![]() |
jao Goldeneye :) probao sam sa N64 emulatorom i dosta mi je stekalo, imao sam MX440. S ovom novom jos nisam probao, bas si me dobro sjetio :) Iako nije ni 10% gust igrati single.
|
Istina nema do starog mp-a i dobrog RRRRRRUMBLE packa:lol2:
Grafički je stvarno izgledao PREmoćno...jos uvijek je grafika solidna kvalitete...a tek gejm plej |
odigro sam Chaser al demo swe na high i ostale điđabaje @ 1440*900
ide oko 110 130 e to je zovem opt. igrom čak bi se usudio reč da ***eno izgleda dan dns sto se gref. tiče a igra je iz 2003.!:care::goood: |
chaser je odlicna igra,optimizacija je takodjer odlicna,sjecam se da je na radeonu 9000pro radila perfektno,vrijedi je odigrati ukoliko niste
|
System Shock 2 - izvanredna SF horror pucačina/RPG, definitivna preporuka
Halo: Combat Evolved - pristojan port s konzole Half-Life - također preporuka, s većim naglaskom na brzu akciju Brothers in Arms - WW2 FPS, dosta realizma, potreban je dobar timski rad Red Orchestra: Ostfront 41-45 - WW2 online-only FPS, također iznimno realističan The Chronichles of Riddick - izvanredna igra |
Citiraj:
|
nabrojali ste manje vise sve osim nekih:
Soldier of fortune 1 Soldier of fortune 2 Project IGI Im Going In Svi Rainbow Sixovi Swat stari |
Citiraj:
|
Citiraj:
ono je horor moras stedit svaki metak.. a kad san je ja tija probat nije mogla na xp :( (onda san ceka patch i ceka i ceka, hmm neznan jel izasa uopce) |
Citiraj:
Ovdje možeš (legalno) downloadati igru jer je postala abandonware. I da, radi pod win XP! |
Sve navedene igrice su fenomenalne i vrijedi ih odigrat ali posebno bi naveo REMEK DJELO ranunalnih igrica-Half Life 2....da postoji muzej igrica ona bi bila Mona Lisa u Louvreu....ako netko nije odigrao a ima doma kompjuter...odmah po igricu i igraj!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |