![]() |
Citiraj:
|
Da, za unlock Ctrl+Alt+¸ ( tilda :P ) , com_unlockfps 1
Edit: to trebalo ići prije jeltzovog 2. posta, sad malo čudno izgleda :D |
Ne šljaka mi to-imam demo.
|
Citiraj:
Ovako, vidim da mnoge muci to pitanje, pa cu dat kratak odgovor :D Nema veze sto imas demo, fps je lockan na 30 ako se igra singleplayer s botovima. Odi na bilo koji online server, iz igre, i ukucaj u konzolu sljedece naredbe: com_unlockfps 1 com_unlock_maxfps 90 (tako ja drzim, stavi brojku koju hoces, 60, 100, kaj ti odgovara i sto mislis da bi hardware mogao povuc) com_unlock_timingMethod 1 I reci mi da li ti je skocio fps :) |
Fala njubaro:D:beer:
Budem probao. |
i ja pucam stalno na bug-ovom serveru. original kupujem cim dode jer je igra kik es!
|
Citiraj:
com_unlock ce pronaci tamo pa nek ga promijeni s 0 u 1 a ove dvije linije doda i to je to |
Picajzla.
|
http://www.worldcybergames.com/poll/selection2008.asp
evo linka na kojem mozete glasati za igre koje po vama bi se morale igrat na wcg. pa izglsajte da nam nas svima dragi etqw bude na wcg. |
Igra je super!!
Neguta puno prometa, dobra je grafika, dobro je otimizirana, dobra je radnja i jos puno stvari!!:D Sam treba imat ekipu koja zna sta radi!!! Jer ovo sto sam ja vidio na demo-u je katastrofa kad mi neko sjedne u vozilo da mi bude gunner ja presretan!!!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:00. |