![]() |
ma neznam dal bi mogao toliko čekat. Najrađe bi uzeo napajnaje i kučište iz linksa al neznam dal bi mi onda htjeli sastavit cijelu konfiguraciju?
Dal vi znate možda |
Govorio sam o 400w a ne o 350w... :)
Naravno da bi ti složili ti plaćaš slaganje, tvoja stvar je kaj ćeš di i ot kud donjeti, mogao si doneti npr Aegia pysix da ti stave u 5g stari komp i sad kaj misliš da ti je nebi stavili? Ti plaćaš rad servisa da ti sastave kantu nemoraš NIŠTA kupiti tamo ako nećeš... |
ukoliko ipak misliš uzet kućište sa napajanjem u ve-milu umjesto modecom-a preporučujem codegen definitivno.
|
pa kaje BS 500W tolko loš?pa mislim kod mene dela skoro godinu dana bez greške...možda nije u rangu seasonic-a,al mislim da nije to smeče baš sad takvo od napajanja,kak se priča okolo:)
neznam,ostavlja mi dojam(vaš razgovor o BS-u),ko da ga se uspoređiva s codegenom tj ko da je u rangu s njim... |
Ne nije BS loš kao kodegan ali je neisplativ jer daje premalu snagu na +12V za svoju cjenu, Rev 2 je kao mešto bolja kolko sam skužio ali ne pretjerano...
Kužiš za lovu koju kožda BS od 500w, kupiš Corsair VX450w ili Chieftec 550w koji su puno, puno jači na +12V rejlu - što znači da su i efektivno jači, jer na danšjim kantama je to najopterećeniji i najkorišteniji rejl i rejl koji će prvi pokleknut... |
ma ok je ma mislim,govorim iz tog razloga,zato kaj moju konfu tera bez problema,eventualno ak bi unutra bila 8800gtx e onda bi več bilo upitno,al ovak,nemrem se požalit...
|
I ja nemam zamjerke za BS 500w...istina je da je slabo i skupo ali vrti mi sve što piknem u konfu :) ... a kaj se tiče BS2 500w...on je snažniji od chiefteca 550W... uglavnom oko 33A daje koliko sam pročitao.
I malo su mi smješne rasprave kako je bs sranje i kako znaju explodirati ali dobro :) |
Neznam kako to može biti kad moj 420w Chieftec ima 15 + 18A na +12V dakle Total je 33A...
Barem po deklaraciji... |
Citiraj:
znači da ipak nekaj valjaju:) |
Citiraj:
Inače, po deklaraciji moj bs daje 31A :lol2: Da Zvonac, malo nas je, al nas ima :care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |