![]() |
ja danas nabavio igru, kad malo ocistim disk (pas mater, napunio sam 700Gb, imam jos cca 20Gb slobodnog) onda cu i mozda probat :D
|
kak je došla tak bu i otišla.niš posebno
|
daj pomozi neko instaliro sam najnovije drivere od graficke,te directX..ali i dalje mi nece uci u igricu Juiced2 pojavi se crni ekran i salji ili ne salji error.please pomognite
|
užas :smoke: što od grafike (ne tražim nešto fenomenalno ali refleksije na cesti da su tak zubate?), upravljivost sam se počel smijat :D, sam "doživljaj" (ako se to može tako nazvati) igre - strašno nekaj.
|
Citiraj:
|
Kako si uspio uc u igru sta ti nije bio crni ekran
|
Citiraj:
|
više mi je trebalo da ju instaliram nego što sam ju igrao....teški shit..:hitthewal:
|
danas probao UT3 i Juiced 2 i mogu reci da sam se sa obje igre prilicno razocarao... jednostavno vise nemogu izac normalne dobre igre, zadnji dobar FPS koji sam igrao i koji jos uvijek igram je cod2, ostalo me nemoze zadrzat pred monitorom duze od 2 sata :(
|
Bože smeća od igre..
Pokrenuo prvu trku na 800*600 i šteka ko da igram dva Krajsisa na 16AA.Deinstalirao. a upravljanje(ono malo što sam vidio)..ajmeeeeeee PS je zakon.. |
Ja sam mislio da sam ja lud i da mi neš ne valja s instalacijom ili windowsima pa me bilo sram postati ovdje :D Ja sam prvo pokrenuo na 1680x1050 i opičio AA do kraja. Trzalo pa reko da vidim kak će letit na 800x600 i kad ono ista stvar. Adios Juiced.
|
Ma najveci problem je sto je igra ogranicena na 30 fpsa! Da li je iko nasao mogucnost da se to makar udupla? :D
|
Loše..
|
hahaha koja igra. obožavam konverzije s konzola. al priznajem-----------odvozio sam čak pola utrke
|
sta je bolje,NFS Pro Street ili Juiced 2?? meni se NFS Pro Street nije svidio, a ne znam za juiced2.
|
niti jedna, obje igre nista ne valjaju... nazalost :(
|
nisam nista skidao zadnja 2 mjeseca,pa sam danas odlucio staviti juiced 2... nadam se da ce mi biti bolji od NFS.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |