![]() |
A kako mozes bez plocice? Na sto kalemis?
|
Citiraj:
eto z3D ti je odgovrio sklop je toliko mal da stane u konektor bez jebemti:) |
ja sam napravio na plocici jer mi je plocica trebala sama po sebi za jedan sklop. a kako je ovo jeftinjara kupio sam komponente i napravio u 5 min.
nego s cim da zastitim plocicu da ne oksidira? nedamise davati 40kn za onaj sprej u bug-u. radje cu uzeti neki lak pa prebojati :D |
najbolje lak za nokte, ak dovoljno debelo nafarbas i izolira sve tak da nemas bedova sa kratkim spajanjem s kucistem ili slicnim problemima :D
|
tnx ;)
|
ja sam svoj drugi ofarbao sa plavim lakom za nokte, onako, debelo, i onda zalio sa plastikom...
|
jel se može IC receiver nekako napraviti da mi prima i salje podatke(za spajanje mob. s kompon)????
ima li tko kakvu shemu i dali je netko to vec radio???:smoke: |
to ti se ne isplati radit kad za 70-ak kuna imas kupit gotov ic koji se spaja na maticnu
|
i koji u mnogo slucaja ne radi :D
ovisi od ploce do ploce ofkors. :beer: |
moze meni na mail?
alias@hi.hinet.hr |
Evo i ja sam konačno napravio taj IC reciver...:D ...zakon je...ja trenutno koristim onaj uICE...skinuo sam i Girdera al se ne mogu baš u njemu snaći...:confused: ...
|
Citiraj:
mislis za daljinski ili uopce |
Jel zna koja dobra dusša kad bi to trpo u starog miša koje žice di spajam. Mislim da su prema shemi pinovi 1,7,5, a na mišu imam narančasti, zeleni, bijeli, plavi.
|
Citiraj:
|
same here :)
|
ko 'h'ere?
;) |
Jel bi bio ko od vas prodat ic za 50kn? sam da je u nekom kučištu
|
he,he,he... ja sam ga danas slozio, totalno je ludo.Ali me zivcira onaj uICE, glup je ko ku...
Probao sam sa girderom, kao sto su savjetovali, ali sam ga skinuo, instalirao i javlja mi neku gresku... Pas mater. Neka alternativa? Hvala... Pozdrav, Kiki |
ma kakvi kabeli. kupio sam u chipoteci zenski konektor - 2kn+plast 2kn i kabel od metar s 6 zila(najmanje sto imaju) - isto par kuna. zalemio sta mi je trebalo i to je to..
rula stvarcica :) |
Ja neznam radit s onim girderom...tj. neznam si tipke složit...:confused: ...program mi je totalno čudan...hehe...moram priznat da se i nisam baš previše trudio oko toga...
BTW mene jako živcira kaj treba klikati na daljancu dok hoćeš npr. pojačati volume u WinAmp-u... |
jel netko moze napisati kratko uputstvo kako podesiti girder
|
1 privitaka
Ja sam se sibi malo namučio s namještanjem girdera ali sam napokon skužio, uopče nije teško!!!
1.s neta skinuti plug in (Igor SFH-56 device) 2. Naravno ubacit u folder s pludinovima od girdera 3.Upaliti girder > File > Settings > PlugIns 4.Staviti kvačicu na (Igor SFH-56 device) i na Auto enable Input devices 5. Kliknuti na settings Izabrati com port , a pod Input signal "DCD", KLIKNUTI ADVANCED staviti command orded1, a priority Level na 8 i onda ok. I opet ok :) 6. Sad u onom praznom bijelom dijelu prozora kliknuti desnom tipkom > add toplevel grup!!! 7.Kliknuti na novostvoreni "folder" i izabrati add Command 8.U izborniku do tipke Learn Evant izabrati "All" 9.Kliknuti na tipku Learn Event, a zatim kliknuti tipku na daljinskom (pilotu :D ) koju zelimo programirati. 10.Ako želite programirati Winamp (ja sam na petici) izaberete tabulator command klik tipke na Caprure, otvorite winamp!!! 11.Kliknite tipku Start Capture i kliknuti na (npr tipku play u Winampu) izaberite task kao što je dolje na slici !! Klik ok!!! To bi bilo to za play dalje znate Za ostale komadne ponavljate postupak od točke 7. |
ja sam sad nekako podesio uICE, koliko toliko, malo me jos j*** neke komande, ali i to ce doc na svoje.... :beer:
Nego, htjedoh priupitati da li se moze palit komp preko daljinca? Ono, kad ga vec mogu ugasit, htio bi ga i upalit, ono, ko telku... :D fala.... Pozdrav, kiki |
Sve se može kad se hoče
|
Evo KeLLe zahvaljujem se šta si se potrudio i tako nam lijepo objasnio kako podesiti grider. :beer: :beer: :beer: :beer:
|
Kelle, ajde mi molim te u 2-3 recenice objasni sta bi trebao za to?Ili je to ono, drito stvar programa?
Hvala... Pozdrav |
za paljenje bi ti trebao još jedan sklop, odvojeno napajanje (ne vjerujem da ima napona na serial portu kad je komp ugašen) i puno testiranja...
|
upravo je u tom stvar, ja sam nacuo da serial port im napajanje i dok je komp ugsen, sad, koliko je to istina ne znam, zato i pitam, vjerojatno znate vise od mene....
Pozdrav |
Može li se podesit daljinac od tv kartice (iz potpisa) da upravlja Winmpom i sličnima?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |