![]() |
Evo došo sa servisa, i sad se skroz tiho čuje. Jedino sad nemogu koristit onaj adapter USB to PS/2, pa kvragu uvjek nekaj zeza :(
Kad uštekam na ps2 neče ga prepoznat, na usb odma proradi. |
A ne kužim, zašto ljudi još koriste taj PS/2?
|
Citiraj:
Da oslobode USB... Evo, meni su svi USB zauzeti, 1 x printer, 1 x tipkovnica, 1 x mis, 1 x skener. |
Ok, nisam znao,
meni stalno zjape prazni, 8 usbova na maticnoj + front panel :o |
Citiraj:
Uglavnon ja san prije na bivšoj konfi [epox 8RDA3+ & AMD Mobile 2500+] ima samo 4 USB-a. Kako nisan tija kupovat ništa dodatno, a iman pun k periferije jednosatvno sam bija prisiljen držat miša i tipkovnicu na tim switchevima, adapterima i sl. Nije da osjeti na perfermansama ili čemu već... Od kad san na novoj konfi iman 8 USBova u kutiju + 4 na monitoru, tako da iman viška:D i tipkovnica/miš su na USB-u:) Mali :offtopic: |
Da meni isto fali USB-ova otraga, pa bi htio miša na PS2 bacit, jer mi se neda prepikavat otraga kad trebam skener ili gamepad, a ovi napred su mi samo za mp3 player i stick, da nemam kablovinja sprijeda :)
|
ja na svom G5 čujem pištanje tek kad izvadim utege i stavim uho na rupu i to čujem tako da jedva čujem(vjerujem da stariji od 18 ne bih ni čuli to što pišti)
|
Moj mx518 isto pišti ali tek kad prislonim na uho, i to jedva da se čuje...
|
Dobro svaki pišti, i ovaj novi se čuje, al ne ko onaj prije sa 3 metra :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |