![]() |
Ove nove Teac se rade u Asusovim tvornicama i šit su.
|
Citiraj:
Ali ne možeš tek tako preporučiti Teacovu pržilicu kao da postoji samo jedan model. I ako se jedan model pokaže dobrim ne možeš generalizirati da su svi modeli dobri.:beer: |
za vuduja:
ili ide cijela kanta sa k6 il niš... javi ako si još zainteresiran,pa ti javim ostale komponente detaljno... |
Citiraj:
|
Onda napiši da je 40x odlična (što potpisujem u bilo koje doba dana, i ja je preporučujem), ali zamisli koje si smeće preporučio kad si rekao da kupi TEAC-ovu pržilicu. Zašto? Jer se više ne može ta pržilica kupiti, jedino su u prodaji ova nova smeća koja su nedostojna TEACovog imena.
Pazi što preporučuješ, ako hoćeš da tvoja preporuka ima težinu.:beer: |
OK.
Al kad smo kod 40x moram reć da mi danas crkla, odnosno može čitat, al nemre pržit |
Probaj sa drugim CDR-om. I Nicholas je imao sličan problem sa 40X pržilicom i bili smo je spremni proglasiti mrtvom.
|
Probao sam s par cd-a. CD izgleda kao da je spržen, a zapravo je prazan.
Očistio sam je i ništa. A čita bez problema. :confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prije nego sam formatirao disk pržio sam s Nerom i tada sam vidio podatke na CD-u, ali ih ni na jednom kompu ne mogu otvoriti nego mi izbacuje error.
Danas sam probao pržit preko windowsa i cd prazan |
Probaj kod prijatelja da li radi, može biti da se s nečim tuče. Ili da su Windowsi prolupali (ne bi bilo prvi put, pitaj Gabreta:))
|
Brijem da je ipak pržilica jer mi se isto događa i prije i poslije formata.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |