![]() |
o moj bože,kakva je to država di...di...neće SUBOTOM!
mislim da moram nabavit auto! |
Blizu si, javi se kad ja i Crash budemo isli kombijem :D
Ili sačekaj dok ne dođu kod nas :D Btw, samo nemoj zaboraviti novcanik (ponesi barem koju kunu za cure, cist da ne bude prazan) :lol2: |
Može te okrast jedino ako ne gledaš u nju. tj. ako se nagneš glavom na iza i zatvoriš oči i uživaš...
Ja više volim gledat... tako da bi meni teško bilošta otele osim prašine iz auta... |
Svala im čast - lijepo te oprale ...
Bilo kako bilo,to jest krađa. Samo nekako mi se čini da ih nećeš prijaviti policiji ;) Dodušeteško da se to meni dogodi - idem u shoping isklučivo sa ženom ^^ |
Citiraj:
Opa:D Sastanak u kombiju: 1.Razer 2.Crash 3.Angelus biće vas...:lol2: |
LOL , dođi i ti :D
|
imam ja kamion sa prikolicom ako ne stanete svi u kombi :)
|
Citiraj:
|
pa mogo si ih sh***at...u utorak, srijedu,...mogo si sakriti novčanik i uživati...:lol2:
|
Citiraj:
Dođe cijela PcE ekipa na "pranje prozora" "PcE gang bang" će biti moto na ceradi :D Carska fora :roller: |
legenda!
nisam se dugo nasmijao nečemu ovako na forumu. trebalo bi otvorit topic sa lovačkim pričama :D |
gabre, ne bih reko da je to lovacka ...
vidis da fanatika nema na forumu otkako je otvorio ovaj topic, ocito mu je zena procitala topic i onda ga objesila ........ :D |
Citiraj:
Slab ti je taj gang-bang kad su njih samo 2, a nas mali milion. Jedino da im se ladybug i ostali ženski članovi pridruže :) da poprave omjer uloženo-dobiveno |
Lorde dobra ideja! :goood:
|
sta jel se ide onda?,stavite svako 20kn u novcanik da curke imaju za sampon za prozore....
|
@Fanatik
LOL mogo bi pisat price i pricice za xxx Casopise, cak i objavit blog (ak vec nemas na tu temu) ;) imo bi brdo para ;D :lol2: |
ovo je definitivno naj***eniji topic na forumu u zadnjih godinu dana...
onda dakle ovako: svi se nađemo kod Lorda, pokupimo kamion, ja cu ponjet pol kile onih ljepih zutih kovanica, da se cure bar vrate punih đepova (a i usta :D) |
b***, a zašto nisu radile u zagrebu? bar bi mi bilo bliže :D
onda bi mogli svi mi kontinentalci doći kad bi nam bilo bliže... a kaj naprave ako ih murja primi? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ajde priznaj nam,koliko si šamara dobio,sati bio vezan za krevet kad je žena vidjela ovaj topic? :D
|
No dobro... A ti baš moraš sve izlajat! :D
|
Dobra dobra...
|
ja svojoj ženi svaki dan pokazujem sliku kako se dočekuje muž kad dolazi s posla al ne možeš ti to dokazat...
|
Lorde editaj taj post prije nego što ga lejdibag spazi inaće ti neće imat šta zadovoljavat :lol2:
ajmo otić po novčanike u sve po 12 kuna(u kojem ironično gotovo ništa nije po 12 kuna,o moj bože) |
Sad sam se sjetio da je reklama na Hrvatskom radiju 2 za Mercator: Mercator, ugodno i povoljno... LOL
Što je najbolje emitira se na još par jezika. Mercator, pleasent and convinient... mađarski: Mercator, kelemeš ishostuš :) koj smjeh |
e, a ove primaju i čekove/na odgodu? :D
|
mene samo zanima koji je limit,govorim o kreditnim jasno :D,moš mislit
|
a jeste napaljeni auuuu pa jel moguce da je takva kriza:D :care:
ono cure jadne zaradjuju za zivot, riskiraju da ne nabasaju na kakvog ludjakam a vi tu smisljate snobovski plan kako ih (grupno) iskoristit, ma sram neka vas bude, sram!!..ono, nadam se zbog njih da ostavljate dobre napojnice:D :D i kak se bute dogovorili kome ce...znate vec...prvom jel..., nemojte da se PCE-ovska solidarnost pretvori u masovni fight u kojem ce doticni clanovi zbog ometanja javnog mira i reda, nanosenja fizickih ozljeda, i nezakonitog bavljenja prostitu...jel...., zavrsit na ispitivanju kod jubi-to ministra:lol2: na kraju ce najvise ispastat onaj jadni kamion, RIP:D EDIT: primjetio sam da ova tema im 59 pregleda i 58 odgovora, to je 98,3% hmmm:stoopid::D |
To su amaterke, pa zna se da je najmanje love u novčaniku. Bolje vam je da se Ladybug ne pridružuje dotičnom ženskom duu; onda bi dečki u krucijalnom (lol) času prepisali: mobitel, kuću, auto, penziju, kreditne kartice, sve ovjereno kod službenika, a do kraja autoceste falio bi im i jedan bubreg. :fiju:
Zna se kako se dočekuje muškarca koji je zaslužio, a kako muškarca koji nije zaslužio. Nijedan od tih ne uključuje pivu ;) Baš ste smješni, dečki :) edit: e, da, usudli li se neki od članova PCE gang bang squada ordinirat po zgbačkim Mercatorima, ne gine mu da ostane i bez svog pretty lickle kompjutera :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |