![]() |
Citiraj:
Ja sam saznao taman u dnevniku juče da je bio dan muškaraca i za nagradu me žena pustila na miru gledat drugo poluvrijeme Juventus i Inter (nakon što je prošao BB, naravno :) Ovo je podcjenjen praznik, ja ću za sljedeću godinu napravit listu šta hoću za poklon za dan muškaraca, moglo bi novo chiftekovo kučište doć :lol2: |
ja sam ostvario svoju namjeru
namjerno sam pustio da taj Dan prode i nakon toga sam dignuo halabuku, sad imam "slugu" sljedecih mjesec dana :D |
zašto imati slugu samo na konto propuštenog dana muškaraca... moj moto :)
|
imas pravo, ali nije teorija isto sto i praksa :D
|
naravno... na forumu se ne kuži da sam ja taj sluga cijelu godinu :)
|
aha ti nam samo krafne u oci bacas ha?
|
normalno to svi radimo. svi smo mi robovi naših djevojaka/žena.
|
trebamo podic nekakvu bunu
treba nam voda, tko ce bit matija gubec novog doba? :D |
|
ja sam matija, ali nemrem vodit bunu... ne da žena :D
|
|
dečki, danas je Dan muškaraca!
|
Citiraj:
|
Dobro da si quotao post iz 2007-e...
|
pa možda nam je AMD od tada gladan :)
|
Ih, ja vidio ovu temu i odma se pohvalio na poslu. Sad sve zene napale da moramo castiti, strasno, bolje da sam sutio :D
A kad je njihov dan dobiju bombonjere od firme i ruze i jos ih ranije kuc puste. PS: moja sestra ima danas rodjendan :D EDIT: u strci sam nam zaboravio cestitati nas dan, pa eto, zivili mi ;) |
Citiraj:
Pa ko tu sad kom čestita :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne ne, počasti, a kad dođe Dan žena onda primjeni njihovu taktiku, čisto da vidiš reakciju :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako nas par muskih pocasti ovu hrpu zena na poslu i ako sazna moja cura za to, a nju nepocastim bit cu mrtav :D Iskreno, nekako me i strah pocastiti ih, pa ocekivati to isto od njih, sigurno ce se nekako izvuci i opet nama prisit tu duznost. Prave su vjestice, nema sta (oni koji me znaju uzivo neka ovo nespominju) :roller: |
Citiraj:
Od 2007 sam natukao 8 kila. Otom potom kak me žena ne hrani. :) |
Ko samo izmišlja ove nebuloze da mi je znati... :facepalm:
|
bah ,eto moju ko i 2007 boli glava :D
al neka ,pripremio sam maramice :rofl: sretan vam dan mladići i starci... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:02. |