![]() |
Molim te, ako ti nije problem, da izmjeriš temperaturu sa Core Tempom 0.95.4, jer ovi stariji nisu baš precizni sa novijim procevima...meni npr. fula temperaturu za 15-ak stupnjeva :)
|
Citiraj:
@Zalman haters :) Dok je zalman owno okolo ostalih nije bilo blizu..... :) a kosto je neko reko sve je to u 2-3C, tak da mi je i dizajn kulera isto bitan jer imam ChieftecBIG sa plexi stranicom.... |
Citiraj:
Inače Mad Max je mislio na 7000/7700 seriju ''ruža'' a ne na 8700... |
kakva ruza suncokret *ebote, ne kuzim kako freezer nebi stao na dq6 kad stane ultra 120 extreme...doticni cooler je po meni najbolji/isplativiji izbor (freezer jel...)
...i cini mi se da je tema presla u "Zalman Vs Ostali", a takve su mi/nam najdraze, jos samo nek Tor odbanna Dragu da bude zanimljivije:kafa: |
Uber Gosu
nemam se namjere prepirat ali stvarno mi više ide na neku stvar kada član dođe po savjet i onda sve savjete pobija postavljajući sebe na uzvišeno mjesto. Kad si već tako pun informacija onda i sam odluči što ćeš stavit na svoj E4400. |
Citiraj:
Nekak sam trenutno najblizi TT big typhoonu. Hvala svima na opaskama i savjetima poz. :respekt: @EDIT TT BT VX ide gore i gotovo, ako koga zanima prevagnula je jednostavnija montaza + lagana eventualna izmjena venta.:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |