![]() |
Mislim da hajduk može sa nesretnim slučajem bit 2.,a 85% je da ce bit prvi...
|
Citiraj:
čemu toliki optimizam?ni zadru ni cibaliji nisu gola uspjeli dati,da ne pričam kako je cibalija mogla lako pobjediti sad zadnju tekmu... hajduk ako bude drugi,bit će sretni...Dinamo je još uvijek prejak,daleko jači od hajduka,rijeke...itd malo realnosti molim |
Obozavam ovakve odg.tipa biti cemo 85% prvi a 15% drugi nesretnim slucajem,ali na temelju cega to? Imena igraca? Ne razumijem bas cemu taj komentar kada ti nista nejde u prilog runner.
Malo puno realnosti...cijeli HNL da skupimo u jednu momcad tesko da bi sta vise od klubova napravila u europi. |
Modric? Pa-pa?
|
Citiraj:
|
Da, to je i meni bilo cudno,ali sta ja znam nakon svega ovoga. Poznato je da Njemci ne kupuju skupe igrace,tako da je to cudno, ali cim se suska biti ce nesto...
|
Kad Mamic kaze 30 milijuna odbij bar 20!
|
Citiraj:
|
Etto odlazi u Monaco nakon Werdera :D ja ne mogu vjerovat..."nema prodaje" :D ovo je žešča rasprodaja...kupit ću i ja jednog igrača :D
|
Citiraj:
Zagutio sam se skoro kad sam pročitao :D E moj Mamiću, rasprodaj sve i gubi se iz kluba... |
Citiraj:
|
LOL, ma najjači smo trenutno :D: link
|
Dinamo rutinski po teškom vremenu pobjedio Cibaliu 2:1
Boško Balaban u prvoj tekmi nakon povratka zabio za povečanje vodstva PS Ovo je bio textualni prijenos na sportnet-hr-u, umro sam od smijeha, na čemu je lik bio neznam :D http://www.imagesforme.com/images/28...netmajstor.jpg http://www.imagesforme.com/images/65...jstorpart2.jpg http://www.imagesforme.com/images/8657sportnetmajstorpart3.jpg |
Citiraj:
Dečkima svaka čast, trebalo je igrati 90 minuta u onakvim uvjetima... |
Citiraj:
|
Danas:
Varteks-Zagreb Hajduk-Osijek Rijeka-Međimurje Šibenik-Slaven Belupo Zadar-Inter |
Pustio sam jučer živce na kantridi,onakav traljav gol od Međimurja nisam očekivao,mislim da ni igrač koji ga je zabio isto nije.A od Rijeke tolko propuštenih prilika,lopti u prazno,...ali na kraju se isplatilo i zadnjih 15 min.ludilo.:respekt:
|
Ajde da smo i mi pobjedili jednom u zadnjim minutama...
|
1 privitaka
Inter – Šibenik 2:2
1:0 Šarić 29' 2:0 Šarić 59' 2:1 Batur 70' 2:2 Batur 81' Zagreb – Rijeka 2:2 0:1 Škoro 47' 1:1 Lovrek 51' 1:2 Škoro 67' 2:2 Parlov 85' Cibalia – Zadar 0:2 0:1 Terkeš 21' 0:2 Župan 31' - 11m Međimurje – Hajduk 1:1 1:0 Šaranović 1' 1:1 Rubil 90' Slaven Belupo – Varteks 6:0 1:0 Kristić 14' 2:0 Poljak 17' 3:0 Posavec 32' 4:0 Sopić 40' 5:0 Posavec 47' - 11 m 6:0 Vručina 74' Osijek – Dinamo 1:3 0:1 Balaban 14' 1:1 Jukić 36' 1:2 Modrić 39' - 11 m 1:3 Modrić 86' Ajduk opet jedva izvuko živu glavu, Belupo ubio boga u Varteksu... Lijep gol Modrića:) Trenutno stanje na tablici: |
Varteks je bez Kuže još slabiji...ne kužim što im je ove sezone !?
A apotekari razvaljuju :) Balaban je danas zabio onak kak je trebao protiv Werdera, a Luka je sjajan slobodnjak izveo :chears: P.S. Kad sam vidio rezu iz Međimurja, umro sam skoro. Pa ovima ne ide nikako...teško će oni Sampdoriu proć bez gola. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ona dva crvena zbilja nepotrebno.
|
U Osijeku je na trenutke bilo jadno, ali bitno je da smo nakon teške europske tekme ubilježili pobjedu bez nekoliko prvotimaca.
Nisam vidio što se dogodilo na kraju kad su podijeljena dva crvena ali poludim kad otvorim novine i vidim da je Osijek uložio žalbu na suđenje :stoopid: Čini mi se kad god netko izgubi od Dinama uvijek traži ispriku u sucima, teško im priznati da je Dinamo bolji. Ako je netko oštećen jučer onda je to Dinamo - penal na Balabanu je bio čist ko suza, a ne znam što reći na ono udaranje po Modriću bez lopte? Ili ono igranje rukom ui 16-ercu Osijeka? To me uvijek živciralo kod, npr. Zorana Vulića koji je bio pošten igrač, a kao treneru uvijek su bili suci krivi što su izgubili od Dinama i što je Dinamo prvi... |
Dinamo ima najbolju momcad, ali i onda kada to ne dokaze na terenu netko mu pomogne! Ista stvar kao i Juve u Italiji...
Jel ima negdje statiskika tko je u HNL pucao najvise penala,tko ima javise prekrasaja i tako to? |
100%istinito:Dinamo ima najbolju momcad i to usudio bi se rec,ne klasu ispred ostalih nego dvije.Uistinu ne znam sto Hajduk ocekuje ovu sezonu sa onakvim igracima i igrom?Mozda prvo mjesto?Zaboga hajdukovci dodjite u realnost hajduk je mrvicu iznad prosjeka u hrvatskom nogometu i to je to...Pa cemu one smjene Vulica?Vulic je daleko najbolji trener kojega Hajduk trenutno moze imat,vec ako se nekoga trebalo smijenit trebalo je ic od cistke sa samog vrha
Takodjer bi zelio dodat da je nasa liga jedno veliko njesra,sa jako malo takticnosti,lijepih kombinacija,premalo je trke(osim sto svi odjednom trce na loptu),no siguran sam da svi mi to sve znamo,ali ipak gledamo jer je to nasa lijepa hrvatska nogometna liga,bez obzira kako los nogac se igrao... :amen: |
Ne vidim čime je to jučer sudac pomogao Dinamu?
Što se tiče statistike, bilo je u onoj HTV-ovoj emisiji 1.HNL na kraju prošle sezone. Ako ses sjećam Dinamo nije bio na vrhu što se tiče dosuđenih jedanaesteraca... |
Citiraj:
|
Ma daj...
razlika u bodovima prošle godine je bila takva da se tu nema kaj pročitati između redaka... A to da su određeni suci više skloni suditi na način da to pogoduje jednoj momčadi na terenu, to nije ništa novo i nije samo kod nas, tako da to nije nikakav argument. Uvijek su se u nogometu štitili jači i moćniji (sjetite se samo kako je Dinamo bio pokrade protiv Newcastla, ili Hrvatska na Euru '96). Jest da se prije znalo svašta događati, ali mislim da prošle sezone i na početku ove suci nisu (namjerno ili nenamjerno) Dinamu poklonili više nego nekim drugim klubovima... |
Citiraj:
Da je lakse suditi penal Balabanu jer je ime u hrv. ili ronaldu jer je ime istina je, ali suci bi se po tome trebali razlikovati od onih koji to nisu,po tome da ne gledaju na ime kluba/igraca vec da sude ono sto vide...iako cesto ne vide. Slazem se da je tesko nesto ocjeniti u sekundi,ja gledam 10 puta pa jos ne vidim,uz sva cuda tehnologije,ali da bas cesto dosude u korist jacega to ne bi smjelo biti. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41. |