![]() |
1 privitaka
Da mući me taj Smartsearch i nadam se da je samo to!
Ovo je log od Hijack-a kaj sam maloprije napravio ! |
Citiraj:
|
Ona ga izgleda ni Hijack ne vidi.
Ovo je home page koji mi je non-stop postavljen: res://mshp.dll/index.html#37049[COLOR=red] Bilo kaj postavim kao home page, nakon gašenja IE-a pnovo se postavo ovaj gore.:fuming: :fuming: |
Citiraj:
IEFEATSL.DLL MSIESH.DLL SUBMITHOOK.DLL UNINSTALL.EXE UNINSTALL.INI MSHP.DLL |
Imam :
MSHP.DLL :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad kada radim Log-out ili Reset mašine ili Turn OFF pojavi mi se prozor End Now rundll32.exe i dok ne stisnem OK ništa se ne dešava. I ostal mi jedan pop-up prozor u IE-u koji se svaki čas pojavljuje sa raznim reklamama ! :confused: |
Pretrazi registry s "MSHP.DLL" i reci da li nekaj nadje.
Izguglal sam da je rijec o varijanti Cool Web Searcha + trojanca TROJ_IEFEATS.A. Za CWS dio pomaze CWShredder a za trojanski dio ti treba antivirusni program ili mozda besplatna online varijanta. |
HURAAAA !
Konačno. CWSHredder je riješio stvar. Sad je konačno IE čist. Inače ima instaliran NOD32 sa friškim updateom, ali on to izgleda ne vidi. Molim te meni laiku objasni kaj je to u stvari bilo?:confused: :beer: |
Radi se o najnapasnijem spywareu Cool Web Searchu. Antivirusni programi ne reagiraju jer ne sadrzi maliciozni kod.
Samo te *ebe u zdrav mozak :D Vidis da si koristio one alate iz mog posta kak sam napisao (SpyBot, Ad-Aware, CWShredder pa HijackThis) bilo bi puno brze ;) :beer: |
Je imaš prav, ko zna zna...
Hvala, bit ću pametniji drugi put.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:41. |