PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   pes i pc i joysticki (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=78612)

Router 20.09.2007. 13:41

Citiraj:

Autor dj_dannijel (Post 818543)
Susretal sam se s starijim padovima na playki, imal sam ps2 5 godina i stvarno ima kvalitetan gamepad al ako ti uspoređuješ onaj smartbox s sony-om
onda stvarno više nemamo o čemu raspravljat.

Možda je tvoj smartbox dobar u PES al moj logitech ti ga razvali u svim ostalim igrama

Ajd mi neko nek javi di ima za kupit taj usb-ps2 adapter.

A tko spominje ostale igre ? ja sam naglasio odmah da je za pes meni osobno i mojim prstima koji igraju iss odnosno pes negdje od 99god. na plejki jedan , pa kasnije na dvojki i kompu , jednostavno smartbox kontroler SAMO za tu igru odgovara i to bolje od Logitecha koji mi je bio pretvrd i neprecizan .
Ps2 gamed je dobar ako je orginalan , kopije rade max pola godine .
Od plejke 1 prvi dual shock padovi koji su bili mrvicu tezi od ovih za dvojku su bili apsolutno naj , i po preciznosti ali i po izdrzljivosti .

tomifish2002 20.09.2007. 20:12

ja sam kupio brijem kopiju i eto stvarno radi već godinu dana. di bi se mogli kupit pravi originali? trebat ću za mjesec dana novi pa rađe dam 50 kn više za oriđiđi

cyclone 20.09.2007. 20:48

oriđiđi dualshock2 nemaš ispod 200kn

BOGDO 21.09.2007. 02:18

jedan jako jednostavan komentar-Logitech je najbolji!

j.... smartbox.

dj_dannijel 21.09.2007. 10:00

Citiraj:

Autor BOGDO (Post 819567)
jedan jako jednostavan komentar-Logitech je najbolji!

j.... smartbox.

I ja velim, al neki se nedaju razuvjerit i vide boga u smartboxu.

I koja mi je korist ako svakih 3 mjeseca dajem 80 kn a za logitecha sam dal nekih 260 u to vrijeme i imam ga več skoro godinu dana i imat ču ga još jer je ko novi( osim ako unutra nešt ne za***e al ako za***e imam još goodinu dana garancije)

VARAN 21.09.2007. 10:49

Evo da se ne svađate oko Smartbox ili Logitech ja dajem alternativu. Imam doma Smartbox, Logitech i Saitek gamepad ali mi je najbolji Speedlink http://www.pcpro.co.uk/buyer/labs/74...h-edition.html
Dobra izrada ( tvrda plastika ), ne skliže se, super sjeda u ruku, dobar raspored tipki, guba izgleda i još je jeftin ( bio u Fomelu 90 kn ). Ima frend još par modela doma i on je prezadovoljan.

dj_dannijel 21.09.2007. 11:00

buraz a kak je tome speddlinku analog?

Jel je dobar?

Mislim naviknit sam igrat pes analogom i mora mi bit osjetljiv zato sam i kupil skupi rasturački gamepad jer ima osjetljive analoge

cyclone 21.09.2007. 11:36

btw izasao je noviji model smartboxa nego sto je na slikama, ima onaj stari model koji je na kvarkovim stranicama vec vise od 2god, i sada ima novi, malo veci koji dolazi sa odvojenim adapterom za ps2...

taj speedlink sam imao ali je brzo otisla ova tipka za smjer tako da se nisam vise njemu vracao

e-one 21.09.2007. 11:50

Citiraj:

Autor Router (Post 816844)
i ja igram sa tim iz kvarka, ali stariji pes , jer sam jos nekad davno igrao iss na plejki sa takvim joytickom i kasnije kak sam presao na pc sam trazio joystick da max. podsjeca na dual shock sa plejke a ovaj se moze i na plejku puknuti pa za turnire na plejki imam svoj , vec veselo radi vise od 2 i pol godine .

opa pa kolega iz kvarta igra pes :chears:...... btw ovi kvark su ti smetche maximale.....ja sam 2 u zid zafitiljio.frend ima logitech-e i oke su.kod mene je kombinacija usb -> pes adapter i 2x playstation gamepad with analog.axe zazelis odigrat na pravom kontroleru koju tekmu slobodno se javi pa ti posudim da probas :D

e-one 21.09.2007. 11:53

Citiraj:

Autor cyclone (Post 816853)
igrao sam sa logitechom malo manje od godinu dana i zastekala mi tipka lijevo, platio ga oko 200kn i odrezao si onu stvar kad sam vidio da sam mogao kupit 3 jeftina smartboxa, pa koliko traju-traju!

mozda je najbolje kupiti original PS2 dual shock i nabaviti samo konverter PS2 gamepad=>USB

najbolji izbor.pogotovo ak mislis bandu (citaj drustvo) furat doma da kod tebe igraju.meni potrgali oba smartbox-a pa sam nekako dosao do zakljucka da je malo preskupo davat svaki tjedan 80 do 160kn za gamepad.btw kad smartboxa zafitiljis u zid raspadne se u 1000 komada,a kad playstation TM zafitiljis u zid odpadne zbuka,a gamepad ostane u komadu:lol2:

cyclone 21.09.2007. 13:44

meni je jeftinije kupiti novi gamepad nego platiti zbukanje sobe :D

Darth Maul 24.09.2007. 21:34

Citiraj:

Autor Vejita (Post 802555)
Nesta ovako http://feniks-kompjutori.hr/index.ph...irnije&id=2064
ono uzmi si neki ps/pc gamepad i to je to

evo s ovim i ja igram od PES3 (!) do dan danas (sad cu ic bacit koju tekmu) i jedino sta ne valja su gljive, ali to je zato sta sam ga malo previse "silovo" tj. baco po podu, zidovima i sl. :D

sta se cijene tice, cini mi se da sam vidio i dosta jeftinije nego to u feniksu...

dj_dannijel 24.09.2007. 22:51

Citiraj:

Autor Darth Maul (Post 822993)
evo s ovim i ja igram od PES3 (!) do dan danas

E šta ču ja još doživjet

Pa izašla ti je 6 sad če i pes 08 a ti još igraš 3?
Daj odi se baci kroz prozor skup s tim starcem!

P.S. Igram sam protiv sebe al logitech pobjeđuje

Darth Maul 25.09.2007. 00:00

Citiraj:

Autor Darth Maul (Post 822993)
evo s ovim i ja igram OD PES3 (!) do dan danas (sad cu ic bacit koju tekmu) i jedino sta ne valja su gljive, ali to je zato sta sam ga malo previse "silovo" tj. baco po podu, zidovima i sl. :D

sta se cijene tice, cini mi se da sam vidio i dosta jeftinije nego to u feniksu...

dannijele ajde pazljivo procitaj moj post i ne gutaj rijeci ;) normalno da necu igrat trojku dan danas....

dj_dannijel 25.09.2007. 20:58

Citiraj:

Autor Darth Maul (Post 823165)
dannijele ajde pazljivo procitaj moj post i ne gutaj rijeci ;) normalno da necu igrat trojku dan danas....

E oprosti nisam videl od,
Al znam neke frikove koji igraju

EvilM@ster 26.09.2007. 17:18

Najbolji gamepad ikad napravljen je definitivno dualshock sa PS1, ja sam jedinicu kupio dok je on izasao, koristio i njega i jedinicu jos 1.god nakon sto je dosla 2.-ka, zatim sam presao na dvojku a taj dualshock si ostavio za nju, u slucaju da kupim dvojku sa 1 gamepadom, dobio dvojku sa dva gamepada, ali sam cjelo vrijeme na njoj igrao sa ovim starim, dok su sa novima igrali oni koji su igrali protiv mene, oba dva nova su se shebala, na jednom je otisla ljeva gljiva, nije otisla ali je dosta stekala pa je bilo teze igrati s njom, na drugom su otisle L1 i L2 tipke, tj one gumice, a ovaj stari je jos rasturao, znaci negdje oko 8 godina se je igralo na njemu, i to ne samo pes nego sve zivo.... Sad mi je samo zao sto sam ga budala prodao a ne ostavio za PC....

Baja 001 29.09.2007. 17:51

OFFTOPIC

Jel neko ima najnoviji update (option file) sa novim igračima tipa Henry u Barci Dudu u Arsenalu i sl.???

