![]() |
posto je hitno, da te obavijestim, nitko ti to nece rjesavat.
|
Citiraj:
Evo link na PowerPoint skriptu koja sadrži animirane korake rješavanja zadataka RS link btw fakat ne kužim kako vi ljudi mislite položit predmet kada nemate pojma niti kako se zovu profesori koji su napisali knjige ili vam drže predavanja :stoopid: Tri profe iz nacrtne/perspektivne geometrije sa GF-a u ZG zovu se: Sonja Gorjanc, Ana Sliepčević, Vlasta Szirovicza i uspio si gotovo svakoj krivo napisat prezime :D :nono: |
Koja sprdacina ovi fakuleti postaju u danasnja doba...u moje vrijeme studiranja (1991-1996.)ni skripta nisi imao kako treba, a o netu smo samo sanjali.
|
I onda još uz sve to ekipa se neće udostojit izdvojit pol čuke da sama napravi program :nono:
|
Ovakve zadatke sam ekipi crtao na pausu (rapidografima jasno) za 50-100kn po zadaći :) Bome sam lijepo živio u srednjoj školi. Pretpostavljam da danas samo trebaš znati podesiti koordinatni sustav u ACADu i unijeti točke da bi dobio rez. Pff! Old school rules :)
|
Oprostite jeli itko zna kako se obaraju prikloni kutevi dužina i pravaca ,malo sam zaboravio pa jel možete pomoć plizzz........:care::):):care:
|
Vidim da je tema stara, no možda neko vidi još pa mi pomogne
zadatak ovako glasi.. pa ako netko zna bio bi jakoo zahvalan Nacrtaj tlocrt,nacrt pravilne uspravne 6-erostrane piramide kojoj je os na pravcu=P1 P2 / P1(-2.5, -2.5, 0) P2(-4, 0, 1.5) / jedan vrh osnovke u tocki A(-3,4,5) a visina v=9. |
http://www.scribd.com/doc/54726626/N...davanja-Zagreb Pogledaj ovu skriptu. Nemam vremena danas i sutra al ako ces jos trebat pomoc mogu ti vjerovatno pomoci od petka pa nadalje. Lp
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:13. |