PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konfiguracije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jel vridi ova konfiguracija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7689)

no name 22.01.2004. 01:52

Citiraj:

Originally posted by RAK
Kak to sada ljepše zgleda.

Cooler - sve osim TT-a Pogledaj što drugi kažu
Proc - Barton
Monitor - 755 DFX
Modem - nađi rabljeni externi za kikiriki novce
DVD - Pioneer
CD-RW - Sve samo ne to

Onda će to biti dobro. Mislim da nismo puno digli cijenu. Znali smo biti i gori.

------------------------

Mora sam se javit šta imaš protiv CD-Rw
Meni svi u kući non stop nešto snimaju
Backup Knjiga vršim tjedno ludilo
Digitalne slike nosim na razvijanje na Cd
DVD mi služi za kurac ili za presnimavanje CD
Po meni je bolje uzet CD i CD-R
DVD kupiš kućno kino i gledaš stare filmove jer u vidoteci novih na DVD nikad nema

RAK 22.01.2004. 08:09

Dobro, dobro, ispravak.

CD-RW - samo ne TAJ

DVD player služi za čitanje DVD medija. Nečeš vjerovati ali ih ima jako puno. Tako bi ja izgorio bez playera.

Nečeš vjerovati koliko još dan danas služi i ZIP100.

no name 22.01.2004. 21:32

Citiraj:

Originally posted by no name
------------------------

Mora sam se javit šta imaš protiv CD-Rw
Meni svi u kući non stop nešto snimaju
Backup Knjiga vršim tjedno ludilo
Digitalne slike nosim na razvijanje na Cd
DVD mi služi za kurac ili za presnimavanje CD
Po meni je bolje uzet CD i CD-R
DVD kupiš kućno kino i gledaš stare filmove jer u vidoteci novih na DVD nikad nema

Ma di ih to ima osim u vidotekama da nebi slućajno dava 200-300 kn za film a dosada ako se ne varam je samo BUG izdao jedan DVD

Raven_1 22.01.2004. 21:32

Citiraj:

Originally posted by KLOhN
I jos dali ja bolje uzet ovu maticnu:

Soltek 75FRN2-RL, Socket A, NVIDIA nForce2 Ultra400 SPP+MCP, FSB 400/333, UDMA133, IDE RAID, SATA, SATA RAID, 5PCI, AGP8x, 3DDR (Dual Channel, 400/333MHz), 6 channel sound, USB 2.0, ATX

cuja sam da je ona isto kvaliteta.

Je i ja sam čuo da je Ford fiesta isto što i BMW Z5. ;)

Mislim da su ti ljudi već predložili komponente, a na tebi je da odlučiš. Nećeš dobit ništa time pokušavajući uvjeriti nekoga ko se razumije u komp. da je dobro i napajanje + case za 300kn i da je dovoljno uzet box verziju AMD-a a ne neki bolji ventilator ili uštedit 100kn na monitoru i zamarat oči .

KLOhN 23.01.2004. 17:05

Citiraj:

Originally posted by Raven_1
Je i ja sam čuo da je Ford fiesta isto što i BMW Z5. ;)

Mislim da su ti ljudi već predložili komponente, a na tebi je da odlučiš. Nećeš dobit ništa time pokušavajući uvjeriti nekoga ko se razumije u komp. da je dobro i napajanje + case za 300kn i da je dovoljno uzet box verziju AMD-a a ne neki bolji ventilator ili uštedit 100kn na monitoru i zamarat oči .

Malo previse napadas stari. Vec sam prije naglasio da se raspitiva moj prijatelj zato ako zelis nesto dokazivati dokazuj u 3. licu jednine! Rekao sam i da ja uzimam novi komp za 3-4 mjeseca pa me mos onda kritizairat!
Jos jednom ovo nije moj izbor komponenti, a mozda neka pitanja koja sam pitao sam su bila da stvarno vidim koji dijelovi su dobri a koji ne!

Amen
:gringo:

LorD ClockaN 23.01.2004. 17:19

Citiraj:

Originally posted by no name
Ma di ih to ima osim u vidotekama da nebi slućajno dava 200-300 kn za film a dosada ako se ne varam je samo BUG izdao jedan DVD

Izdao je 2 :D

Isus 23.01.2004. 17:29

Ne solteka.

Reci frendu da zemi ABIt NF7-SL ili ak ne zeli SATA,
NF7

Bolje zemi Teacov DVD i Plextrorovu przilicu.

Ne obrnuto!

Raven_1 23.01.2004. 19:24

Citiraj:

Originally posted by KLOhN
Malo previse napadas stari. Vec sam prije naglasio da se raspitiva moj prijatelj zato ako zelis nesto dokazivati dokazuj u 3. licu jednine!
Amen
:gringo:

Nikoga ja ne napadam samo ti govorim činjenice. Osim toga za Soltek si rekao
Citiraj:

Originally posted by KLOhN cuja sam da je ona isto kvaliteta.
. Koliko znam nisi napisao moj prijatelj je čuo ili rekao nego ČUJA SAM (1. lice jednine).

Htio sam ti samo reć (malo karikirano)da to nije istina. Što se tiče ovog drugog isto stoji. Ljudi ti kažu uzmi ABIT, a ti opet guraš Soltek iako si već ubacio ABIT NF7-S u konfiguraciju.

Pogledaj malo zadnje postove pa ćeš vidit da su ti svi više manje predložili ključne komponente, a na tebi je da odlučiš.

tor 23.01.2004. 20:18

Polako, polako...;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53.