PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Kako ste došli do nicka na forumu? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8484)

tor 26.02.2004. 18:51

Citiraj:

Originally posted by Isus
Hm zašto bio?;) :p
EDIT: koliko tipfelera, užaš!

Citiraj:

užaš![/
Pravi se javio...:D

IceFisherman 26.02.2004. 21:00

Citiraj:

Originally posted by Jozha
To je jedna od teorija ali tvoj pravi nick je Jajo. Jer čovjek se ošišal jednog zimskog jutra i utrčal u školu kao nikada do tada sa rukama na glavi.Reko gle čovjeka je sram nove frizure ali prevarili smo se : bilo mu je hladno za glavu. I kad je maknul ruke,kaj smo imali za vidjet, JAJE!
Takvoga i ja imam u razredu http://www.monitor.hr/smilies/jumping.gif

Paske 26.02.2004. 21:31

Citiraj:

To je jedna od teorija ali tvoj pravi nick je Jajo. Jer čovjek se ošišal jednog zimskog jutra i utrčal u školu kao nikada do tada sa rukama na glavi.Reko gle čovjeka je sram nove frizure ali prevarili smo se : bilo mu je hladno za glavu. I kad je maknul ruke,kaj smo imali za vidjet, JAJE!
ROTFLMAO

Veliki živčani SPB je JaJo ... bvahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa

JaJček - od sad te zovem DESNO :D

Ujoma 27.02.2004. 00:42

Pa nastao je kad sam kupio prvi komp tamo negdje 99. Radio sam si mail preko Yahooa i koje sam god ime upiso bilo je zauzeto, pa sam napiso Ujo skračeno od prezimena, ali je bilo prekratko pa sam dodo još prva dva od imena ma (Marko)

Tooma 27.02.2004. 22:28

moj je nasta kad smo igrali neki minigolf
ja napravija highscore i jedna cura kad je upisivala moje ime napisala jedno o viska

JoZ@ 27.02.2004. 23:20

Citiraj:

Narafski postoji još jedna manje vjerojatna teorija da mi je nick radi imena, op.a. Josip. :beer:
:clap: :burn:

Gumby 27.02.2004. 23:32

Jesi li gledao Monty Pythons Flying Circus?
Ako jesi onda znas, a ako nisi obavezno pogledaj!

pogi 28.02.2004. 19:26

Moj nick je zapravo nadimak iz stvarnog zivota kojim me zovu pojedini prijatelji. Nastao je u srednjoj skoli iz mojeg prezimena

RAK 28.02.2004. 20:37

Nick je nastao '92 u vjetrovitoj noći. Nisam imao što raditi pa smo bacili brbljanje bez žice. Momak preko puta me pitao kako da me zove. Službeni nick je bio odviše poznat. Poprilici kao da sam dao osobnu.

Ogledao se oko sebe i vidio naljepnicu "Liga borbe protiv raka".

Jednostavno, kratko i jezgrovito. Ja sam bolest.

KeLLe 28.02.2004. 20:37

Igrom slučaja frend iz škole nazvao me Kele , pa se ostalima to svidjelo. Inače pitao sam da odkud je on to izvukao?
Rekao je da je slično ko prezime (Keko) ali da se lakše izgovara.
Ja sam ga malo uljepšao tako kad ga pišem izgleda ovako KeLLe

giga 28.02.2004. 20:48

Zovem se Igor,ali me je seka nazvala GIGA kada je imala par godina.Tko zna zasto,valjda joj je bilo lakse i tako ja ostao za neke ljude GIGA....

BladeRunner 29.02.2004. 12:05

Moj je nastao slučajno.Kad sam se prijavljivao na jedan forum htio sam biti Blade(znate onaj film sa Weslijem Snajpsom),ali to je bilo zauzeto(znate Blade-a sa foruma,ne?) i onda sam se sjetio onoga filma(Blade Runner) i tako je to ispalo.Mislija san da Blade Runner znači trkač po oštricama(Blade-oštrica,Runner-trkač:D ),ali sam nedavno saznao da znači Istrebljivač(Buuu:D ),tako da mi se sad još više sviđa.A u igrama mi je =The_Butcher=(ćaća mi je mesar:D ):beer:

Bart 29.02.2004. 15:27

U zadnje tri godine svi kompovi koje sam imao ili ih još imam bili su sa AMD procesorima, trenutno sam na Bartonu pa sad.... valjda znate kako sam izabrao nick.;)

Lik 29.02.2004. 21:35

ja sam dobio nick u srednjoj školi, svima smo davali nadimke i kad je došao red na mene rekli su da sam ja Lik i eto mi nicka.

