![]() |
Citiraj:
? 5 vol+ TV (onaj prazni ekrancic na daljinskom) ...TV ce se upaliti u "factory professional mode-u"... kada ti se upali TV u preset modu nadji podesavanja ulazno izlaznih signala ( 4. stranica menija, druga linija odozdo je S-VHS sig.in mode on - off)...stavis na on. restartas TV. i to je to.nemoj nista drugo dirati ako nisi siguran kaj je kaj !! Tu mozes i iskljuciti skartove i ostalu periferiju (!) i zato OPREZ!.. i nemoj se splasiti kad vidis hrpu funkcija... |
Citiraj:
slika mi stoji malo nakoso, pa su mi rekli u trgovini da odnesem TV na servis, da oni pomoću nekog daljinskog poravnaju sliku?! jel postoji mogućnost doć do tog menija kod kuće? jer nemam auto, a servis u Sesvetama.... |
Citiraj:
|
e ovako:
model je: Samsung CZ21A083 a na jamstvu sam dobio da je to CZ21A083N sad, nisam siguran da ima neke velike razlike, nešto mi je tip spomenuo da ova moja ima hr meni, a one druge nemaju. To je inače 55cm, Plano, ravni ekran, stereo. Koštao je nešto manje od 2000kn prije 2-3 mjeseca. Pa ako bi uspio poravnat sliku, bilo bi super. Najviše se kuži kad gledam DVD-e, ili nešto na TV sa titlovima, jer onda stoje ukoso, pa nervira... Hvala unaprijed! |
Citiraj:
A znam da to zivcira. a znas kaj napravi do ponedjeljka ? ak ti ekran visi na jednu stranu daj onda pod drugu stranu televizora podmetni par knjiga ili nekaj drugo tak da ga izravnas ! |
Citiraj:
will do! :D da ga malo "podkajlam", pa će bit ravno... :beer: |
Citiraj:
|
Ja sam spojio grafu 9600Xt na Tv koji je star 15god i slika mi je blizu crno bijele (ima nešto boje).Spojio sam preko skarta.Probaj promjenit kabel
|
1 privitaka
Nisam baš puno pročitao o ovom članku no koliko sam shvatio govorili ste neš to o RGB-ju i S-composte konetktorima. Na netu sam našao ovu shemu pa možda pomogne.
Nisam siguran da je potpuno ispravna no 95% jesam! |
Citiraj:
|
GABRE.....nisam bil danas s frendom. njegova žena mi veli da je otišel po nekaj u Opatiju i da nezna kad se bu vratil...ali čim se vrati bum ti nabavil kodove za TV. sad se ne usudim tam kemijati po njegovoj radioni kad njegova 2 šljakera imaju oči doslovno svuda...ali...čim ugrabim priliku.....
|
4 Tin
OK. Nema problema. Nije jako hitno, ali uglavnom da znam da će bit nešto. tnx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06. |