![]() |
drugi razred matematičke gimnazije...hebe me škola, ali klokanje puno više od nje.....dalje planiram FER:chears:
|
2.god POINTa (VERN)
|
ja imam par zanimanja....
strojobravar... računalni operator sistem administrator mrežni spec. (trenutno zavrsavam) zastitar osoba i imovine a trenutno ne radim |
3. razred prirodoslovno-matematičke gimnazije
|
FSB - Zrakoplovstvo :)
|
filozofski faks, rijeka
4. god, njemački - informatika |
tšrb računalstvo
|
Model :)
prcam malo :D |
elektotehničar(energetika u tesli),a sada sam na prvoj godini TVZ-a(opet elektrotehnika)
|
tehničar za mehatroniku, 4.raz.
|
trbusni plesac :D
|
apsolvent gradjevine ;) - svi ispiti položeni, jos sam diplomski :)
|
a fakat nas ima raznih :)
ali eto brijem si da sam ja jedini ekonomist :D rotfl zaboravih napisati kaj trenutno radim: Elektroničko bankarstvo *Internet banking admin *Multicash admin *ATM kooridnator Daljnji razvoj: fax nemam volje..ali trebam nekaj pa si brijem završiti MCSA/MCSE i cisco...eto ga... |
Citiraj:
hvala unaprijed pozdrav |
Nedavno (prije 2 tjedna) diplomirao na FOI-u, smjer PITUP.
|
FER, 3.godina, elektroenergetika
|
Citiraj:
Faks: Ekonomija (1.god:)) @elvis...***ote, poso ćeš sigurno dobit brzo, tražena je struka to...meni su poso ponudili odma čim sam srednju završio, na maturi odma:) Ak tražiš poso znam ti ja firmu koja traži geodete, pa se tam možeš javit... |
Citiraj:
Ja sam (m)ucenik 2. razreda prirodoslovno-matematicke gimne, matematicko-informaticki smjer. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
3. razred srednje ekonomske :D
Dalje ćemo vidit :fiju: |
Citiraj:
-tehnicar za mehatroniku -opet 2. godina ETF |
1. razred matematicke gimnazije...:D petra preradovica virovitica...
|
2.razred Rudjera-Računalstvo
Kasnije (i hope so): FSB-Brodogradnja :) |
FER, trejta godina, pravac Elektroničko i računalno inženjerstvo...
|
vidim ja, ima tu dosta ljudi sa FER-a :D ko bi rekao :D
|
3. godina strojarstva, smjer konstrukcije i razvoj
|
konobar sa stažem:D
|
4. razred elektro-četničke Split,smjer elektronika,dalje valjda FESB.....blago meni..
|
profesorica geografije - 8 godina radila u školi (obozavam professorski posao :), zaista, ne govorim ovo sakrastično)
trenutačno (zadnjih godinu dana) radim kao business & sales development manager za jednu IT firmu u Hrvatskoj - ovaj posao ne volim, ne volim prodaju i htjela bih se što prije maknuti u neke marketing/PR vode ;) tj. možda bi mi bilo lakše raditi i možda bi mi se posao više sviđao da su uvjeti rada malo bolji...u stvari, sigurna sam da bi :) ako netko čuje da neka firma treba PR -a javite mi :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |