![]() |
Citiraj:
|
LOL! Upravo na bugovom servu bio BUG xD Svi se spawnali u istoj točki u zraku i pozacvikali, i niko nije mogo mrdnut nikamo xD samo se čulo mahanje noževa i onih vilica xD
|
jel se mora biti dio tima il mogu igrati sam,odnosno jel se lako gine ako igraš sam
|
za nekog ko je pitao bug server je na adresi: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...cr%3DcountryHR
ko da je tesko koristit search:rolleyes: |
Nije mi igra nekako sjela... Fali joj... Ne znam, "ono nešto", neke fluidnosti.
Od vozila pa do samog combata. Preveć mi je nekak twitchy, a ne mislim na FPS, vrti se u ugodnih 35^^ |
|
dali netko ima problema sa nenormalnim trzanjem igre? Doma imam bartona 2500+ i 7600GT 256MB i 1GB rama i igra mi izleda ko light show na 800x600 windowsi su xp 32bit. najnoviji driveri i directx instaliran, a na poslu imam quad core 6600 4gb rama i 8600GT i igra opet trza na 800x600 i na svim ostalim rezolucijama, a windowsi su 64bitni i sa najnovijim driverima (cak sam i betu stavio) i directx, na drugom kompu koji je duplo slabiji sve leti ali onima win 32bit.. dali je nvidia izdala neki pach za drivere ili je negdje drugdje caka?
|
Citiraj:
|
Igra je odlicna, svako malo se napucavam na Bugu i naokolo.
@cuki: možda je procesor usko grlo, ali ne bi smjelo štuckat na 800x600. Koje drivere drzis? Kod mene su 162.18 i sve mi je fluidno. |
Igra je izvrsno optimizirana, meni radi na 1680x1050.
|
Dal možda znate neki server gdje se skuplja domaća ekipa?
Ne mislim na demo. |
@ Cuki : U NVIDIA Control Panel-u staviš na single display u opcijama, to je večinom problem kod nvidinih grafički, vjerojatno ti je FPS najviše 5?
http://img337.imageshack.us/img337/4...5198sj1.th.jpg |
hmm ja imam Amd64 3000+ ,1024 rama , nforce 4 ultra i pci/e x1950 pro !!..
Igra ide glatko na medium hi settingsima i rezoluciji 1280x1024 samo sto ponekad se samo srusi !!.. koji put i nakon 2,3 sata igranja !.. i da graficka mi daje sliku na primary =19 lcd i secundary 17" crt |
|
da malo podignem temu,jek ko igral MP prek xfirea?
|
Citiraj:
|
Ne moze se, treba original.
A kada sam vec tu, dilam svoj key, nisam je igrao, a mislim da niti necu... :) Kontakt na PM itd... |
ETQW License code
Ja sam nabavio s torrenta ETQW, i nakon installa sam pokrenuo igricu i htio napraviti online account da mogu full igricu igrat na BUG serveru. A kad ono- traži license code! Ljudi, može li mi neko na kristian.dizdar@gmail.com poslati kod? Bio bih mu jako zahvalan. Inače imam offline account za igru preko LAN-a i na kompu s botovima (lokalno). Na GeForce 8800 GT i više nego leti, a teksture su da i ne govorim kakve.
|
Evo ja ću ti pomoći na ovom linku koji se inače nalazi na početku ovog podforuma imaš codove, crackove, seriale i ostalo za sve dosadašnje i buduće igre. :banana:
|
LAcy pa nemoj tako, pa sigurno postoji neka dobra duša koja će mu dati licence key, evo neka se meni javi ja ću mu poslat.
:lol2::chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uostalom, pročitao sam pravila, evo samo ću sad i nikad više...
Ispričavam se, mr.Moderator... |
Citiraj:
|
Citat:
Ne moze se, treba original. A kada sam vec tu, dilam svoj key, nisam je igrao, a mislim da niti necu... :) Kontakt na PM itd... Što je to PM? |
Citiraj:
|
Znam da je ovo jako staro, ali nisam mogao izdržati da ne odgovorim pošto sam tek sada pročitao.:D
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
To je moguće i sa Stroggovim vozilima, npr. oko Hoga se stvara štiti i ako se zaletiš i u titana možeš ga razbit. Jedino cyclops nema tu mogućnost, i kod icarusa ta tipka znači letenje. |
igra nema Singlepalyer, right?
|
Ima SP kao i BF!
|
Mislio ja da možda od nekam drugamo imaš kod, nisam znao da imaš original
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:00. |