PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   FarCry 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75127)

EvilM@ster 28.07.2007. 00:06

Citiraj:

Autor Jelc (Post 774890)
Kaj se tiče Crysisa-čim se sjetim da ih je kupio EA mam mi je muka:D
Koliko čujem već su ih natjerali na neke ustupke:
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=80603

Ma moraju oni skratiti pricu tako da mogu jos bar 5-6 nastavaka napraviti... :D

TheProfiler 24.08.2007. 10:19

FarCry 2

http://www.gamespot.com/events/leipz...topslot&page=1
Da ne trabunjam, sve piše...

Premješteno u pripadajući thread.

marko.maky 24.08.2007. 10:30

Da li to sada ispada da far cry 2 i crysis nisu iste igre?

John Creasy 24.08.2007. 10:35

Pa....da, nisu iste igre

TheProfiler 24.08.2007. 10:38

Samo isti ljudi ih rade...

Red_Dragon 24.08.2007. 10:41

Izgleda odlično. Tako se razvijaju igre. Najviše mi je drago što je teren ogroman, te nije unaprijed određeno moraš poći xyz putem te nemožeš istraživati. Veliki je napredak i taj što će biti jako malo učitavanja. Mislim da sam na nekoj drugoj stranici pročitao da će u FC2 biti samo ljudski protivnici.

Zaista je nevjerojatno da igra tako super izgleda i već sad radi glatko na 8800 kartici. Jedva čekam.

Zvijerko 24.08.2007. 10:47

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 796684)
Samo isti ljudi ih rade...

Ne radi ih isti tim ljudi. Prava za Far Cry je zadržao Ubisoft, a Crytek nije s njima i radi na Crysis-u

marko.maky 24.08.2007. 12:07

Nekako imam osjećaj da će crysis biti bolji zbog toga što na njemu radi crytek (znači bit će sjajna grafika) .Neznam možda i grešim.

Baja 001 28.08.2007. 05:26

Došlo lito novi komp C2D a ja ponovo izvukako DVD iz ladice i avantura je počela na Realistic priša sam upravo Far Cry (inače sam ga priša na sto načina prije u nekih xxx puta)!
Sada je na redu SCCT!
BTW jedva čeka Far Cry 2 i gleda sam tehnološki demo movie i stvarno je ok.
Jack Carver sjed i ponovo u akciji!

Codiac 28.08.2007. 18:43

meni je jedini problem sto ja idem onom starom no one stay alive :D tako da sam farcry prelazio preedugo :)

inace Flare :) :) :) umrijet cu :D

Baja 001 28.08.2007. 19:35

Citiraj:

Autor Codiac (Post 800103)
meni je jedini problem sto ja idem onom starom no one stay alive :D tako da sam farcry prelazio preedugo :)

inace Flare :) :) :) umrijet cu :D

Ja sam igra prvi put tako Hitman BM pa sam svatio i uvjerio se da ide brže lakše i jednostavnije ako ideš samo za ciljevima i ukloniš one koji su nužni!

Codiac 28.08.2007. 21:14

a cuj ja sam ti ko terminator Search and destroy all around :D :D zanimljivije je samo je problem kada ponestane metaka :)

Baja 001 29.08.2007. 01:57

Citiraj:

Autor Codiac (Post 800230)
a cuj ja sam ti ko terminator Search and destroy all around :D :D zanimljivije je samo je problem kada ponestane metaka :)

To je meni ludilo ali kad priđem igru XXX puta (ako je dobra)!

flare 29.08.2007. 08:39

...ja osim sto se ne vozim već hodam :D najvise volim rambo pristup neprijatelju...mašingun i udri dok ne ispucas sve metke kaj imaš :goood:

jednom se netko igrao kod mene i prebacio mi je na sigle shot...KOMA...nije to za mene, kakvo precizno ciljanje :D...samo udri :)

većina žena drugačije pristupa igrama od muškaraca...nama igre nisu zamjena za rat i ne igramo se da bi se dokazale kako smo najbolje...već iz zabave :)...tako da to kaj se vi izrugivate iz mene mene ne dira jer mi nije cilj proci lvl što brže sa što većom uštedom oružja i slično...već samo dobro se zabaviti :respekt:

Red_Dragon 29.08.2007. 11:02

Meni je genijalno kad u Hitmanu ubijem samo one koji su potrebni. Puno se bolje uživim u igru posebice radi toga jel me budu ili ne budu skužili neprijatelji. Ono ubijem jednog, presvučem se a hodnici puni neprijatelja i samo gledaju u tebe. Rambo stil mi je glup u igrama tog tipa, ipak u igrama kao što je Far Cry teško je izbjeći Rambo pristup.

Baja 001 29.08.2007. 16:15

Citiraj:

Autor flare (Post 800415)
...ja osim sto se ne vozim već hodam :D najvise volim rambo pristup neprijatelju...mašingun i udri dok ne ispucas sve metke kaj imaš :goood:

jednom se netko igrao kod mene i prebacio mi je na sigle shot...KOMA...nije to za mene, kakvo precizno ciljanje :D...samo udri :)

većina žena drugačije pristupa igrama od muškaraca...nama igre nisu zamjena za rat i ne igramo se da bi se dokazale kako smo najbolje...već iz zabave :)...tako da to kaj se vi izrugivate iz mene mene ne dira jer mi nije cilj proci lvl što brže sa što većom uštedom oružja i slično...već samo dobro se zabaviti :respekt:

Dobro je to Far Cry-u ali ja dosta derem iz sniper-a!
Fora mi je napravit strku među ekipom kad jedan padne a ostali gledaju!

Citiraj:

Autor Red_Dragon (Post 800497)
Meni je genijalno kad u Hitmanu ubijem samo one koji su potrebni. Puno se bolje uživim u igru posebice radi toga jel me budu ili ne budu skužili neprijatelji. Ono ubijem jednog, presvučem se a hodnici puni neprijatelja i samo gledaju u tebe. Rambo stil mi je glup u igrama tog tipa, ipak u igrama kao što je Far Cry teško je izbjeći Rambo pristup.

Hitman je genijalan a tek napetost dok vučeš tijelo da te niko ne skuži!

VoodooRain 29.08.2007. 16:30

Citiraj:

...
mene ne dira jer mi nije cilj proci lvl što brže sa što većom uštedom oružja i slično...već samo dobro se zabaviti :respekt:

potpuno se slazem sa ovom izjavom :chears:

SRV 29.08.2007. 17:01

Citiraj:

Da pogodim, Serious Sam ti je najdraza igra? :D Totalno odgovara opisu :D

žile 29.08.2007. 17:13

Meni je ipak draže incognito po grmlju puzat i metak po metak dijelit iz M4@single shot:)

SRV 29.08.2007. 17:31

A dobro, ovisi koliko se municije ima :D I kakvo je oruzje :)

Ako je kakav opak SMG sa puno municije, rambo style :D

Baja 001 29.08.2007. 19:32

Serius Sam GOD mode i deri.
Inače u Far Cry-u derem single shot iz snipera ili AG36 (granade)!

flare 30.08.2007. 08:23

@ srv - ne, far cry mi je najdraža pucačina :)

Matth€w 09.09.2007. 21:30

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=103158

Predobro, prebrutalno. :)

A isto vrijedi i za konfu koja će to moć pokretat...

Buger 09.09.2007. 21:33

fantastičan je ovaj trailer, ajd imat ću što igrati slj. godine Crysis, Far Cry2, PES7, COD4, meni dosta samo da nemoram mijenjat grafu zbog tih igara

DEEMon 09.09.2007. 21:44

I ja se slažem. Predobra ponuda za kraj godine i pocetak sljedece.
Crysis, Far Cry2, PES7, COD4, MOH, NFS, HELLGATE, BIOSHOCK bring them on.

Inace mi se u Far Cry 2 dopada kaj nema mutanata al mi je negativno što nema pobunjenika tog kraja, pa mislim da ce se izgubiti malo na ugođaju zbog toga.

Ali vatra i vjetar su odlicni :)

Tino0 09.09.2007. 23:43

Crysis

Dečki da vidite kako je dobar Crysis grafika je fenomenalna ali je meni malo dosadna igrica inače je super to e biti dobro igrat prek interneta
:lol2:

joolka 10.09.2007. 01:20

Citiraj:

Autor Tino0 (Post 809540)
Dečki da vidite kako je dobar Crysis grafika je fenomenalna ali je meni malo dosadna igrica inače je super to e biti dobro igrat prek interneta
:lol2:

....ah ta mladez i droge :lol2:

Baja 001 15.09.2007. 10:22

Citiraj:

Autor joolka (Post 809588)
....ah ta mladez i droge :lol2:

Dobra je to droga (ako je umjereno) ne šteti puno, ali isto može biti štetna kao heroin (ubio suigrača zbog prodaje virtualnog mača)=(predoziranje)!:respekt:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54.