1v@n 29.09.2007. 18:08

Imam ti ja, ubaci me u msn pa ti ga pošaljem

tomifish2002 30.09.2007. 10:08

eto ja jučer ošo do hgšrota i kupim ja dualshock2 za 185 kn. dođem doma ukopčam i počnem igrat. i radio je punih 25 minuta i onda su riknule direkcijske tipke. ne prima desno i gore desno i dolje desno. koja banana. sutra ga idem zamijenit. jel se i vama to događalo?

herci 01.10.2007. 01:00

uf, bice nemas srece

pa svi ljudi koji imaju sony siluju taj joypad i radi bez greske

frend recimo ga baca okolo, sav je izgreban, zice vire , lik ga abjuza otkad je dobio ps2 i dan danas radi odlicno

ja imam svoj pola godine negdje, znaci dualshock2 i adapter i stvarno najbolja kombinacija, pogotovo za pes :care:

tomifish2002 01.10.2007. 14:02

kaj je najbolje nije mi vrag dao mira reko idem ga isprobat opet i sad radi bez greške. neznam koji vrag se događa.

herci 01.10.2007. 15:52

da se nije konverter nesto zbugo?

neznam kakav ti imas, al ja imam neki jeftini platsticni prozirno plavi sa 2 utora

uglavnom prepozna mi joypad kao twin usb i twin usb 2, i recimo ako u settingsima stavim twin usb onda mi mi stalno upaljeno desno pa nemogu uopce lijevo, no dok je na twin 2 sve radi ok

no eto ak si popravio, odlicno, uzivaj u pesu :goood:
jos malo pa ce full 2008 izac :care: no to je druga tema :S

1v@n 02.10.2007. 13:37

Evo, uploadao sam nove transfere. Nisam se stigao javiti onima koji su mi slali PP jer nadograđujem komp pa me nije bilo par dana, a još me neće bit nekoliko, pa evo linka ovdje ( http://rapidshare.com/files/59730566..._Transferi.rar ).
IMHO, u vezi teme, najbolja kombinacija su PS1 gamepadi i USB adapter. Jedini problemi su bili da mi se nekad znala zalijepit neka tipka za senzor pristiska pa je stalno ta tipka radila ( samo se rastavi i sastavi i riješeno ), a lijeva gljiva mi se počela "topiti" od igranja :D. Nema boljeg od originalnog Sonyevog

DoX_Chabar 02.10.2007. 13:49

Ja sam uzeo joypad prije 2.g. bio je 40kn, do sada je radio... Genius neki joystick ;)... I sad sam opet kupio isti, cijena je 33kn :D
Radi odlično ;)

tomifish2002 02.10.2007. 13:59

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 829924)
Ja sam uzeo joypad prije 2.g. bio je 40kn, do sada je radio... Genius neki joystick ;)... I sad sam opet kupio isti, cijena je 33kn :D
Radi odlično ;)

zato bi te ja razbio sa 10 golova razlike :D jer štediš na gamepadu

Buger 07.10.2007. 13:55

ajd mi recite za taj Logitech, jel se dogodi da mu pukne plastika(onaj L,D,G,Dolje) za upravljanje igrača?

jer to mi se nekoliko puta dogodilo(jedno 5-6puta) na smartboxu, pa mislio sam promijeniti gamepad sad kad dođe novi pes, uzeti nekog Logitecha ili ovaj ps+konverter

dj_dannijel 07.10.2007. 14:52

Citiraj:

Autor Bugger (Post 834057)
ajd mi recite za taj Logitech, jel se dogodi da mu pukne plastika(onaj L,D,G,Dolje) za upravljanje igrača?

jer to mi se nekoliko puta dogodilo(jedno 5-6puta) na smartboxu, pa mislio sam promijeniti gamepad sad kad dođe novi pes, uzeti nekog Logitecha ili ovaj ps+konverter

Nije pukla nit neče (osim ako ga nasilno s nekim sredstvom odvališ):D
Moj frend ima logitech rumblepad2 več nekih 2 godine i još ništ nije puklo a za pes je odličan.

Smartbox pukne zato jer ima samo jednu "osovinu" a logitech četiri(ak ne kužiš mogu objasnit:D)

Al vjeruj nije ti nit ps+konverter loša idea

Nemožeš pogriješit vjeruj mi

Peace:respekt:

Jablan 13.11.2007. 10:09

Predlazm smartbox,nisu skupi ja sam nabavio da za 160 kuna(jedan gamepad je 80 kn):goood:

Darth Maul 18.11.2007. 17:17

cini mi se da sam za tolko negdje i ja vidio onog logitecha kaj ja imam.

da kazem i ja nesto o onom sa PS1: taj je doslovno letio po svim mogucim zidovima, podovima, drvenim povrsinama i jedino se malo rasklimo i puko je drzac od R1 - selotejp savrseno rjesio problem :D igralo se na njemu jedno 6-7god. sad je na tavanu zajedno sa PS-om jer sam prelijen kupit adapter :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58.