PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konfiguracije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   t: novu konfiguraciju za 3d max + gaming (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=73019)

KnezTame 05.07.2007. 10:13

Citiraj:

Autor Razer (Post 762498)

Ako mu je namjenjena prventveno za rad, zašto ubacuju ploče za 1k+ kn kad bi mu i ona za 500kn sa integrušom bila dovoljna za ''rock-stable'' rad?

Ajd procitaj sve, ispocetka, ukljucujuci i naslov, pa tim svojim prebogatim znanjem, objasni kak ti mislis upogoniti 3D Studio Max, na integriranoj grafickoj na ploci???
Mos mislit kak bi integrirana grafulja bila dovoljna za rock-stable (whatever that means) rad s 3D Maxom...

Druga stvar, kaj se OCanja tice, covjeku ne moze niko garantirat, da mu proc nece roknut, kad je oc-an, pogotovo kad ce radit rendanje, koje traje po par dana u komadu...

Wolverine 05.07.2007. 10:20

Nitko mu ne garantira ni da će mu novi CPU na def radit kak treba tj da neće crknut isti dan jer se i to dešava. I ne znam zakaj mislite da bi OC-d CPU crko pri radu kada ionako radi na praktički def naponu

Razer 05.07.2007. 13:32

Citiraj:

Autor KnezTame (Post 762513)
Ajd procitaj sve, ispocetka, ukljucujuci i naslov, pa tim svojim prebogatim znanjem, objasni kak ti mislis upogoniti 3D Studio Max, na integriranoj grafickoj na ploci???
Mos mislit kak bi integrirana grafulja bila dovoljna za rock-stable (whatever that means) rad s 3D Maxom...

Druga stvar, kaj se OCanja tice, covjeku ne moze niko garantirat, da mu proc nece roknut, kad je oc-an, pogotovo kad ce radit rendanje, koje traje po par dana u komadu...

Pričao sam općenito za uredske konfe, jer je crusher provalio da je ovo konfa za uredski rad, a očito nije...

A to što se ti praviš lud pa ne znaš na što sam mislio pod terminom ''rock-stable'' to je tvoj problem...

KnezTame 05.07.2007. 15:25

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 762515)
Nitko mu ne garantira ni da će mu novi CPU na def radit kak treba tj da neće crknut isti dan jer se i to dešava. I ne znam zakaj mislite da bi OC-d CPU crko pri radu kada ionako radi na praktički def naponu

True!
Al, ak ti rikne proc, koji je radio na defaultu, imas garanciju, dok kod OC-anog ne prolazi garancija.
Naravno uvijek mos doc u ducan i praviti se blesav, pa ak projde, projde, pa ti zamjene proc...

Citiraj:

Autor Razer (Post 762515)
er je crusher provalio da je ovo konfa za uredski rad

Ocito sam corav, al ja nigdi ne vidim da on spominje konfu za uredski rad, osim ak ti pod pojmom "pc za radit" smatras konfu za uredski rad :stoopid:

ko sto rekoh, neam blage kaj predstavlja rock-stable....

Wolverine 05.07.2007. 15:27

a reci ti meni kak oni znaju jel radio na 2,0GHz ili 3,0GHz
pa nije pougljenio

Razer 05.07.2007. 15:40

Citiraj:

Autor KnezTame (Post 762740)
Ocito sam corav, al ja nigdi ne vidim da on spominje konfu za uredski rad, osim ak ti pod pojmom "pc za radit" smatras konfu za uredski rad :stoopid:

ko sto rekoh, neam blage kaj predstavlja rock-stable....

Očito ne čitaš pažljivo...znam da je autor teme rekao da konfa nije za uredski rad, ali ja sam se dotakao istog jer je crusher nešto započeo...nema veze s ovom konfom inače

Rock-stable znači da je komp stabilan (ako ćemo doslovno prevoditi - stabilan kao stijena, kamen :D)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27.