PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ve-mil iskustvo strašno (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83622)

majk 15.10.2007. 09:19

Zasada mi se Ve-mil cini sasvim OK. Plocu koja nije radila testirali su i zamjenili odmah na licu mjesta, kad sam kupovao dopustili su da LCD pregledam na bad pixele (to je obicno nekima nevjerojatno tesko).

Hgspot npr, prodali su mi plocu sa otkinutim komadom (mozda se rub odlomio u transportu pa je to ajde OK), ali kad sam je dosao zamjeniti pokusali su mi u originalnom pakiranju dati plocu koja je bila prasnjava oko socketa, znaci rabljena...

Roberto 15.10.2007. 09:23

Zlatno pravilo pri kupnji - uvijek doći u dućan pripremljen - da točno znaš što ti treba i da po mogućnosti da odmah provjeriš na licu mjesta da li si dobio što si kupio. Time se znatno smanjuje mogućnost greške, slučajne ili namjerne.

Old Iggy 15.10.2007. 10:46

Citiraj:

Autor Roberto (Post 840785)
Nije mi homepage, ali stalno visim tamo :)
Nažalost, u firmi u kojoj radim nemam baš mogućnosti za napredovanje, iako sam najobrazovaniji i firmi i imam potrebna znanja, a imam već i dosta iskustva... Ali ljudi napreduju po nekim drugim kriterijima :(
Tako da sam stalno u potrazi za nečim boljim...

Sorrite na malom OT-u, morao sam se nekom pojadati :)

Cim se bavis?

Roberto 15.10.2007. 10:52

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 840849)
Cim se bavis?

Radim u upravi jedne firme s preko 200 zaposlenih, uz odgovornost i opis poslova koji bi popunio cijelu jednu stranicu foruma :)
Posao nema veze s IT sektorom, ali odrađujem ponešto i od toga pošto sam jedan od dvoje-troje u firmi koji nešto znaju na tom području. A u IT sektoru, bez obzira na svoja znanja i iskustvo nemogu naći posao jer sam završio faks humanističkog usmjerenja i pri svakoj molbi za posao tu zapne...
Već dugo planiram otići u SPAN položit neke testove i usavršit se, samo nikako da ulovim vremena :(

Hamm 15.10.2007. 11:11

uf stari moj premala plača definitiva :)
ne znam kak izdržavaš ali svaka čast. s takvom plaćom je u principu podosta teško živjeti :)

Old Iggy 15.10.2007. 11:27

Citiraj:

Autor Roberto (Post 840852)
Radim u upravi jedne firme s preko 200 zaposlenih, uz odgovornost i opis poslova koji bi popunio cijelu jednu stranicu foruma :)
Posao nema veze s IT sektorom, ali odrađujem ponešto i od toga pošto sam jedan od dvoje-troje u firmi koji nešto znaju na tom području. A u IT sektoru, bez obzira na svoja znanja i iskustvo nemogu naći posao jer sam završio faks humanističkog usmjerenja i pri svakoj molbi za posao tu zapne...
Već dugo planiram otići u SPAN položit neke testove i usavršit se, samo nikako da ulovim vremena :(

Faks mi nije bitan, ni certifikati ako ista znas. :D

Javi mi se na PM. :kafa:

Roberto 15.10.2007. 11:31

Da stvar bude bolja 70% plaće mi je na kreditu :), a i ženina plaća je tu negdje, nije niš bolja (ona je profesorica u školi)...
@Iggy, javim ti se na PM, a i svi ostali ako imate posla za mene, primam ponude na PM :D , da više ne oftopičarimo :)

Hamm 15.10.2007. 11:46

@Old Iggy..svaka čast ;)

@Roberto..sretno :)

syss 15.10.2007. 11:49

Citiraj:

Autor Hamm (Post 840902)
@Old Iggy..svaka čast ;)

here, here ;)

Old Iggy 15.10.2007. 12:22

Citiraj:

Autor Hamm (Post 840902)
@Old Iggy..svaka čast ;)

:goood:

U biti trazim brdo ljudi, samo bi to ovdje moglo jako nezgodno izgledati. :D

Admini, javite mi da li je to OK.

hrvojehrc 15.10.2007. 12:32

kolege nije samo u pitanju zamjena grafulje(ovako bi prošao i da je bila nedaj bože neispravna)još prije sam bio u servisu kada su mi prodali neispravnu matičnu a za koju su znali da je čitava serija u neispravna, pa onda čekaj da te zovu,a oni normalno ne zovu,pa ja zovem njih ako ih uopće dobijem na telefon,ma dobro znam da su ljudi frustrirani malom plaćom ali kamo bi došli kada bi se svi tako ponašali koji imaju malu plaću a takvih je priznali mi to ili ne najviše,evo žena mi radi kao trgovac u jednoj firmi s plačom od 2300kn.s prijevozom i svakoj mušteriji se nasmije,izvolte ,hvala,mogu kako pomoći u odabiru robe,ponuditi nešto i tako, kažem sa plaćom od 2300kn.i što sad?koliko joj puta dodju i za***avaju i pijani i svakakvi ali to je tako,nasmije se na to ,makar bi se zbljuvalja i to je to,takav posao bože moj,ako mi netko ne vjeruje mogu mu poslati na pm koja firma i gdje radi pa neka se sam uvjeri

Brown Acid 15.10.2007. 12:33

Citiraj:

Autor Toncek (Post 839900)
a to je ka malo?:stoopid:

:lol2:

Brown Acid 15.10.2007. 12:35

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 840934)
U biti trazim brdo ljudi, samo bi to ovdje moglo jako nezgodno izgledati.

