![]() |
Citiraj:
|
Kakve su droge ovdje prisutne, neka još neotkrivena vrsta koja se dobije isušivanjem paste za procesor i miješanjem s malo ruma... :D
|
Šmrču termalnu pastu .. :D
|
Kako se to moze smrkati, prije bih rekao da se to maze na kruh ili istiskuje u nos... ??????
|
Joooj, kako ne kuzhite!!! Ne shmrche se.
Pasta se razrijedi malo sa acetonom i onda se direktno pucaju u venu s time. |
Namazes si malo termalne paste i nabacis jos jednu snitu kruha gore da miris ne ishlapi o navali
|
ako se radi nekakav otvor na gornjoj strani kućišta bilo za ventilator ili za nešto drugo treba imat u vidu prašinu koja se naviše skuplja upravo tamo, tako da za kratko vrijeme možeš imat kištru punu prašine il ćadži.. hehe.
|
Nece prasina upadati dok komp radi jer vent ispuhuje... Jedino kad komp ne radi, no to se da rijesiti nekim poklopcem ili necim...
|
Ja konto da su samo kod nas ludaci kad vidim ima i gori.
|
Ja konto da su samo kod nas ludaci kad vidim ima i gori.:lol2:
|
Štaš ba, uvjek ima i gorih... :D:D:D
|
Jasta radi.
|
A ja mislio da na pcekspert dolaze samo eksperti.,kad ono dimnjak,topli-hladni zrak....:no2drug:
Budem javio i nekim kompićima da je ovdje zanimljivo:bonker: . |
Ova tema me podsjetila kad sam ja htio spojit svoje hlađenje na radijator :D , jer od kad sam prije 4 god stavio klimu u sobu, od onda radijator nije u pogonu ni minute. Tako sam bio dobio ideju da ga odspojim iz centralnog i da kupim pumpu i spojim na vodeno i da cijeli sustav izbacim na terasu a samo crijevo provučem u sobu i spojim na blok, a još sam u šupi imao vent težak jedno 15 kila promjera 0.8m :D . Koje bi to hlađenje bilo, radijator od gusa sa mrcinskim ventom i vatrogasnom pumpom za potapljanje :lol2: Trošilo bi više struje nego cijeli komp. A onda sam se sjetio najbolje ideje do tad u životu, otišao sam u Links i kupio ono gotovo vodeno za 500kn :)
|
Citiraj:
pa ovako..uzmes xp2000 i pustis par tjedana dok se to ne sasusi i pretvori u prah :D onda smrci kolko oces :D sry na OT |
Ova ideja me podsjeća na Optyeva rješenja hlađenja :D
|
:lol2: :goood:
ma čovječe šta če ti ventovi....spoji cijev da ide od klime u kučište i drugu da ispuhuje iz kučišta direktno u dimnjak:D,tak ohladiš i sebe i komp:gringo: ma rađe ti neču davat ideje,možda to i napraviš |
Zdrobio sam se doslovno na ovaj topic :lol2: Ne moram ni ic pogledat jel ovo zavrsilo na Mladez i droge :D:D:D Mozda da slozis "vodeno" sa septickom jamom, cuo sam da govna dobro preuzimaju toplinu i skladiste je? :)
|
ugusit cu se ajumeeeeeeeee!!!!:D:D:D
|
Citiraj:
|
a ono ideja je super.....ajnštajn :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
|
Citiraj:
|
A zakaj ne bi na Hreliću kupil rabljenu škrinju od 50 litara, zbušiš dvije rupe i nutra uvedeš jedno 50 metara plastičnog rebrastog bužira koji služi za postavljanje električnih instalacija. S jednog kraja cijevi ulazi zrak, u škrinji se ohladi na negativnu vrijednost temperature, dodanim ventilatorom i račvanjem cijevi u računalu, zrak se upuhuje na procesor i ostale "napaljene" elemente. Takva škrinja troši manje struje od nekih novijih grafičkih kartica ( cca 3/4 kWh dnevno ). Škrinju objesiš vani na zid kuće / zgrade, zaštiti od kiše pa nek' si susedi misle kakvu to novu vrstu klime imaš.
Mana: zbog vlažnosti vanjskog zraka, cijevi će se iznutra s vremenom zalediti pa ih treba povremeno odlediti. Cijene : rebrasti bužir cca 2 kn / metar nova škrinja 50 litara cca 1.500 kn / Hrelić cca 200 kn ps. bez obzira na dob, molim da me se uvrsti u M&D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@dorijan - je ti tu ljude:wtf: , ili si stvarno zabrijao?????
Inače ideja ti je supersonična. |
Hm, ode ovo u PM pa bolje lock nego...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |