PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pištolj sa vrućom plastikom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=78899)

bego2 03.09.2007. 10:11

Ma to nije vidilo ljepila.

SRV 23.09.2007. 21:42

Pistanje zbilja postoji. Ali ono sto je interesantno, to je kao vrlo uzak snop, primjera radi, ako cujem pistanje (a to cujem kad nabijem glavu na straznju stranu kucista), dovoljno je da pomaknem glavu za 2cm i nema ga. ROFL bas tako. Sad ga cujes, sad ga ne cujes. A kad primjera radi stanem pored kucista, nikakvog pistanja nema. Takodjer se ni u sobi ne cuje. Bas sam pratio, jer je to subjektivna stvar.

Tako da je to to, nije vrijedno zezanja sa zavojnicama kad taj zvuk cujem tek kad pod odredjenim kutom okrenem glavu prema straznjoj strani kucista. :) Ali da, on zbilja postoji. I pored mog tinitusa...

Juggernaut 23.09.2007. 21:46

E, Srv, Srv...
FKT je napravio štošta tebi hehe... :D Sad se prebaci na stock coolere na 12V, 3 dana xD i natrag na svoj tihi PC, pa vidi preporoda :D :D:D

Razer 23.09.2007. 21:51

PSU si u međuvremenu promijenio, tako da mislim da to možeš prekrižiti, al opet kako to da ga čuješ samo na stražnjoj stranici :stoopid:

@juggernaut - vjeruj mi cvrčanje ćeš čuti i uz 12v stock cooler :D

Btw imaš tipfeler u sigu ;)

SRV 23.09.2007. 21:58

Citiraj:

Autor jugeernaut (Post 821891)
E, Srv, Srv...
FKT je napravio štošta tebi hehe... :D Sad se prebaci na stock coolere na 12V, 3 dana xD i natrag na svoj tihi PC, pa vidi preporoda :D :D:D

Vjeruj mi da sam razmisljao o tome. :D Ali dzaba kad to ne mogu trpit. Komp radi 24/7, smetalo bi mi kad spavam. :)

Citiraj:

Autor Razer (Post 821900)
PSU si u međuvremenu promijenio, tako da mislim da to možeš prekrižiti, al opet kako to da ga čuješ samo na stražnjoj stranici :stooopid:

Da, nije do PSU-a. Jedino sto je Chieftec znao zujati prilikom OCCT-a ili Prime95 blend testa.

Citiraj:

E toliko glasno nije. :)

Armand 23.09.2007. 22:16

Srv taj pistolj imas u em-onix-u na slatini i imas patrone za njega, nije puno sku oko 5-7 km. I vjeruj mi da nije nikakav problem oguliti onu plastiku koju pistolj istopi. Ja sam prije 2 mjeseca ljepio ono kablo od kablovske s njim i evo ga prije par dana je otpalo :D

IcyTexx 23.09.2007. 22:19

Citiraj:

Ali ne uz Silent Eagla na max.
Isprobano.
Danas idem lakirat plocu.

Gay.

Razer 23.09.2007. 22:24

Što taj Silent Eagle ne bi trebo bit tih :stoopid:

Optik 23.09.2007. 22:35

@Armand-Ocito nikad nisi time "zaljevao" zavojnice ;)

domy_os 23.09.2007. 23:01

I meni se pištanje čuje samo kad na određeno mjesto stavim uho, isto iza kućišta. Kontam da je iz napajanja jer sam u međuvremenu promijenio 3-4 ploče, 2-3 grafe, 3-4 vrste memorija i pištanje je uvijek bilo tu. Osim toga, počeo sam čuti i Taganove ventove koji se vrte na cca 600 rpm, ali najviše me živcira što cvrči. :D

IcyTexx 23.09.2007. 23:10

Citiraj:

Autor Razer (Post 821958)
Što taj Silent Eagle ne bi trebo bit tih :stoopid:

Kad je na max, pozelim skocit kroz prozor da se rijesim buke.

Enough said.
Minimum ne cuje se. Pola je ajde na granici.

SRV 24.09.2007. 14:37

Citiraj:

Autor domy_os (Post 822013)
I meni se pištanje čuje samo kad na određeno mjesto stavim uho, isto iza kućišta. Kontam da je iz napajanja jer sam u međuvremenu promijenio 3-4 ploče, 2-3 grafe, 3-4 vrste memorija i pištanje je uvijek bilo tu. Osim toga, počeo sam čuti i Taganove ventove koji se vrte na cca 600 rpm, ali najviše me živcira što cvrči. :D

Ja sa sigurnoscu znam da nije napajanje, jer je isto bilo i sa Chieftecom, a kad je kuciste otvoreno prilicno je jasno da je od maticne. Kad mi se bude dalo rastavit cu komp (kad bude razloga za ciscenje, jelte :D) pa cu tocno otkrit koja zavojnica pisti. Premazat cu prozirnim lakom cisto da vise ne mislim na to. :) Ali zasad nek stoji.

SPLiFF 24.09.2007. 15:58

Citiraj:

Autor domy_os (Post 822013)

Meni nist ne cvrci osim xilence venta glupog. Box cooler mi je bio preglasan al rijesio sam problem - stavio sam jos 3 venta u kuciste :D
Ali brate mili, navecer cak i pored tih silnih ventova cujem kako skripi nesto kad pomicem mis. To sam na starom kompu cuo na zvucnicima, a sad dolazi iz kucista :stoopid:

Swarm dude 24.09.2007. 20:06

Meni je prije GF6800 cvilila dok sam skrolao, sad ništa ne cvili :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33.