![]() |
Meni nitko nije odgovorio.Znači može te li menjati komande, jer ja na default-u polomi sve prste
|
Pa na settings odeš u instalacijskom folderu. Klikneš mišem na tipku koju hoćeš promjeniti i zatim stisneš tu tipku na tastaturi.
|
Citiraj:
Izgleda ću ja morati skinuti drivere za tastaturu (Logitech Internet Pro) valjda će onda radit. |
Sve je to super.
Samo da online podrška nebude kao u PES6,mogao sam bze laga igrat samo sa susjedom i ljudima iz Hrvatske. |
Citiraj:
ovi stranci uvijek forsaju te pobjede pa lagiraju namjerno, pa ak gube se diskonektiraju, nemos nac postenog covjeka koji ce posteno izgubit :goood: |
Isprobao demo, odlicna igra, mozda da je samo recimo 10% sporiji gameplay bilo bi bolje, i jos da isprave neke bugove (prvi gol i odmah bug, igrac otrcao u tribine od veselja, lol )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hahah, ne, ipak se vratio, nisu mu dali navijaci da pobjegne s tekme :chears:
|
Citiraj:
pa sta sad? jel pobjego? il nije pobjegao? igrao si neko vrijeme sa 10 igraca pa se naknadno vratio? ili se vratio na poluvremenu? :D definitivno najcudniji bug za koji sam cuo |
Citiraj:
|
Da li tko zna od kud će se moći kupiti igra preko neta? Neda mi se davati 400 kn algoritmu. Radje dam nekom strancu 200-250kn. Koliko znam konamija nema na steamu :(
|
Citiraj:
|
Pitam radi online moda. Single mod is always aveable.
|
bug u 2006 je sudac kazuki ito,lak na zviždaljci:lol2:,golman koji frendu kad smo igrali došo do pola terena,samoinicjativni prekršaji u šesnaestercu,ja i frend često igrali pa posto monoton pogotovo igra na bok na bok i ispred gol sam mu,uvjek ista šablona napada,zato se ja i frend dogovorili svaki pola za igru pa malo ja malo on online.
|
Citiraj:
hebote,svaka čast...moram priznat da sam se dobro namučio čitajući tvoj post :D |
Citiraj:
a frend mi je hrvoje.:lol2:,uvjek imam teške postove,za mene su interpunkcijski znakovi ljudska glupost,potpuno nepotrebni.:D:offtopic: |
Eduardo Da Silva zna bolje hrvatski nego ti :)
|
Citiraj:
|
Evo igrao sam malo i mogu reci da je lose valjd zbog kompa nekak su mi cudni igraci nekak izduljeni....ali nije jako zahtjevna igra moze se komotno igrati sa 512 RAMa, barem 2ghz proc i grafa minimum ATI 9600XT
|
E da vas nekaj pitam jer nisam mogao naci od 07 temu. dali itko od vas ima HNL mod da ga stavi na rapid ili vec gdje jer na toj glavnoj stranici link ne radi
|
ma za koju igru trazis HNL mod
|
pro evolution soccer 2007 :D ne za ovaj demo tu sam posto jer nisam mogao naci preko trazilice jer valjda ne trazi ispod 4 slova pa mi "pes" i "hnl" ne nalazi http://i23.tinypic.com/zr4et.bmp
|
Danas sam igro protiv bratica pes 2008 demo, ubio ga 10:3, jao sta sam mu radio :)) :lol2:
|
Citiraj:
kaj se može u dvoje !? |
Citiraj:
|
Da mozes ako stavis jedan patch za demo koji otvara dodavanje jos 3 gamepada, a imas i patch da mozes igrat duze od 5 minuta utakmicu, cek da nadjem link ...
evo nasao: Multiplayer patch: http://www.speedyshare.com/502239787.html Time expander: http://files.filefront.com/timeExpan.../fileinfo.html :chears: |
ok pitanje...igram doma PES 6 i ne znam kako tj. di isključiti da mi sam automatski "mijenja" igrače..oču ja sam manutalno birati igrača s kojim cu upravljati..ovo mi je poprilično ne zgodno :)
tnx. i sorry na OT |
prije utakmice(a može zapravo i tijekom) -simple settings-isključiš auto sub-enter-yes-enter(tj.X)
|
Ja igrao jucer demo. Meni je super. Puno veci osjecaj da imas stvarno loptu u nogama,meni je sve u svemu bolje,treba vidjeti kako izgleda cijela igra kada izade. Za sada 5+.
Igrao i demo Fife,ne znam sto reci,citam da je igra puno bolja ali demo je uzas,uzas,uzas,smjesno da to uopce dode na trziste pa cak i demo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:25. |