![]() |
Citiraj:
|
Bilo je na steamu sada proba 2 dana free...
|
na kojim serverima igrate? par mojih frendova i ja smo aktivni svaku vecer na tf2.kso.lv to je non steam server, tako da tamo mozete i s piratskim kopijama ;)
|
Citiraj:
|
igra je savršena... igram već dulje vrijeme... ovo mi je najzabavnija igra koju sam igrao u zadnjih X godina... jel imate neki omiljeni server? gdje se nalazite? jel spadate u koji TF2 klan? mene zanima malo ekipa iz HR...
|
|
pokusavan se spojit na server tf2.kso.lv ali mi izbacuje poruku
"Disconnect: Server uses different class tables.". u cemu je stvar kako da se spojim? pomozite |
Citiraj:
Igra košta 19,99USD ~ 94 kn na Steamu što nije toliko puno, a uštedjeti ćeš na vremenu jer ćeš više igrati, a manje se pokušavati spajati na servere u Latviji. Ako nemaš karticu za kupovinu online, ostavi narudžbu na mom siteu pa ću ti ja kupiti igru preko Steama kao gift. Sretno! |
"pa ću ti ja kupiti igru preko Steama kao gift."
sto ovo tocno znaci |
Citiraj:
Pogledaj na mojoj stranici više detalja pod Ponuda - PC igre - Steam. Pozdrav! |
Ako je tko zainteresiran, Orange Box u Algoritmu je 119kn (barem danas, ja kupio :D)
|
Najludje oruzje (ak se moze tak uopce nazvat) u FPS-u ikad :lol2:..... by the way free weekend pa ko voli nek izvoli
http://www.teamfortress.com/sniper_v...07_english.htm |
Citiraj:
ovo je najbolji update ikad, danas me čeka 3 sata s nobovima se ubijat za achivementse :D |
igra bude jako zabavna kad je na serveru ekipa koja zna šta radi, inače se sve svodi na glupo napucavanje...
igrao sam nekada tf2, ali su mi se popeli na k*** s tim updateovima. često mjenjaju sam gameplay i način igranja pa je malo zamorno svaki put se prilagođavati. nek izdaju modove, nek igru zovu beta, ali nemožeš mjenjati gameplay u gotovoj igri. nabijem ih, zbog tih pizd*riaj više ne igram, a nekada je znalo biti zabavno... |
tf 2 rules sorry al igra je predobra jedino me pizde debilni igraći gore(to je ono kakve si sreće)
|
Citiraj:
Igra je jos uvjek jedan i jedinstveni multiplayer FPS a svi ostali se mogu sakrit po bas svim pitanjima. I da mjenjaju gameplay, ali uvjek na bolje. Igras ko sniper i mozes bacat teglu s pisalinom na ekipu. TO nije zabavno??? A sta je onda? |
na steamu je free wikend i popust veliki....
em se igraš free 3 dana em ju kupiš za 10 eura... umjesto kolko već... mogu reć da je igra fun. imaš 6 klasa ili 8 .... i nađeš se u jednoj klasi i pičiš te otključavaš neke ačivmentse i upgrejde itd... samo treba probati i eto ovisnika...:chears: |
samo da pitam, konfa je u mom kompu. igram tf2 (1680x1050@max bez aa i vsync, velika vecina vremena je preko 80fps) i nekad mi se zna dogoditi da padnu fpsi na kojih 30-35 u velikim borbama. napravio sam onu caku da se stavi folder "stats" u exclusion u AVu i nista. dobro sam upoznat da bi valvove igre htjele malo jace procesore.
jel moj proc fkt slab za taj posao kad je u pitanju guzva? radi na stock taktovima. |
Nemoguće! Meni je na single coreu išlo glatko tako da nije do toga...
|
a jel znas mozda do cega je? cito sam po netu da se sve to pocelo dogadati nakon nekog updatea...
|
Ja sam zadnji put igrao prije pola godine i imao sam duplo slabij PC od tvog.
To ti je nekakvi softverski problem ili je možda do tog updatea mada sumnjam. Tebi treba sve na max radit jer igra nema ni Z od zahtjevnosti. Reinstaliraj winse, očisti PC od virusa, spywarea, defragmentiraj... |
a necu reinstalirat samo zbog toga, a sve ostalo radi uredno. komp je cist i defragan.
|
Je, to je pocelo nakon nekog updatea. A, i cinjenica je da je i PRIJE igra voljela brze komponente. Dok sam igrao tf2 na konfi iz siga, imao sam cfg da gasi odredene teksture, pa se znalo desiti da mi smeta nesto crno, a neznam sto. Pronadi na netu komande za povecanje fpsa. Tipa colorcorrection i forcehardwaresync, pa i sjene (mislim da je komanda r_dynamic 0) bi trebalo iskljuciti. Meni je dropalo na mapi gdje ima kao neki akceleator koji isijava zrake.
|
Akcija na Steamu: Team Fortress 2 - 7,50 Eura
Dali ekipa jos uvijek igra i dali se isplati kupiti? Mislim ebes 50kn vise me zanima dali je igra popularna jos i dali ima igraca? |
Za taj novac se definitivno isplati. Razlog sniženja je izlazak novog patcha koji uvodi trgovanje i kupovanje itema. Igra je itekako popularna samo nije za svačiji ukus ali meni je ovo definitivno najbolja mrežna zabava trenutno. Igrao sam COD serijal i Battlefield i nisu mi ni približno zabavni kao ovo ali napominjem okorjeli Cod i Battlefield igrači obično ne preferiraju TF2.
|
Ima još igrača.
Ja sam našao sebi 4-5 servera na kojima stalno igram i uvijek su puni ili fali par igrača do vrha. |
Da se malo reklamiram: Hari's TF2 blog. Ako ima zainteresiranih za natjecateljski TF2, javite se!
|
jel se ovo još igra ? Vrijedno nabavke?
|
po meni da. iako ne igram, dok sam igrao je bilo zabavno ali me brzo pustilo.
|
Igra se TF2 naveliko...
Svako par dana neki update. Naravno vrlo vrijedno nabavke jer će na Božić koštati oko 30ak kuna, ali me nažalost isto brzo pustilo kao i Charmandera. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |