![]() |
Sumnjam da će ti dobro radit sa socijalnim uploadom kakvog imaju svi naši provideri.
|
Citiraj:
|
ebga sad, jedan da jedan ne.... :) ak nemogu primat i istodobno sherat a da mi nesere brzina onda je to pushiona..
|
Pupo nažalost nezna šta priča,al pričat mora stoga dobivamo ovakve odgovore ovdje :facepalm:
Viaacess kartice delaju bez štekanja i na dial upu a kamoli na nekakvom ADSLu bilokoje brzine :) PING ih ne dira tolko ko recimo NDS kartice.... |
Citiraj:
Ja je imam i nije toliko problem iznošenje van države kartice. Ja je imam mislim oko tri i pol godine i nikada me nisu provjeravali ali to neznači da neće. |
Citiraj:
Ja sam mislio da će on nekome misli prosljeđivat sliku preko neta :p Zbog toga sam to napisao da će mu naš upload bit (ne)dovoljan. Citiraj:
Frendovog kuma koji je u švabiji su zvali nakon par dana s pitanjem di je kartica(iako, to je davno bilo) :D Jer je mislio proći jeftinije pa kupit karticu vamo a koristit tamo jer je tamo ista skuplja dosta. |
Citiraj:
|
Eto ljudovi hvala :)
|
Ja sam torpedirao XY kartica prijateljima van države pa me u zadnjih 5 god niko nije kontrolirao (podaci poznati redakciji) LOOOOOOOOOOL
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |