Citiraj:
Autor Baja 001
(Post 925520)
Ma ovo je jedan od remk dijela igraćke industrije u zadnje vrijeme. Igra je zakon i full je igriva,a i još me više pali činjenica da relativno dobro ide na svim konfama, a da su detalji i modeli na razini FPS-ova!
|
Slažem se. Igra i jest zaslužila titulu najbolje strategije u 2007g(ako se ne varam, ili je to bio E3 2006?). Uglavnom igra je dobila hrpetine priznanja. dečki su iz praha napravili strategiju koja je po meni među top 3 strategije ikada. tajna igrivosti je u ČISTOJ STRATEGIJI koju pruža igra.
BTW...da se nadovežem. Evo baš sam na Visti sa dx9 karticom instalirao Opposing Fronts. I pazite sad ovo: Benchmark igre mi je ispljunuo 39FPS-a, na 1280*1024, i sa skoro svime na high i ultra. Brijem da sam isključio AA i jos nesto smanjio-kao sijene. Animacije mi se brejkaju ali igra teče jako glatko. Normalno bez stalnog rotiranja kamere. Fenomenalno optimizirano!
Ljudi nabavite igru...neznam još sa OF, ali orginal morate isprobat. Svima ugodan:dobartek:
Moja ocjena orginala- 9.5/10.
EDIT: U biti neznam što bih dao kao primjedbu, zašto sam skinuo 0,5. Ma igra je savršenstvo- 10/10!!!:respekt:
|