![]() |
@Bemti, mislim na Kuzmu :D
Prekjučer (prekprekjučer :D) je bio pismeni, a danas (ustvari jučer, gle kolko je sati već :D) usmeni! Ja sam A grupa (ELO)! Kaj si i ti TVZ? Morti se znamo :) |
Koliko vidim sad se matisa dosta dobro prolazi od kad je Micic-Hot na njoj, ali bili su jaci dani kada se islo punih gaca na rokove kod Suljagic i Lokner..... uuuuu to su bili usmeni za podivljat!
Bartuc koliko sam vidio dao si matisu 2 pa cestitam... |
@ bartuc: ja sam ti popodnevni turnus
|
INO ima vecinu predavanja i vjezbi na FSB-u, a ostalo na voltinom (konavoska)...
takoder da se fino sve zriktati da se nemora ici s jedne strane na drugu, a bome i da nema rupa... ja sam si sve bio zriktao tako da nemam niti jednu rupu... asistenti su ok po tome pitanju i daju da se ekipa premjesta iz jedne grupe u drugu kak im pase... |
@Svaboxxl, hvala na čestitki :D
@B3mt1, ja sam jutarnji... tak da sumnjam da se znamo ;) Sad sam naučio prvih 50 stranica iz OE 2... još samo 250 do ovog utorka :( |
Ja sam na FOI-u sad druga godina po bolonji, moja generacija je prva koja je upisala po bolonji. Kaj se tiče pitupa to je neka visa i nisu bas neki predmeti, vise ekonomija, programiranje, baze podataka i slicni predmeti se tam ne slusaju. IS se vise nemoze upisat to je stari smjer i sljedece godine se slusa zadnja 4 godina i onda se ukida taj smjer.
Bolonja moze trajat 3 godine onda si prvostupnik ili 5 nakon kojih si magistar. Do sad je bilo 2 smjera za 3 godine a ove godine dolazi novi smjer neka ekonomija, to je suradnja FOI-a i ekonomskog faksa u zagrebu. Nakon 5 godina mores zavrsit neki od 4 smjera. Prijemni nije tolko teski sve ovisi koju skolu si zavrsil i kakvo imas predznanje. Sve u svemu FOI je dobar faks i svake godine postaje sve bolji i bolji. |
Da pitam, kad se svjedodžbe kopiraju (mislim ić na prijemni na 2 fakulteta) jel treba to ovjerit dodatnim štambiljanjem?!
|
Da. To možeš u školi napravit jeftinije (kod nas u školi jedan komplet od 4 svjedodžbe + maturalna jošta 60kn), dok kod bilježnike košta 40-ak kn po komadu, tako je barem u mom slučaju...
|
Citiraj:
|
:D .. pa ak imaš u školi fotokopirni i ak buju tak dobri ti buju oni sfotokopirali .. a ak ne odna si moraš sam i s tim kopijama dojdeš u tajništvo škole ili kam več i tam ti to ova poštambilja .. e sad ne sečam se več dal je možda trebalo još nekaj ali uglavnom tam ti bu teta sve rekla kaj treba :p
|
Citiraj:
|
Ja sam isto išao na prijavu za 2 faxa... Skopirao sam sve kaj treba i odnjeo javnom bilježniku na štambiljanje, izašlo me nešto više od 100 kuna!
Uglavnom, javnih bilježnika imaš na svakom koraku po centru grada... |
Hvala svima, ne idem bilježniku kad mi je škola bilzu tako da, što jeftinije to bolje :)
|
da pitam jedno pitanje u vezi studija, PITUP-a 1.god...dal ima možda netko riješene zadatke iz "Poslovne ekonomije" ? i formule koje su potrebne za ispit?
|
Ispričavam se što dižem temu, ali me zanima ako netko ima skripte za ovaj phax nek mi se javi na PM ;)
|
Dižem temu ^^
Uglavnom da li ima na faxu kupit one formule iz matematike, i od kada radi skriptarnica? Pošto mi je hitno primam ponude za formule na PM (sutra ujutro je deadline) |
Imaš za kupiti u skriptarnici žute formule. Radi do 15h.
|
Citiraj:
Požurim sutra :) |
nisi rekel da ti sutra u 9 počinje prijemni? :D
|
Citiraj:
Ma stignem ja to sve... :fiju: |
Baja sine :D sretno sutra ;) Nemoj prepisivati :D
Ja zasro sa papirima pa se nisam vracao na kraju na ovaj phax jer sam shvatio da necu proc prag :D :beer: |
Citiraj:
Što se tiče prepisivanja, nisam baš za te stvari. Citiraj:
|
Zanimljivo koliki je interes ove godine.
TJT |
Mamu im heben, uglavnom nisam baš pokazao znanje :D
Sada bi za studij morao dati 9500 kn, netko neka predloži soluciju :) BTW da li se ovo plaća na rate ili odmah po upisu, i da li se smanjiva cijena nakon uspiješne prve godine? |
Nema solucije. Ovisi na kojem si točno mjestu na listi. Lista će se pomicati pa ćeš eventualno ući u dio koja plaća dio školarine. Opet, ovisi koji si...
Školarina se u pravilu plaća u komadu, ali možeš podnijeti zahtjev tamo da plaćaš na više rata. Na dvije sigurno ide, mislim da i na tri, no nisam za to siguran. Nakon prve godine, ovisno o uspjehu, postoji mogućnost da se ta cijena smanji, odnosno da sa pune prijeđeš na plaćanje samo dijela školarine. |
Citiraj:
Uglavnom sada bih trebao potražiti alternativu, jer me ovo ubilo :( |
Moli Boga da je tima 20 ljudi FOI bio alternativa i da su upali na željeni faks :)
Trebao si ići na još nešto...nije FOI bogomdan fakultet, to znaju oni koji su tamo barem godinu-dvije dana :D |
Citiraj:
Uglavnom sada, ako i otpanu neki kako mogu zanti update situacije a da ne popušim do 14.7 :( (hoće biti na webu, nakon regularnog upisa tko nije pristupio?) |
Pa nakon upisa ćeš znati finalnu situaciju. Upisi traju tjedan dana. Već nakon prva dva dana će se lista lagano pomicati i svaki dan će pisati novi rezultati na oglasnim pločama. E sad jel će biti na webu tog se ne sjećam. Meni je kolega to provjeravao...
|
Citiraj:
BTW kako ću zanti kada piše da se moram upisat 14.7 (u protivnom sam odustao). :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |