Solberg |
23.09.2007. 16:11 |
Citiraj:
Autor bobe
(Post 803514)
koja P5B?, ako mislis na vanillu ili Deluxicu, nedao vrag da to uzmes, skarat od ploce, imao Vanillu duze vrime, uparena sa E6400 je bila katastrofa, sada imam Deluxicu (prekjuce 2. put sa reklamacije vracena), i bjezi od toga sto dalje, srecom nije mi u glavnoj konfi pa me iritira toliko sa svojim glupim preblemima dostojnim ploce od 150kn a ne 1500 kolko je kostala, ugl prepuno bugova, blokavanja, rusenja, definitivno prporuvam Gigabyte, imam dq6 10-ak dana i odlicna je, nijedan problemcic sa njom do sada, a vjerujem da se i DS3R slicno ponasa:)
|
Pa ne znam sto tako nije valjalo kod nje.... naime, ja sam kupio od tebe tu istu P5B i vozio opet tvojeg e6400 na 3,2 GHz 24/7 sest mjeseci bez ijednog rusenja sistema.... nakon toga je frend kupovao komp, pa sam njemu dao tu ploču, a on je meni uzeo opet istu samo deluxe wi-fi verziju, jer su mi trebali neki dodaci na njoj... sada njemu ta ploča tjera e6420 na 3,2 GHz vec oko 3 mjeseca bez beda, a meni moja deluxica isto bez ikakvih problema.... e sad, kad netko napise da je ploca smece.... ne znam, kod mene radi jako stabilno, bez ikakvih problema..... i da, svi novi biosi za p5b podrzavaju fsb 1333 iako mi nije bas jasna ta fama oko tog fsb-a, kad sam ju uvijek drzao naclockan fsb na 1600... pa zasto onda ne bi radio na 1333...
|