![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Još bi ti sa 1950 prefiks fino pasao uz nick:D |
@Jeltz: pa bas i ne, X1950Pro je brza i od 7900GT, a kamoli od 7900GS. ;) Ali da se zaj**ao, je.
Ima li jos tko problema sa mouse lag-om? Na novom laserskom usb misonji imam gadan mouse lag. I kad ga spojim na PS2 preko adaptera, isto. Problem sam rijesio tako sto sam spojio stari opticki Logitech S-96 sa 400dpi, sada lag-a nema. Al frustrira zato sto nikad dosad nisam imao lag sa ovim laserskim. |
Samo da kažem, ubo sam novu XFX 7900GS u ducanu za 750kn :) Hoce me jos netko prcat o izboru? :)
A nije mi se dalo kesirat kakvih 400injak kn vise za 5-10% brzi x1950pro, a jos grijanje, regulator napona na pcbu. Neka, naviknut cu se. Ali ATI još uvijek u srcu :) |
e da je samo 5-10% :fiju:
al super cijena nema šta Ok,ona glupost što se zove decals nema nikakvog utjecaja osim što ždere frame rate,kad se stavi na low stvari su poprilično bolje... |
Citiraj:
gdje,je li vent bucan ? |
Citiraj:
Prosao voz :D specijalna ponuda za starog prijatelja. Vent se cuje u full loadu, prije sam imao ATIja sa silencerom pa mi je ova cak i bucna u loadu. @bozzomfeeder: a koliko je jaca? :S u nekim igrama je cak i slabija koliko vidim Evo, ukucah u google i ispao mi ovaj comparison npr, a i prije kupnje sam gledao usporedbe http://www.vr-zone.com/articles/Batt...GS/4336-8.html |
Citiraj:
na E2140, 2GB i 8800GTS na 1680x1050 radi i djeluje fantasticno...steta sto demo nije duzi i sto nema AA opcija @zula whine more pls :p |
Taj test ne valja.
Pogle ovo: http://www.xbitlabs.com/articles/vid...pring2007.html Ili primjera radi, ovo: http://www.legionhardware.com/document.php?id=676 X1950Pro 256MB u stopu prati X1950XT 512MB (dakle postoji i razlika u kolicini memorije) a istovremeno gazi 7900 seriju. |
Citiraj:
EDIT: sorry zbog duplog posta. Sad vidim da nemam opciju za obrisat zadnji? Lako bih editirao ovaj gore. |
Da, imas pravo, ovaj tvoj test je bolji, moja kartica je krš :)
|
Citiraj:
|
Ja osobno jedva čekam da izađe...baš me zanima oće li mi vrtjet sve na haj :D
|
Evo da kažem da sam i ja napokon odigrao demo (5 puta) i igra je stvarno izvrsna,kupujem čim izađe.Tu je bilo priče da je neoptimizirana ja se upotpunosti slažem sa tim, mogli su malo više poraditi na tomu.
|
eto i ja probao.
radeon 2600xt, 1280x1024, sve na high - konstantnih 40-45 sličica u sekundi. sve u svemu, jako dobro izgleda i ide, samo kaj ja baš nisam ljubitelj team player fps-ova :) |
Citiraj:
|
Evo i ja ga isprobao, nije lose.... nadasve jako dobro stvarno se ima ugodaja cak i na low detaljima.... ali nemogu se oteti dojmu (jer manicno igram COD2) da nema lezanja, jer u multiu kad se sakrijes (cuceci) iza nekoga zaklona glava uvijek bar malo viri, e sad kada naletis na sniper hebao si jeza...
Ali ok je igra i lijepo izgleda.. :) |
Airborne Demo Upgraded AI Mod
What this mod does is convert all enemy AI within the demo to Elite SS German AI.
What does this mean? _____________________ 1. Enemies now use suppressing fire. 2. Enemies flank and move from cover to cover more often. 3. Enemies can now throw grenades! 4. Enemies work more as a team and react to your movements faster. Installation Instructions: 1. Download the .zip file. 2. In the zip file contains the original and elite AI files. 3. Choose which one you want, then extract the DefaultAI.ini file to... C:\Program Files\Electronic Arts\Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\MOHAGame\ Config http://planetmedalofhonor.gamespy.co...s.Detail&id=47 |
Citiraj:
Moj način borbe - dogfight:D Uspio sam se spustiti na onaj visoki toranj - valjda crkveni ali nema ni krova ni zvona pa.... Taj AI je bolji jer taljanci više nisu ko glineni golubovi, miču se, sad i oni bacaju bombe ko ludi, napadaju i sl. Ne preporučam spuštanje na objective points - zagineš odma makar i par tvojih odma doleti.... Dobro je da nema automatskog popravljanja healta nego moraš pronači PP. Ma tolko mi se svidio da sam pizdio kak je prekratak demo:D Nego ako je taj djelić 1.3 gige kolko bu cijela igra:eek: Videli bumo 04.09.-og:D Samo se nadam da nebu previše bugova jer je EA poznat po "dobrim" patchevima:kafa: |
Citiraj:
Je, i meni je bolje sa tim modom. Tu je lista dostupnih modova: http://planetmedalofhonor.gamespy.co...oHABFiles.List Nije loša igra ali mi fakat ide na živce kad već pri uvodnoj cut sceni (pred fajt, ono sa mapom) zakuca i grafu i proc na 100% i ne spušta do kraja igre...ako to nije bug reži mi jaja:D Ustvari-budući da je to ipak konzolaški port izgleda bolje nego kaj sam se nadao da bude:) |
Neću ni skidat demo, šteta GB:D Čekam cijelu igru, iako po komentarima do sada, ja to neću ni moć igrat:lol2:
|
...interesantno,u readme fajlu pise da izmedju ostalih 7300gt nije podrzana,obratite pozornost WTF ??
|
Isto tako pise da ne podrzava 64-bitne sisteme, pa opet znam tipa koji je igrao igru na 64-bitnoj Visti.
|
|
Video-gujda.
Pih. To je za njubaru Zuleta i slične a ne za prave igrače:D |
Citiraj:
Dabogda dobio 8500gt pasivnu pod bor :fiju: |
Citiraj:
Puj, puj, puj...:D To je još gore od kletve "Dabogda se sa Hlo probudio":D |
odigrao malo demo,odličan 5+
|
I da li je igra izašla jučer??Zna li neko?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:41. |