![]() |
Citiraj:
|
Ali kako to mislis ne bi isao na to?? Pa koliko sam vidio, nakon dosta trazenja, to je jedino sto mozes dobiti u 200WP7ES ako hoces S-IPS matricu. Druga opcija je AUO MVA matrica. Tako da neznam na sto bi ti isao? Na tftcentral je kriv podatak da u tome monitoru dolazi samo s-ips matrica. Naisao sam na neki thread na widescreengaming forumu
http://www.widescreengamingforum.com...pic.php?t=7887 gdje su se isto takli te teme. A neznam kako saznati nesto za sigurno dok sam ne probam kada izgleda svi proizvodaci lazu, kradu i varaju :D |
Citiraj:
|
Pa normalno da nisam siguran. Ali to je sve sto sam uspio naci o tome pa pitam dali ima tko jos kakvih informacija. A i u cemu je caka s tim rebrandiranim matricama? Kaze proizvodac LG.Philips a vodi se pod drugim imenom. Zasto bi to radili??
|
Citiraj:
EDIT: Odakle uopće ga naručuješ kad si uspio crni naći? |
Hvala na pomoci i nisam bas razumio ovaj zadnji dio posta: "evo prošlo je vremena koliko sam imao i Dellove i ništa lošeg ili nešto što ne zamjetiš u prvi tren nisam našao"
EDIT: A neznam bili to trebao reci javno da nebi ispala neka raspravan ili da mi se ljudi ne rugaju. Ako bude sve OK javim ti odmah odakle je doslo. |
Citiraj:
|
p3tar jesi možda pokrenuo koju igru i dal ima ghostinga??
|
Citiraj:
|
Pa nece biti ghostinga, a ni ringigna (to samo bijedni samsungzi imaju :D) ali daj ako imas volje pokreni onaj pixperan program i probaj one kockice i zastavice ( flagtest i chase test) pa javi rezltate. Bas me zanima da usporedim sa svojim trenutnim ekranom. Hvala unaprijed :chears:
|
Citiraj:
|
jel zna netko gdje ima izložen taj monitor za vidjet?? poslao sam mail mikronisu pa ćemo vidjet dal ima, ali ako oni nemaju onda neznam gdje bi pogledao:stoopid:
|
evo našao sam pixperan preveden na engleski nisam prije imao živaca za program kad je bio na njemačkom.
Evo reza: Flag test: b->w: 100.0%, w->b: 99.7%, b->g: 100.0%, w->g: 100.0% Chase test: 5(16.7ms), 6(20.0ms), 5(16.7ms) Readability: Tempo 10 EDIT: Odličan mi je ovaj test sada kada razumijem šta piše :> |
Citiraj:
jesu to dobri rezultati? |
Citiraj:
|
U splitu ga imaju u technomaxa i naravno svi, cak i laici, vide da je definitivno najbolji od 20ak izlozenih cim ga vide.
|
Citiraj:
|
evo konačno sam nabavio dotični monitor, i zahvaljujem p3tar-u i ostalim na informacijama:chears:
monitor je strava:care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
izgleda da sam dobio s-ips jer crna baca na ljubičastu kad gledam pod kutem |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17. |