![]() |
ma skuzio sam ja da ti oces to slozit na proc, samo kazem da se moze fino vrtit na 1500rpm na 7v:D
|
Citiraj:
BZZZZZZZZZZZZZZZZZ jedino kaj je gore od toga je vjerojatno FX5800 i TT ( hearing take) na max!:rambo: |
Citiraj:
9600 pro ( Gigabyte ) - lepota moja tiha :beer: za FiC ne znam, ali možda i saznam :D |
Konačno sam otkrio izvor onog izluđujučeg visokoferkventnog cvileža, nije vent od Dr.Thermala nego hardovi:confused:
I to hardovi koji se u otvorenom kućištu nisu ni čuli:fuming: Za to je odgovaran Antec i njihov novi revolucionarni nabijemihnakurac sistem i sama izvedba postavljanja harda. Ovo pišem kad sam se već malo ohladio-skoro je komp izletio kroz prozor koliko sam bio popizdio... Dakle-hardovi se postavljaju na nosač koji ima gumene distancere zbog nebi čovjek povjeroval, smanjenja buke i vibracija:fuming: :fuming: :fuming: Ha-ha...za krepat... Onda se hard odozdola(ne klasično sa strane) šarafima pričvrsti na nosač i on lijepo klizne na vodilicama tranu. I tak jasno zbog šugave i idiotske izvedbe prenosi još bolje vibracije na kućište, a možete si samo zamisliti koji zanimljiv zvuk proizvodi... Cjelokupnu debilnu ideju lijepo molim pogledati tu: http://www.silentpcreview.com/article116-page3.html Obratite pažnju kako su napravili kavez za diskove, kako ih moraš postavljati i najebat se ko konj sa kablovima, a naljepše od svega je vidjeti kako su u neviđenom napadu invencije, krajnjeg idiotizma i nesposobnosti uspjeli vrlo efektno i učinkovito skoro sasvim zapriječiti strujanje zraka. I to pored 12cm rupčage... I sad ja lijepo moram smisliti kako to rješiti... Moral sam se malo izjadati... |
moj Dr. Thermal, TI-V7725N hladi odličnno za manje pare, uz malu buku cca 28dBA + nanotherm silver.
2600+ @ ~39 idle, ~44 pod opterečenjem. |
Prodaj Antec kupi Chieftec.
Al sistem je glup u 3 čoška!:rambo: |
Citiraj:
Ma nije to ništa kaj se ne da srediti, samo te živcira kaj se moraš zajebavati sa takvim stvarima u novom kućištu. Budem stavil neke gumene podloške i sa strane, ili budem napao kavez za diskove fleksom i sjekačem i lagano mu promjenio položaj:D |
to ti je kad si htel crnu kantu:D :rambo:
da si uzel 3700amb, imal bi ovak:D http://www.pcekspert.com/articles/110-3.html |
Citiraj:
Samo kaj je BQE:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ljepo si rekao i sam. Par piva (da ruke ne tresu) flex u ruke i zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:24. |