleda badass madafaka :D |
ovisi koji build zelis vise .tj za sta ti treba za PVE ili PVP ??
i da na kojem serveru igras ?? |
server: gaiahon (tak se piše, mislim:D)
za kaj je bolje dizat? pa mogu imat na istom serveu više likova, je? |
Eto da i ja nabacim koje pitanje dok se igra skida...
Na kojem serveru preporucate, definitivno PvP? A drugo isto sam planiro ic na PvP archera, pa savijeti uvijek dobro dodju :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
kako staviti neki kamen sta dobijem na oruzije ili armor odgovor na xf ako imate djgrof ili na email djgrof713@gmail.com lVl 11 Djgrof :amen:
|
Citiraj:
|
i meni :D
archlord prelazi u ruke Webzen-a ...navodno se bude mogao charachter prebaciti ali to budemo vidjeli kako ce ispast :D kako bude bude ;D ionako vise ne igram :D iako sam u zadnje vrjeme mislio malo opet zaigrat |
Citiraj:
|
Evo ja ju hocu igrat ali imam jedan problem...ovaj:
http://www.youtube.com/watch?v=CmEa_JR3gFc Znaci pokrenem igru preko stranice...i dode mi do ovo nGuard i nista dalje..dajte mi pomognite!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:21. |