![]() |
Sretno:chears::chears::goood::goood:
|
gud lak! :D
|
sretno TB :D
|
sretno i od mene,brz oporavak...:)
|
I mene čeka nešt slično,naravno ako se odlučim na to:D U svakom slučaju sretno:)
|
Šta nam je bilo sa TBredom? Da mu privatnik nije proda organe?
Tbred mu da sinus, a ovaj uzme bubreg :D |
evo živ ja,napišem više sutra sad sam u komi :D
|
Operacija nije strašna. U biti, postupak je krajnje jednostavan:
http://img187.imageshack.us/img187/6410/sinxra3.jpg |
Ja idem u 11 mjesecu na operaciju devijacije septuma :( Sreća je ta što se operacija vrši u potpunoj anesteziji, tako da neću ništa znati. Doktor je rekao da ću biti tjedan dana u bolnici :(
Sretan oporavak TB. |
ovako,operacija je trajala dugo...preko 2 sata,izvukli su mi tu cistu (tekuću,nema potrebe za patoloskom obradom!) i kompletno rekonfigurirali kosti u nosu sve do čeljusne kosti,jako kompliciran zahvat jer mi je nos iznutra bio sav polomljen...uglavnom,prilično je boljelo jer nisam htio opću anesteziju zbog silnog krvarenja kojeg bi to prouzrocilo...radije sam potrpio,uglavnom,ništa što se ne može preživjeti,iako je curu slom živaca skoro uhvatio jer su joj rekli da ce trajat max 1h op....
na kucnoj sam njezi od jucer,operiran sam u 10 ujutro do 12h,bili smo u "apartmanu" sve do 18h za svaki slucaj...sav sam natecen,i uzasno iritira sto ne mi je nos natamponiran,kao i sinus,ma dišem samo kroz usta...a tu nema baš spavanja,užasno je iritantno i mi se grlo,jezik,usta,usnice...suše...vađenje tampona za 4 dana i bojim sa da ni to nece biti ugodno iskustvo. eto,to bi bilo to za sada...uglavnom nije mi toliko loše,ne boli...s obzirom na to da je jutros pala ševica moram biti i više nego zadovoljan s postoperativnim stanjem :) iako sam nakon toga još duplo poplavio,otoci...ali šta je tu je :D |
ma bitno da si zdrav i da cura nije na psihi (ili ipak je)...
vjerujem ti da dok si doma na kučnoj njezi da ces ponajviše užiwati...:D ae drago mi zbog tebe... |
hvala svima :chears: počastit ću vas jednom slikom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hebemu ako nebi poslao sliku u "XfX", mislim da bi te stavili kao logo na grafe umjesto onih cudovista :D
|
joj to vađenje tampona je ogavno,ja sam operirao to ljetos i najgori dio mi je bio to vađenje tampona(ali ja sam bio pod anesteziom tijekom operacije),krv se skori u nosu s tamponima i dosta je bolno...
|
Citiraj:
Samo tako tbred - jos ces se i brze oporaviti ovak s curkom:D |
Tbred je X-man! :D
Sretan, brz i bezbolan oporavak :chears: |
Citiraj:
Inace sta se tice nosa meni su 8 dana nakon prijeloma, odnosno nakon sto se vec prijelom okostao na zivo isti trgali i namjestali. Fora je bilo :D |
***ote pa kaj vi radite da toliko lomite noseve i ostali hardveraj?:stoopid:
kaj ste od papira ili šečera?:D NHF nikad u životu nisam nikaj slomio,dobio dosta puta po nosu(ona- MLADOST=LUDOST),udario glavom:D iks puta u sve i svašta (štokove vrata,tegle od cvijeća,marte,aute,beton,brata,prozore)razbio obje arkade i sve kaj sam imao je kvrga i bol par dana!jednom potres mozga(to je od udara u auto doktorice koja mi je vadila krv za vojsku,nije namjerno,zamantalo mi se 10 min nakon kaj sam vadil krv,čim sam zapalil cigaretu:) i hebiga auto je bil bliži od poda) baš sam nedavno bil na pregledima kod neurologa i na snimanju glave,vratne kralježnice i mozga zbog nezgode na moru i sve 5+! btw čak sam i ljepši:D |
TB želim ti sretan i brz oporavak
i svaka čast curi na odvažnosti :D jerbo..pogledaj se u ogledalo i budeš skužio zakaj sam to rekao :D |
eto moje zaboravnosti-
želim ti brz oporavak:chears: |
isuse Tbred šta si ružan :D da te nisan upoznal u RL, i dok si bil cijel, teško da bi te htel videt :D
ti je cura stavila vreću na glavu? :D |
1 privitaka
@Renesis - o čemu ti pričaš, evo cura mu je poslala njegovu najnoviju sliku :)
|
vidim da se zabavljate,za sada samo ovo => :D:D:D i'll be back,kad odbubrim svoje
sto se tice cure,evo vec je nasla novog :D http://www.imagesforme.com/viewer.ph...Photo-0508.jpg |
Hahahahha
TB izgledaš ko da si među boysima na sjeveru povikao Ajduk na tekmi Din-Haj :D Ima i gorih operacija od tih, i neki su ih prošli, ne sumnjam da ćeš i ti ovo, pretrpi malo, ***i ga mora se :beer: |
ajde ajde, operaciju si preživil, oporavak već sad ide super... tako da će bit se ok :)
|
oporavak ide super,osim što od antibiotika ispaljujem rafale i osjecam se kao atomska bomba :D i jutros nije bilo... :D pocinje me boljet,natecen sam poprilicno,nisam za akcije,jedva sam do kompa dosao :) tako da,za sve buduce kandidate,nije bas bezazlena situacija...najvise iritira to sto imas samo jednu rupu za disat,pit,jest...i užasno se suše usta,grlo,ždrijelo,jezik,usnice...ma sve,da ne pričam kako osjećaš u nosu svaku posjekotinu,u sinusima svaki komadić tampona...
|
gle ak te boli cimni bulju bude ti on isfurao nekaj protiv bolova na biljnoj bazi :D
|
ili gandza :D ali možda ne bi smjeli o tome ovdje :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:48. |