![]() |
ako igraš u lanu i nod te zahebava a želiš ga imat na kompu, jednostavno ga isključi i kad ste gotovi ponovo uključi
|
i ima li kavih još iskustava. nešto se komešam između kombinacije kaspersky+zone alarm ili da dignem ovaj smart security.
lp |
sve je bolje od zonealarma, prije počne 3. svjetski rat nego se ZA boota...:D
|
samo da javim poklonicima Eseta tj. NOD32 da je napravljen final patch za njega, kažu radi fenomenalno, kao i stari za nod 32 2.7
|
pa daj mislim stvarno, 136 postova...
preuredi tekst |
Ako vam NOD pravi probleme sa igranjem u LANu, rješite to dodavanjem exe filea od igre u IMONov Exclusion:
IMON > Setup > Miscellaneous > Exclusion > Edit > Add (nađi exe od igre) > Open > OK 100% rješeno :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rak21 baci oko na pravila http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila
|
eto; post je izmijenjen. Znam za pravila, nisam ni u jednom trenutku niti nudio niti potraživao linkove na bilo što nelegalno. Post je služio samo za informiranje članova...
no, previdio sam točku 4: "Zabranjene su rasprave o zaštiti sadržaja zaštićenog autorskim pravima, pa tako i o razbijanju istih, jer znamo kamo takve rasprave vode." ..te se stoga ispričavam P.S. napominjem da sam na postove slične mojima više puta nailazio i od drugih članova, konkretno i u ovoj temi |
Sve OK, no kao što i piše, takve rasprave uglavnom završe u krivom smjeru.
|
instalirao sam (konačno) ESS i već imam jedan problem! - sad mi winmessenger više ne prikazuje poruke koje ja pošaljem na LAN - od ostalih ljudi prikazuje. zna li itko kako ovo riješiti?
|
što mu znači "Undocumented serious error (0x101a)"?
google kaže reinstal ESS, što vi kažete? |
Citiraj:
@eset: ajde jos par verzija toga, pa cu upgrade, dotad ovo super. firewall mi uopce ne treba, sta ce mi kad nista ne prolazi kroz ovo. |
Citiraj:
Na njihovoj stranici imaš opciju za upgrade. |
Nije to riješio u 7 mjeseci što je prošlo otkad je tema mrtva. :kafa:
M&D? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |