![]() |
Jednostavno... neka ti ga pošalju poštom!
|
a izgleda jedino tako.
Ali poštarina će me opalit po džepu:mad: |
kajeee smrdlivec......
Citiraj:
da je lepi,je,da je funkcionalan je...ali braco,tulike male su dali upustva da je to prosto strahota...fala ti bogek...kaj postoji Guglac...nasel sam o Aerogate cuda i dva.....uglavnom ima jos pun k..c opcija koje i nisu spomenute...i za razliku od Musketeera ..Aero je stvarno kvalitetno napravljen.... jako dobro.......sve bum prikopcal kad se napokon odlucim(kak junferica!!:rolleyes: )koju si bum Maticnjacu puknul,onda male lighshowa u vidu Aerogate-a...mladjahni i opareni susedi su poceli pokazivati otvorenu zainteresiranost za moju "kantu" pa.....treba je malo "naglasiti".......onda si kupim Lapica i doma ostavim Tulca..i dost.. Aerogate 2...Jaaako dobro... |
Re: kajeee smrdlivec......
Citiraj:
|
Re: Re: kajeee smrdlivec......
Citiraj:
:D da,dobro to se more sikak protumaciti...kak si ko to hoce..... vidim da si "nabrusen" jos navek....sejeno kaj te j..e kilaza,telece koljenice i godine na grbaci...odma si tiltal...a ne ko tu neki kvazi je..ci(Paske?,jel ko spomenuo Paskea u kontekstu Je..ca??NEEEE,nedaj Boze:D ) uf,totalka OT...ajmo mi o Aerogate-u 2..:D :D |
Ima li tko da koristi Aerogate I pa da posta iskustva?
BTW u Zagrie nema dvojke a Kvarku je 300kn+poštarina što je ohoho cijena za nešto što služi kao ukras. |
Da neće ni dolazit u Zagriu.
Ima samo Musketeer u Zagrii. Dolazi u links Aerogate II |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:00. |