![]() |
Citiraj:
Ako ti se kocka uzmi običan Crucial PC6400 (jer neke imaju GKX čipove na sebi) no ako hoćeš bit ziher da ćeš imat memu koja ide na 1000 4-4-4-12 onda uzmi Ballistix PC5300 imaš thread tu na PCE pa vidi kako ide taj RAM |
wou fak 667 je vec nestalo!! strasno!!, a ja mislio prodat goodram i stavit jos 2 ove kad mi placa dodje...ou šit:fiju:
|
da pre strasno....ja gledam u subotu popodne da je dostupan ..vec u nedilju kad nista ne radi....pise da nije dostupan....
|
Jel to opet ista ekipa bila u pohodu na Links i Ballistixe :D
|
nisam ovaj put majke mi :D
|
Ja uzel dva komada....reko zašto da budu usamljena dva keksa...nek im još dva rade društvo :fiju: :D
|
Sva sreća da sam ih ja kupio u 10 mj :D
Moji soliraju, prinove ne očekujem :D |
OT daj tu update-aj PI listu :p
|
Na poslu sam u gužvi, ali budem danas.
znam da sam već trebao ali nikak da krenem :( Danas ;) |
Pa tko uspjeva kupit fakin RAME u nedjelju, dok links ni ne radi, pitam se......
|
Citiraj:
btw. ni ja ovaj put nisam uspio ugrabiti memu, čekao sam da odem danas umjesto da i ja fino rezerviram prek vikenda :( bilo bi lijepo imati 4gb cruciala na 1100mhz... kad je već ovako jeftin :D |
jer zna tko hoće dobivat možda ddr2 na 667 tj pc 5300 još,od 1 gige,tako mi treba :(
pop****t ću budem li prodao 1,5 giga kingmaxa pa mi izmakne krušl,tako dobra mema za sitne pare |
Slazem se...
Bas sam gledao za tu memu. Kako fakin tako brzo nestane? Pa kaj nemreju u Linksu narucit par PALETA toga?! |
Citiraj:
Vjerojatno naruče koliko mogu naručiti. |
Ja sam siguran da linksovci uzmu koliko mogu tih balistixa, obzirom da se prodaju ko ludi i obzirom da ih samo oni u RH imaju...nema sanse da se nesto ne proda :D
|
posto vise nema u cjeniku linksa tih ballistixa, moze mi netko rec cijene ak se sjeca, najvise me zanima onaj 667 ballistix...
|
Bili su oko 315 kuma (1GB)....
|
Citiraj:
na vrhu ove stranice imas moj post sto je citirao Wolverine... tamo su ti napisane cijene za ballistixe :) ako cekas da dodje nova zaliha, bolje naruci vec sada u linksu pa te zapisu. ja tako narucio 1066 mhz ballistix, pa cim dodju nema sanse da netko kupi a ja opet ostanem na suhome :chears: |
kit je bio 675kn (druga tura je bila 666kn) a pojedini keks 311
naravno govorim o Ballistix PC5300 |
jel tu onda ista fora kao i sa patriotima?
kit je skuplji (nego da kupis 2x po jednu) ali zato dodje sa heatspreederom, inace ne vidim smisla |
Ne! Nema nikakve fore jednostavno je takva cijena. Ako kupiš Ballistix dobiš heatspreader ako kupiš Value dobiš bez. Ballistix ima crni PCB, Value ima zeleni, SPD im je različit, PN im je naravno različit ;)
http://www.crucial.com/store/listmodule/DDRII/list.html patriot isto ima serije SL i EP, ako kupiš SL nemaš HS, dok sa ostalima čini mi se trebaju doć |
Citiraj:
|
cifra za samostalan keks od 1GB za keš je bila 311-312kn
|
gotovina
p.s. preteko me :) |
Citiraj:
|
evo pc8500 1GB plocice opet u Linksu po istoj cijeni, malo cudno jer su value-ovi isli 20% gore, a i kitova nema, hmmm...:stoopid:
|
Tamam kontao ici u ZG po Crucial Ballistix PC 8500 kad kažu da im je nestalo.:lol2:
|
Evo (800mhz) Ballistixa opet u Linksu :D
Moduli od jednog gigabajta Kitovi od dva gigabajta Navalite :goood: |
haha brzi sam!!goood :D ..poslao sam mail ima pol sata da rezerviram jedan kit, nadam se da uvik budni lesinari vec nisu sve pokupili:D
|
Idem odma rezervirati!
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:38. |