![]() |
Ja bi predložio svima koji vole dobre akcijske horror serije nek pogledaju Supernatural,predobra serija.Obadvije sezone odlične.Čekamo treću:D
|
Tooo, gotovo je, gotovo. bilo je i vrijeme.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Smallville jos jedna odvratna americka teenage serija........ |
Oz je nenad***iv i nema lipotane za glumce što je mnogo realnije
|
Citiraj:
|
koliko epizoda ima druga sezona prison breaka :stoopid:
|
Citiraj:
|
Mislim 22, nisam siguran
|
ja sam je propustio i po vašim komentarima skinut ću je stvarno je dobra serija komplicirana i uzbudljiva što je jako dobro
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj lagat znamo da ti se sviđaju gay scene:D PB rula |
Ajde da napravim mali bump
Nije vezano za zadnju epizodu ali kad vec postoji topic... Jeli gledate 3. sezonu ? Dojmovi ? Do sada odgledao 7 epizoda i skroz mi je OK-naravno nije dobro kao u 1. sezoni ali idalje se nadam dobrim epizodama. pucajte :chears: |
ewo ja sam sad pogledao 6. i 7. ok je...nije jos uvijek postalo sve predvidljivo...i sl...
tako da se moze fino gledati ;) |
Citiraj:
|
Bezveze mi je postala serija, prva sezone je bila odlična, druga je na početku bila tak-tak, kasnije užas, a ovo... Nemam nekog posebnog komentara osim da je repetitivno...
|
također odgledao sve...pa tako i "zadnju" 7. epizodu, također - 1. sezona odlična - druga i sad treća - OK. nije napeto kao prva, ali svakako volim pogledati :) nikako mi nije dosadno ili bezveze...navukao se :)
u iščekivanju novih epizoda... |
serija je izgubila svoj početni cilj, a to je bilo da se napravi samo mini serija od 8 epizoda za koju je i bio scenarij, i onda su naravno ponukani velikom gledanošću (lova ;) produžili debelo previše...
|
Ne kenjat :p 3. sezona mi je dosad najbolja. Al kad mi epizoda zavrsi onako s onom kutijom u garazi pa ubio bi nekoga!
|
Citiraj:
srećom,ja sam imao epizodu poslije nje,jer nisam gledao jednu po jednu, pa se nisam živcirao :D |
Meni je baš bila napeta tamo kad pokušavaju prvi put pobjeći i onda imaju onu frku zbog oblaka:D
|
Citiraj:
...ma sve u svemu,epizode idu dalje jer ih samo razvlače kao žvakaću gumu...glupost ali je napeto za gledati... |
Citiraj:
|
8 epizoda je na raspolaganju. Ja je jos nisam stigao pogledat ali budem valjda veceras.Brat mi je reko da je ludnica totalna :D
9. epizoda je najavljena za ~60 dana. Da, dobro je napisano i nemate problema sa vidom :D :chears: |
Citiraj:
|
Jeste gledali 4400 ? http://www.imdb.com/title/tt0389564/
Dok cekam nove epizode heroes i pb gledam to i ok mi je. malo vuce na heroese (odnosno heroji na nju), a skonto sam dosta pokupljenih fora iz ostalih serija, cak i iz star treka :D Nije ne znam kako napeta, al ok je za pogledat btw. jesam malo ispao iz toka? :stoopid: Serija je iz 2004. a ja neki dan cuo za nju :D |
Nisi ispal iz toka, kad sezone idu dalje, pa je serija friška.:) Sve ovisi kad neko naleti ili dobije preporuku. Meni je vać par ljudi reklo da je serija odlična i nikak da pogledam kak spada. Nabasal sam na par epizoda na Pro 7 i čist je vredu serija. Treba nabaviti sve u komadu, pa ako ništ drugo fina razbibriga za ljetne mjesece.
|
Citiraj:
|
Eureka mozda ? Meni je serija odlicna ali to sam samo ja :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |