![]() |
Citiraj:
|
Ma na Krku sam ko doma,isao bi negdje dalje...
|
kaj niko osim mene nejde na pag? Ja cu ko i svake godine u novalju.... :)
|
Hm kajak...zanimljivo zvuci. Di ima to,koliko kunelica dode? Mislio sam na rafting ici na Krku,je tko bio?
|
A bas lijepo. Neki ce imat radno ljeto. kao ja napr.
|
Netko mora i raditi...sjetiti cemo te se,aha,ocemo!:D
|
Citiraj:
:chears: same here. sat i pol voznje autoputom. ides nocu kad nije guzva nit je vruce. ko hoce mjesto gdje ima ljudi , ima di za izac ali opet je s druge strane mirno ako zelis da ti bude mirno - prava stvar. |
Dobar prijedlog
Vidim da imaš problema "kuda na godišnji" pa za promjenu dođi u lijepu i ravnu Slavoniju točnije u Osijek pa na kupanje u Dravu-pa na pecanje malo, pa do Kopačeva malo nahraniš komaarce :goood:i eto ti uzbuđenja kud češ bolje-skočiš malo do Vukovara pa na kupanje u Dunav i tako to (samo DOBAR prijedlog kad neznaš kuda bi???)
Pozdrav i lijepo se provedi kud god otišao. |
Neki udaljeni otok... cim dalje od brdjana koji dolaze s coporom musave djece i loncima s grahom. Neki kamp, recimo na Susku, Silbi, Olibu, a moze i Krk/Losinj. Bez auta, bez suvisnih pizdarija, samo sator, vrece za spavanje i rostilj. ;)
Od Rijeke katamaranom, tocno do ulaza u kamp, jos te domoroci docekaju domacom rakijom i maslinovim uljem. :goood: |
Za 2 sata krecem sa curom po trecu godinu zaredom na Vis,ako se ko zeli odmoriti onda neka ide na Vis!
Cujemo se za 10 dana Pozdrav!!! |
Citiraj:
http://www.adriatica.net/resorts/det...3ph5ji3p__.htm |
Citiraj:
Nego..ja odo ko prošle godine na Čiovo...mirno, lijepo, voda cool...ak hoću zabavu, bus do Trogira, bus do Splita (gdje opet imam skatepark...) i tako... |
Ja bio fino danas u Njivicama na Krku i baš se fino iskupao,poslije išao na Šilo i Klimno,stigao navečer u DE za 40min:)
|
a gdje drugdje nego na vir! ;D
|
Na plazu..tu dole ispod kuce.. :D
|
[quote=Brown Acid;765703]Na plazu..tu dole ispod kuce.. :D[
imaš kaj za iznajmit,crikva je zakon...:D |
Citiraj:
ja sam ove godine prvi put bila u crikvi i super mi je bilo..iako isprva nisam baš bila sklona ići tamo..uvijek sam preferirala južnije krajeve.. al eto, promijenila sam mišljenje :D |
Crikva je ok iako je prepuna malo....tamo idem ovako na kupanje,ali na godisnji ne bi tamo, preblizu mi je to...
|
U crikvu i vinodolski i sl se sljevaju svi iz okolice, treba ići malo dalje za malo mira...
Kao što rekoh, meni je doma najljepše... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A šta se nisi javio???!!!
|
Citiraj:
|
ja sam u Malom Lošinju,tj imam tamo kuću...ali rijetko idem :banned:
|
Citiraj:
ehhh da ja imam kuću na moru ............ |
Citiraj:
|
ja sam sada na Krku u Krku, ali do nedjelje, pa se onda selim na koji tjedan u Novi Vinodolski...ma Krk je dosadan, ali zato se kupam do iznemoglosti...
@Thoroughbred B izgleda da oboje imamo tu privilegiju da nam cure imaju kuće na moru pa to znamo iskoristiti...lol |
Citiraj:
|
Treba se znat snać, he he he
|
Citiraj:
Hehe, ja idem u Novalju, tj. u Gajac 25.07. i to već 18g :) Zrće hir aj kom:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:55. |