Citiraj:
Autor Nikky
(Post 862918)
Ja: Zbog čega forsirate bridge mode rada i na uređajima koji su nativno routeri i to rade ok? I još kao posljedica toga prisiljavate korisnike na dodatne troškove kupoviom dodatnog switcha ili routera jer dosta korisnika ima više računala i normalno je da ih žele spojiti međusobno i na net, a onda vaše forsiranje bridge moda smeta, kao i vaša verzija firmware - a i rezervacije za MaxTV. Šta je problem imat uređaje za MaxTv i za normalno korištenje sa originalnim firmware - om?
|
da, malo je bedasto sta u router modeu podržavaju samo wlan routere, a iznimka među "žičnima" je D-Link 584t, a ovi ostali "žični" banana
ne kužim ovo za MaxTV kako si mislio da to slože bez da imaju rezervirana 2 porta sa svojim firmwareom na routeru?
Citiraj:
Autor DANCI
(Post 863389)
imao sam problem sa modemom, došao njihov djelatnik koji nije ni znao pokrenuti konfiguraciju modema, a kamoli nešto više...i na kraju mi je reko' da je to takav modem (kad isključim adapter iz struje, postavke se resetiraju)
|
radi se o d-linku?
Citiraj:
Autor VARAN
(Post 863462)
Ja: Ok, nema problema, samo mi recite, znači ja platim 35 kn mjesečno 3 mj i ako nisam zadovoljan sve vratim i nema dodatnih troškova.
Ona: Da, 35 kn mj. i 100 kuna kablovi prvi mjesec.
Ja::stoopid: Kakvih 100 kn za kakve kablove?
Ona: Pa one kablove kojima se spaja max-tv uređaj sa internetom.
|
to su gluposti
jedino ako si zatražio "dodatno kabliranje", ali to u pravilu neznaš kolko će koštat dok ne dođe prvi račun
|