![]() |
Citiraj:
Ps2 gamed je dobar ako je orginalan , kopije rade max pola godine . Od plejke 1 prvi dual shock padovi koji su bili mrvicu tezi od ovih za dvojku su bili apsolutno naj , i po preciznosti ali i po izdrzljivosti . |
ja sam kupio brijem kopiju i eto stvarno radi već godinu dana. di bi se mogli kupit pravi originali? trebat ću za mjesec dana novi pa rađe dam 50 kn više za oriđiđi
|
oriđiđi dualshock2 nemaš ispod 200kn
|
jedan jako jednostavan komentar-Logitech je najbolji!
j.... smartbox. |
Citiraj:
I koja mi je korist ako svakih 3 mjeseca dajem 80 kn a za logitecha sam dal nekih 260 u to vrijeme i imam ga več skoro godinu dana i imat ču ga još jer je ko novi( osim ako unutra nešt ne za***e al ako za***e imam još goodinu dana garancije) |
Evo da se ne svađate oko Smartbox ili Logitech ja dajem alternativu. Imam doma Smartbox, Logitech i Saitek gamepad ali mi je najbolji Speedlink http://www.pcpro.co.uk/buyer/labs/74...h-edition.html
Dobra izrada ( tvrda plastika ), ne skliže se, super sjeda u ruku, dobar raspored tipki, guba izgleda i još je jeftin ( bio u Fomelu 90 kn ). Ima frend još par modela doma i on je prezadovoljan. |
buraz a kak je tome speddlinku analog?
Jel je dobar? Mislim naviknit sam igrat pes analogom i mora mi bit osjetljiv zato sam i kupil skupi rasturački gamepad jer ima osjetljive analoge |
btw izasao je noviji model smartboxa nego sto je na slikama, ima onaj stari model koji je na kvarkovim stranicama vec vise od 2god, i sada ima novi, malo veci koji dolazi sa odvojenim adapterom za ps2...
taj speedlink sam imao ali je brzo otisla ova tipka za smjer tako da se nisam vise njemu vracao |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni je jeftinije kupiti novi gamepad nego platiti zbukanje sobe :D
|
Citiraj:
sta se cijene tice, cini mi se da sam vidio i dosta jeftinije nego to u feniksu... |
Citiraj:
Pa izašla ti je 6 sad če i pes 08 a ti još igraš 3? Daj odi se baci kroz prozor skup s tim starcem! P.S. Igram sam protiv sebe al logitech pobjeđuje |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al znam neke frikove koji igraju |
Najbolji gamepad ikad napravljen je definitivno dualshock sa PS1, ja sam jedinicu kupio dok je on izasao, koristio i njega i jedinicu jos 1.god nakon sto je dosla 2.-ka, zatim sam presao na dvojku a taj dualshock si ostavio za nju, u slucaju da kupim dvojku sa 1 gamepadom, dobio dvojku sa dva gamepada, ali sam cjelo vrijeme na njoj igrao sa ovim starim, dok su sa novima igrali oni koji su igrali protiv mene, oba dva nova su se shebala, na jednom je otisla ljeva gljiva, nije otisla ali je dosta stekala pa je bilo teze igrati s njom, na drugom su otisle L1 i L2 tipke, tj one gumice, a ovaj stari je jos rasturao, znaci negdje oko 8 godina se je igralo na njemu, i to ne samo pes nego sve zivo.... Sad mi je samo zao sto sam ga budala prodao a ne ostavio za PC....
|
OFFTOPIC
Jel neko ima najnoviji update (option file) sa novim igračima tipa Henry u Barci Dudu u Arsenalu i sl.???
|
Imam ti ja, ubaci me u msn pa ti ga pošaljem
|
eto ja jučer ošo do hgšrota i kupim ja dualshock2 za 185 kn. dođem doma ukopčam i počnem igrat. i radio je punih 25 minuta i onda su riknule direkcijske tipke. ne prima desno i gore desno i dolje desno. koja banana. sutra ga idem zamijenit. jel se i vama to događalo?
|
uf, bice nemas srece
pa svi ljudi koji imaju sony siluju taj joypad i radi bez greske frend recimo ga baca okolo, sav je izgreban, zice vire , lik ga abjuza otkad je dobio ps2 i dan danas radi odlicno ja imam svoj pola godine negdje, znaci dualshock2 i adapter i stvarno najbolja kombinacija, pogotovo za pes :care: |
kaj je najbolje nije mi vrag dao mira reko idem ga isprobat opet i sad radi bez greške. neznam koji vrag se događa.
|
da se nije konverter nesto zbugo?
neznam kakav ti imas, al ja imam neki jeftini platsticni prozirno plavi sa 2 utora uglavnom prepozna mi joypad kao twin usb i twin usb 2, i recimo ako u settingsima stavim twin usb onda mi mi stalno upaljeno desno pa nemogu uopce lijevo, no dok je na twin 2 sve radi ok no eto ak si popravio, odlicno, uzivaj u pesu :goood: jos malo pa ce full 2008 izac :care: no to je druga tema :S |
Evo, uploadao sam nove transfere. Nisam se stigao javiti onima koji su mi slali PP jer nadograđujem komp pa me nije bilo par dana, a još me neće bit nekoliko, pa evo linka ovdje ( http://rapidshare.com/files/59730566..._Transferi.rar ).
IMHO, u vezi teme, najbolja kombinacija su PS1 gamepadi i USB adapter. Jedini problemi su bili da mi se nekad znala zalijepit neka tipka za senzor pristiska pa je stalno ta tipka radila ( samo se rastavi i sastavi i riješeno ), a lijeva gljiva mi se počela "topiti" od igranja :D. Nema boljeg od originalnog Sonyevog |
Ja sam uzeo joypad prije 2.g. bio je 40kn, do sada je radio... Genius neki joystick ;)... I sad sam opet kupio isti, cijena je 33kn :D
Radi odlično ;) |
Citiraj:
|
ajd mi recite za taj Logitech, jel se dogodi da mu pukne plastika(onaj L,D,G,Dolje) za upravljanje igrača?
jer to mi se nekoliko puta dogodilo(jedno 5-6puta) na smartboxu, pa mislio sam promijeniti gamepad sad kad dođe novi pes, uzeti nekog Logitecha ili ovaj ps+konverter |
Citiraj:
Nije pukla nit neče (osim ako ga nasilno s nekim sredstvom odvališ):D Moj frend ima logitech rumblepad2 več nekih 2 godine i još ništ nije puklo a za pes je odličan. Smartbox pukne zato jer ima samo jednu "osovinu" a logitech četiri(ak ne kužiš mogu objasnit:D) Al vjeruj nije ti nit ps+konverter loša idea Nemožeš pogriješit vjeruj mi Peace:respekt: |
Predlazm smartbox,nisu skupi ja sam nabavio da za 160 kuna(jedan gamepad je 80 kn):goood:
|
cini mi se da sam za tolko negdje i ja vidio onog logitecha kaj ja imam.
da kazem i ja nesto o onom sa PS1: taj je doslovno letio po svim mogucim zidovima, podovima, drvenim povrsinama i jedino se malo rasklimo i puko je drzac od R1 - selotejp savrseno rjesio problem :D igralo se na njemu jedno 6-7god. sad je na tavanu zajedno sa PS-om jer sam prelijen kupit adapter :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58. |