Malo mi je zagreb daleko, al ako je za grupnjak, mogu doputovat na vikend.:D

dedal 15.10.2007. 13:48

Da taj Vemil je ok samo ako ti sve šljaka cim je nekakva reklamacija odmah problemi.A što se placa tice,ta trgovina je najlošije placena a imaju najveci obrtaj love a najgore što svi poslodavci gledaju jedni druge i rade nekakve prosjeke koje su za mene apsolutno u banani.Meni je gazda par puta rekao "e znaš koliko imaju ljudi u ducanima !?",a ja njemu uredno kazem da si otvori ducan :D.Trazite povisicu kad god vam se ukaže prilika,jer sama ne bude došla..Naravno sve ovisi o firmi i vlasniku i o poslu koji se obavlja...

vlincx 15.10.2007. 14:16

Neznam zašto neko spominje njihove plaće pa plaćeni su kolko rade i na plaću koju su sami pristali ako su radi toga neljubazni onda ih treba nagarit ća sa tog posla.Istina plaća od 2500kn nije nešto veliko ali nije ni strašno ako nisi opterećen kreditima hranom i ostalim(znači za mladog čovjeka) a šta se tiče neljubaznosti isto je nekad uzrok i sama mušterija svojim ponašanjem

thedream 15.10.2007. 17:49

Citiraj:

Autor vlincx (Post 841025)
Neznam zašto neko spominje njihove plaće pa plaćeni su kolko rade i na plaću koju su sami pristali ako su radi toga neljubazni onda ih treba nagarit ća sa tog posla.Istina plaća od 2500kn nije nešto veliko ali nije ni strašno ako nisi opterećen kreditima hranom i ostalim(znači za mladog čovjeka) a šta se tiče neljubaznosti isto je nekad uzrok i sama mušterija svojim ponašanjem

..evo ti jedan opasni OT:D:D..ja sam mlad čovjek,dojadilo mi živjet sa starcima pa našao stan u podstanarstvu..cijena 300 eura,35m2 stan..malo veći od nečije dnevne sobe..čitaj ovako..300 eura je 2300kn..di je hrana,di su režije..di je prašak za robu,bla bla..di je roba uopće...ispod 7 000 kn čovjek danas ne može živjeti normalno,bilo kreditom,bilo radom,do tih 7 000kn mora doći..ne shvaćam uopće ljude koji sa 2,3 000 prežive cijeli mjesec..to su zbilja heroji..

:chears:...dosta OT-čarenja..malo filozofiramo..al čisto da znaš...podstanarstvo nije nikakav kredit...il ćeš ga platit,pa imat di živjet..il možeš sa starcima do 30te..čak,žalosno..stan je tvoj na korištenje..i nakon 10,20g..opet si ga samo unajmio..

autoru threada savjet da se malkice više informira prije kupnje..a o ve-milu ne bi..to su privatnici,rade isključivo na sistemu profita,nema tu sentimenta..jel radi,radi...ne,ne..onda će reklamirati..njihova dobra volja ako ti zamjene krivo kupljeni proizvod..za kabel pak,to bi trebali riješiti..

vlincx 15.10.2007. 20:20

e onda plati cijenu za tu tvoju samostalnost ništa neide za đape nisu ni ovu državu đape izborili. Evo ja tučem plaću oko 5000 kn ali ja se naradim za nju da oću sedam morao bi svaki dan 2 sata više radit.

hrvojehrc 15.10.2007. 20:43

hm,dobro njihova dobra volja da mi zamjene robu ili ne,ali onda neka mi kaže nećemo vam zamjeniti i ok,pa i u garanciji lijepo piše da se roba u roku 7 dana može zamjeniti a ne navodi se razlog,osim da nije oštećena krivim rukovanjem,ma susjed mi sada opet otišao u ameriku i tako stalno putuje i kaže da kada tamo dođe u trgovinu da recimo nešto zamjeni, nema, istog časa daš račun i odmah ali odmah dobiješ drugu ispravnu robu i to uz osmijeh,sad da su bolje plačeni vjerojatno da ali i ne mora ,jer su svugdje takvi ali dobro da završimo ovu priču,vjerojatno kada će biti i više konkurencije i kada će se moći lakše naći posao,nadam se da će i trgovci biti bolji prema mušterijama

tor 15.10.2007. 21:43

Ovo lagano odlazi u OT, a i sama tema nažalost neće pomoći da se riješi gore navedeni problem. No, začetnik topica je htio da se čuje njegov problem, što je i OK, no sve dalje više nema smisla...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40.