![]() |
Komponente:
Maticne plocePeriferija Ostalo (konfiguracije, laptopi, audio/video, mobiteli, softver..) OT (gradilista, kuce, auti, motori :stoopid:) Samo prijedlog :o |
Citiraj:
Da je po meni tražio bi da se obavezno ostavi mob i mail za kontakt i ukinuo bi svaku mogućnost replya. I mir. Pa nek onda piskara prodavaču na mail a ne spama thread.... |
A što ga komplicirate...
Šta fali ovako? Također, nije mi jasno ni zašto se ne smije replyati u temu. Ovako moram koordinirati prodaju između više kupaca, odnosno jedan kupac ne zna da je drugi već naručio pa onda *ebada u inboxu. :D |
pa fali mi što je totalno nepregledno, i što oglas u roku jednog dana ode na 4 stranicu...
pa onda moram ić unatrag 15 stranica da bih vidio oglas star 3-4 dana. a još je sigurno aktualan... podjela neka se mora napraviti |
Citiraj:
Ovo je ok prijedlog, podjela na interne/externe komponente bude isti k.... kak i sad. Citiraj:
|
slažem se sa gabreom potpuno!
mislim da večina nas,kad ide kupovati nešto, zna točno kaj traži ili bar otprilike! a ne da u potrazi za npr. nekom slabijom i/ili starom grafičkom karticom moram prolistati 20 stranica! ne koristim search jer me ponajprije zanima ponuda! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:46. |