BSA<AK-47> 29.02.2004. 23:59

jednom davno....dok sam igral konzolu zvanu Sega MegaDrive II,bila je jedna igra zvana Mutant League Soccer (ragbi),i kako su svi ti likovi i čudovišta imala svoja neka čudna imena i nadimke meni je u oko upalo ime BLOODASSASSIN (=BSA)
a ono AK-47 nemoram ni govoriti kaj to znači.....
Avtomat Kalasnikov 1947....zašto baš AK 47?zato kaj je to jedina puška s kojom igram CS!!!vječiti terorista:D

vga killer 01.03.2004. 00:21

ja sam inače poznat da moram strgat ili na bilo koji način zmrdat sve kaj mi dođe pod ruku, a grafulja mi je najdraži dio hardweraja

Citiraj:

Originally posted by BSA
vječiti terorista:D
negativac jedan. :p

Raven_1 01.03.2004. 05:04

Koristio sam taj nick u igricama.Dobio sam ideju dok sam igrao Heretic 2 od Ravensoft-a.

Kad sam otvarao mail na Iskonu Raven je bio zauzet pa sam stavio Raven_1. Ovdje sam onda stavio isti.

sbp 01.03.2004. 11:01

Citiraj:

Hijaaaoo...Psssst....Izdajico!!!!!!!

P.S. Jebate, sad kad razmislim, fakat smo ostarili, to se desilo prije cca 15-16-17 goinda, isuse!!!!!!

sbp 01.03.2004. 11:02

Citiraj:

Originally posted by Paske
ROTFLMAO

Veliki živčani SPB je JaJo ... bvahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa

JaJček - od sad te zovem DESNO :D

#@~#'@@!!"

LOL-cina! :D

Elven 01.03.2004. 12:06

Citiraj:

Originally posted by BSA
Avtomat Kalasnikov 1947....zašto baš AK 47?zato kaj je to jedina puška s kojom igram CS!!!vječiti terorista:D
IStina. Najbolji gun u igri. 4-2 i 4-3 su isto jedne od mogućnosti (4-3 je jedino kaj kupujem kad igram CT, osim ako nam nije potreban snajperist, pa sjedne jedan 4-6 na konto).

Jozha 01.03.2004. 17:52

Citiraj:

Originally posted by sbp
Hijaaaoo...Psssst....Izdajico!!!!!!!

P.S. Jebate, sad kad razmislim, fakat smo ostarili, to se desilo prije cca 15-16-17 goinda, isuse!!!!!!

Prav da ti velim nisam se ni ja mogel sjetit od kuda Jajo ali sam konzultiral papirologiju,točnije moj SpellBook, i eto ga. :beer:

Tommek 17.03.2006. 12:07

Kako ste došli do nicka na forumu?

Pa da vidimo koji je izvor (podrijetlo) vašeg nicka, tj. kak ste se za njega odlučili....

Tommek - Ime mi je tomislav pa onda tak sam se sjetil toga : sweating

Baš me zanima kak je atha došel do rječi atha, možda disk ata :D

Newbie Pro 17.03.2006. 12:21

Jer doslovce nisam pojma imao o kompovima, a nabavio sam baš radeonku sa sufiksom pro, pa se sklepalo newbie pro. A zule mi je nadimak. Ovako.

pava 17.03.2006. 12:22

pava od Pavelic, pava mi je i inace nadimak.

domy_os 17.03.2006. 12:32

Domy -> nadimak od djetinjstva

ćiber_manija 17.03.2006. 12:41

ćiber_manija ->cyber_mania
to sam jednom uzeo taj nick na chatu iz zajebancije s frendovima i tako sam ovdje uzeo tako.
Inače me frendovi u školi zovu ćiber

vga killer 17.03.2006. 12:47

volim trgat/kurit i sl. pizdarije, a i kad sam vidio ovu sliku iz avatara znao sam da je to to

Thoroughbred B 17.03.2006. 12:49

Po jezgri koju nikada necu zaboravit : CoolRamb :D

Roller 17.03.2006. 13:12

:D

: roller :

: roller :

: rol ler :

Eto kako...

thuNdeR 17.03.2006. 13:33

ja sam bio skyfucker pa je frend na jednom forumu krivo napisao ime i stavio je skiler, meni se to odma svidjelo pa sam ga malo doradio u $$kiLL3Rr
a i igram cod tak da se zna šta znači :) ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33.