![]() |
Da, 2 mbit. Al gurao sam ljude bez frke.
Kad snize cijene flata, onda uzimam 8mbit, pa cu moc bolje. |
Citiraj:
ma deamon nema veze napravite ti i frend hamachi network i gejmate,deamon ajde kad si već započeo temu daj ljudim linkove,kako podesiti hamachi itd. |
Upisi connect 78.1.16.108:28960 za igru na COD2 serveru, podignut je.
Ili ga nadjite pod local. :dobartek: |
Dodan GTR2 na listu.
Ja mogu hostat... |
Hoće li uskoro biti Warcrafta? Trazim zrtve za DOTA-u.
|
Jel bi se mogao nekako sredit Americas army server, imas nas dosta ovdje koji to igramo...
|
pozdrav
da li je moguce igrat BMW M3 Challenge preko hamachi-a? |
evo ga malo SSova nakon testiranja GTR2 servera,,,, sve je fino glatko islo bez stekanja
jedini bad sa nas je bilo samo 2 :( http://shrani.si/t/10/cy/3KQtEbo9/p1.jpg http://shrani.si/t/1/mn/20g3hf0m/p2.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
navodno treba probati sa starijom verzjiom hamachija
|
Citiraj:
evo sada je bio Flatline, Ice, Vejita i ja sve 5 bilo hehe samo Vejita nikako vise nesmije praviti server za GTR2 je kad je on host igra steka :D |
Kaj mi je cudno jer nemam sporu vezu :(
|
Je li ko za C&C3 da se koljemo malo :)
Ima li tko da ga igra na netu? |
Predlažem da se ubaci LFS....pa da malo rasturamo..
|
Meni prijavljuje da je mreža puna. Znači već je doseglo 16 klijenata?
|
Citiraj:
|
ma treba kickati neaktivne igarce i gotovo, a ne nas 5 samo viđam online kaj igramo a ostali se nakenjali gore niti slova od njih :D
|
a i bilo bi oke sloziti fino
PCEkspert_GTR2 PCEkspert_CoD2 PCEkspert_LFS ..... i vec za svaku igru posebno,,, zato sto se moze samo 16 usera na jednu mrezu,,,, to je slabo a necemo svi mi igrati sve igre a popis je sve veci i veci :D |
Koliko ja znam da hamachi podžava do 16 klijenata koji koriste besplatni hamachi. Znači ako kupimo hamachi, možemo imat mnogo više ljudi...
Ali speedy, tvoja ideja je dobra...:chears: |
hehe da a znamo kakvi su izgledai da mi nesto "kupimo" ako moze free :D,, a i ovako po igrama je bolje sve organizirano,,,,
anyway dok Ice ne ubaci u prvi post evo ga ovdje COD2 username: PCEkspert_CoD2 password: pcecod2 Battlefield2 username: PCEkspert_BF2 password: pcebf2 GTR2 username: PCEkspert_GTR2 password: pcegtr2 Live For Speed username: PCEkspert_LFS password: pcelfs |
Citiraj:
|
Ubaceno u prvi post.
Supreme commander server: PCEkspert_SC pass: pcesc |
Enemy territory
PCEkspert_ET pceet |
hehe i ja cu da dodem zaigrat koju igru cim stavim novi hard(budem imo mjesta za igrice) i kupim novi mis* koji ima malo vecu preciznost od trenutnog kuglicnog koji je prije 10 godina kosto 20 kn :D
*razer blackadder :D |
Citiraj:
|
Probao se prikačiti na GTR2 server, ali kaže pass rejected? Valjda je server offline? :D
|
Citiraj:
|
"GTR2
server: PCEkspert_GTR2 password: pcegtr2" Upišem i error - password rejected. |
Citiraj:
i meni ista stvar. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:05. |