![]() |
Citiraj:
max payne 2 scenario :) |
Citiraj:
Max Payne 2 je odlična igra s najboljom ljubavnom pričom u igri ikad(ovo je malo gej)... Max 1&2 i Mafia= Savršenstvo |
Take-Two Interactive je jučerašnjim priopćenjem najavio nastavak solidnog akcijskog naslova Mafia koji je do danas prodan u preko dva milijuna primjeraka. Na nastavku jednostavno nazvanom Mafia 2 radi ista ekipa Illusion Softworksa, dok će nas radnja ponovo odvesti u svijet kriminalnog podzemlja polovinom prošlog stoljeća.
Dodatne informacije nažalost nisu poznate, no autori obećavaju zapanjujuće vizualne efekte i akciju kakva se viđa samo u hollywoodskim filmovima. Mafia 2 najavljena je za konzole slijedeće generacije i PC. MAFIA 2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: O ukusima se ne raspravljava? |
o ukusima se ne raspravlja
elektrotehnicar |
Citiraj:
|
ja sam elektrotehnicar, a eto sad znam da si i ti :D
|
Gimnazijalac pa opet neznam.Ali se slažem s bladerunnerom..
Google čuda radi:fiju: |
Ahhh kada se sjetim doba prve mafie, imao sam gf2 mx400, i 192 mb rama :fiju:, kolega nabavio igru i prica kako je grafika tako dobra da su teksture na zidovima kao u stvarnosti itd itd... Uglavnom igra je jedna od boljih sta sam uopce igrao, murija te lovi kada prođeš kroz crveno, kada voziš prebrzo, mozes ostat bez benzina i da ne nabrajam ostalo jer svi koji ste igrali igru znate a koji niste neznate kaj ste propustili...
I jos cu reci da je priča **ebena :D Jednom davno sam u nekom pcchipu procitao kako se šuška nešto oko rađenja dvojke, samo sta je to bilo prije nekoliko godina hehe...... A sada snovi postaju java .... Nek je ne upropaste samo.... |
Citiraj:
|
Kad mu pozdravom od gospodina Salierija sawed off sačmaricom prospu crijeva pred kućom?:D
Meni je dobar,neočekivan bio.Čak me i potresao do neke mjere.Al sam onda skužio da ih je drukao pa mislim tako je i zaslužio:D |
Citiraj:
Samo su nas za***ali pa Paul i Tommy nisu mogli zaradit sa strane, a i malo su imali čudni odluka! |
Citiraj:
evo instalirao sam ju ponovo prije par dana i vec neznam koji put joj se divim :respekt: |
ja je sadavrtim na kompu iz "moj komp" i frame rate mi zna pasti na 30fpsa :( wird..naravno da je sve na max max max :P
ima kaj novih vjesti oko mafije 2? |
Citiraj:
Igra sam igru (& priša) 10+ puta i nikad mi se nije dogodilo tako nešto a konfe su bile svakakve! |
Ima li kakvih novosti,kad će ovo čudo izać .Nemogu više..:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |