![]() |
Joj i ovo moram stavit!!! Od istog lika je:
"john smith" wrote in message news:fc7sji$aet$1@ss408.t-com.hr... > Skinuo sam demo od svake po 2 puta sa razlicitih linkova.Kada sam unzipao > jednostavno bi dobio obavijest da je file corupt.Poznat problem,cesta > pojava.Malo cudno,zar ne? ''A koju grafičku imaš ? '' |
da ima 7900GTX 512 superclocked nebi se ZIP usudio javit da je file koruptiran :D
|
Kak se točno zove tema?
|
Citiraj:
Osim informatičke krasi ga i doza opće nepismenosti:rolleyes: Beznadan slučaj,s općim poremećajem ličnosti i dozom narcisoidnosti prema svom kompu.Nažalost,takvim je osobama vrlo teško pomoći ukoliko sami ne žele prihvatiti pomoć,ali nakon 1-2god. terapije smatram da bi izlječenje bilo moguće:D Kakav kreten.Koju grafičku imaš:lol2: Moram ti nabost na oči kako imam eVGA 7800GTX koja je čak superclocked jer sam ja premalouman da to napravim u DIY izdanju i uštedim novaca koje sam svojom glupošću izbio mami i tati iz džepa.Koja faca.Moj uzor.:care::D Iako se bojim kako je čak i moguće da on ima 16-17 god. po mojoj slobodnoj procijeni.De nek mu netko linka ovo da vid koliko je glup ispao...:fiju: |
Citiraj:
A ovo sta sam zadnje stavio je sa hr.comp.igre.fps i zove se: quake+medall of honor @žile: neko mu je linkao vec:chears: |
Citiraj:
|
Tnx. Ovo se mora vidjeli ''live'' :D
|
ja bi ga izsamarao uzivo... inace takvih proljeva sam se i u zivo nagledao..
|
njega samo majka može voljeti
|
Citiraj:
|
:lol2:
Bolesnik. De ajd ga pitajte bi li se mijenjao za 8800gts,da vidimo šta će reći:rolleyes: |
Citiraj:
EDIT: Žile -prestigao si me za koju sekundicu:goood: |
ja se kidam od smija ovo nije moguce:D, ditetu triba trajno zabranit pristup bilo kakvim IT pomagalima
EDIT, imam ja 7900GTX, jos ju superkenguru-am, mozda dobijem par kila za nju:lol2: |
Najbolje je što kažu da lik nije dijete, već da ima 26g :stoopid:
|
...a mislio sam da vise zna....:kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
..on nije dete..on je kreten :lol2: nego ljudi hebite se vi sa vasim kvad korovima odo ja na svog zlog athlona xp socket A 1666mhz :D tolko je zako da dobivam super pi ispod 10sec i napajanje mi se busta na 500w grafa dobije sherdere 4.0 te joj izraste jos 4 chipa svaki pod 128mb ddr4 meme i naravno da se stvori jos jedna jezgra :D a kako je lik zabavan..ja obozavam takove ljude..stvarno su mi fascinantni |
A i to što kažeš :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da ne bi, jer dok jedan velica G80, ovaj drugi svrsava na 7900GTX superclocked.
Neki vole plavuse neki brinete. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ako fakat ima 26g onda mi ga je još i više žao. Uz njega je ćak i najdraži nam forumaš inteligentno rješenje iz Švedske. Mqda bi bilo mrak čut ih i vidit ih u živo kako se kolju :argue: G80 vs G71superclocked:pirate: :Machineg::DualWiel::rambo: |
mislim da bi svim bilo jako drago vidit tu raspravu, da organiziramo nesto?:lol2:
|
:respekt:
|
obracun kod ok korala? :D
|
Citiraj:
koliki bi mu tek bio 3dmark score na integruši s 256mb shared meme:lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali ova rasprava je fakat bolesna, kak samo ima volje:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:55. |