![]() |
Citiraj:
Hitachi tool sam koristio ako se dobro sjećam sa Hiren boot cd. Nema uopće zvukova da radi...Samsung 250GB je tih ali ovo stvarno ne čuješ..:kafa: |
probat će
|
zašto jednostavno ne vratiš disk u dućan?
|
ma ne mogu, gore su mi već svi podaci, ako mi se s vremenom ne bude više sviđao, ide na tržnicu. :)
a i ne vjerujem da bi mi vratili novce. |
Jesi smanjio AAM?
|
WD sa najnižim postavkama u AAM-u je i dalje dosta primjetan (pod uvjetom da su utišane sve ostale komponente, odnosno ventovi smanjeni na minimum).
U samom radu je nešto tiši nego sa standardnim postavkama (nakon AAM-a), ali u idle-u se jednostavno NE osjeti razlika u buci (što je i logično jel AAM radi na utišavanju READ/WRITE moda) |
Ja sam napikirao ovog Samsunga... veli frend koji radi u pc shopu WD-ovi najviše kvare, a da ih samsunzi sljede u stopu...
Kakva su vaša iskustva? Samsung 500gb u Linksu - DA/NE? Napomena - razina buke mi je izrazito bitna! |
uzmi samsung.
|
Citiraj:
E, ali gdje ima ovoga t166 za kupiti, u linksu je 500gb, ali nije taj model... ovo mi je HITNO! |
neću ti iz principa dat odgovor, imaš nabavu pa si traži sam.
|
Citiraj:
imaš ovdje http://www.nabava.net/trazilica.php?...+500gb&x=0&y=0 pa vidi |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo samo informacije radi ja sam svog uzeo u Linksu, i T166 je model. Lijepo sam pitao prije kupnje da ga pogledam, pogledaš lijepo jel ti paše i gotovo.
|
pozzzz....
da ne otvaram novu temu tu cu pitati.... u petak idem po novi hard i planiram uzeti taj samsung 500GB T166 SpinPoint i neko eksterno kuciste tako da mi to bude prijenosni hard..... pa sad mene zanima dali je mi preporucate taj HDD ili da uzmem neki drugi...... i ako mi mozete preporuciti neko eksterno kuciste.... unaprijed hvala |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:50. |