![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
5-10C gore-dolje...ma i 20C (box cpu ima garanciju3 god)... jedino ako taj cpu, koji mislite hladit sa tih 500kuna ne mislite mijenjati, nekih sljedecih 10 godina,i drzat ga OC na 170%... onda svaka cast.. ja bih ipak tih 500 kuna dodao na novi proc... jos sad kad quad core budu 1500-1600 kuna... :fiju: |
Citiraj:
Kad se pogleda većina sub-200 KN hladnjaka (Freezer/Hyper TX), ne bi rekao da su nekvalitetni. :) |
Citiraj:
Ovaj cooler ce jos dugo biti No1 . |
Izadje novi socket i eto veselja :D
|
hehe, ma nece novi socket jos neko vrijeme :)
@ReNNO, da, znam...to je jedini razlog zasto bi razmislio kupnji ultre, jer ju nebi moro mjenjat kad nabavim penryna (jednog dana :)) |
Citiraj:
A sad,neka druga priča je sto je navedeni veličine matične ploče:lol2: Uf momci sto ste brzi,isao sam na edit 1 rečenice kad ono 2 posta u medjuvremenu |
Citiraj:
|
ifx se ne racuna :D
|
mislio sam da u 90% slucajeva je to tako, znaci da kvaliteta raste cijenom, kao naprimjer Zalman 9700 koj stoji skoro 500kn a puno je slabiji od ovog ultra...tako da i ja milsim ko vas
|
Citiraj:
a žicom ga vezat, e to je malo teže jer ima skoro kilu:D |
Citiraj:
|
LOL za što bi ga vario? Za ploču? :D
|
Citiraj:
|
To je super, onda i i ne treba termalna pasta.
|
Meni se cini da je Ovo ipak malo blize i jeftinije od USA.
|
Na kraju ispadne da cu uzeti cooler iz austrije, tamam tamo imam nekih ljudi koji bi mi mogli donjeti vamo u BiH.
A i puno je jeftiniji, mislim da bi me izašlo oko 370Kn |
Jel ima neki shop koji isporučuje direktno u HR?
|
Ako se ne varam http://www.sidewindercomputers.com/ koji je već spomenut, isporučuje u RH...
|
Citiraj:
|
Ljudi, Thermalright Ultra 120 extreme dolazi sljedece sedmice u srijedu u links, et.
Pa navalite :D |
Hladnjak je vec jucer dosao u Links, po malo vecj cjeni, ukupno nekih 6 Kn više :)
Ja sam sebi jedan rezervirao , danas ga kupujem, pa et ljudi, navalite dok još ima, nadam se da ce se ubrzo rasprodat iako su iz Linksa rekli da su ovaj put naručili i previše Thermalrhigta. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |