PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Safari na Windowsima (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71841)

jerba 14.06.2007. 20:12

izgled je katastofa, rusi se kad u googleu pocnem nesto upisivat, al imam neki osjecaj da bi to mogao bit dobar programcic kad izbace final verziju!!!

tor 14.06.2007. 20:53

Hm, jel još netko ima problema s bookmarksima? Što god probao sruši mi cijeli browser, dodati novi, otvoriti itd...Osim toga prilično dobro radi, na jednom kompu. Na drugom ni ne pokrene se, a javi neku grešku s memorijom, blah...Radio sam na njemu još prije na MAC-u i jako mi se svidio.

GoGzS 14.06.2007. 21:30

Problem sa bookmarksima...kakav problem...ah da, stisnem na Show all Bookmarks...pogađajte...sruši se...
Upišem nešto u Google...sruši se...
Čitam PCe...sruši se...
Sruši se i taman da stisnem "Don't send" sruši se :P
Ma katastrofa kod mene...37 sekundi kad izdrži bez rušenja, čudo...

Freek 14.06.2007. 21:44

za sa ništa posebno od browsera. Nije ništa bolji od IE6-7, daleeko od Opere il Firefoxa.

flare 15.06.2007. 09:07

safari na Macu radi odlicno :)..nema bugova, nis se ne rusi, bookmarksi su super :)

btw, @ se dobije tako da se klikne alt+shif+2 :D

kako radi na Windowsima nemam pojma niti cu ga ikada na Win instalirati...ali da, koliko sam cula jos je bugovit:baad:

@ zippo -mislim da nebus tak skoro dozivio da Steve pusti Mac OS na Win :D

LAcy 15.06.2007. 10:59

Citiraj:

Autor flare (Post 746784)
safari na Macu radi odlicno :)..nema bugova, nis se ne rusi, bookmarksi su super :)

Da li je proradio gmail chat?

Citiraj:

Tko zna, Steve zna odigrati pravi potez u pravo vrijeme.

eN-Ge sila 15.06.2007. 12:43

Citiraj:

Autor LAcy (Post 746832)
Da li je proradio gmail chat?

stavi gtalk i zaboravi gmail chat :fiju:

LAcy 15.06.2007. 12:48

Citiraj:

Autor eN-Ge sila (Post 746903)
stavi gtalk i zaboravi gmail chat :fiju:

Neću! Zašto? Zato što volim imati što manje kojekakvih programa instaliranih koji se vrte u pozadini. A što je sa onima koji u firmi nemaju admin ovlasti i ne mogu instalirati gtalk?
Uostalom nisam pitao zbog toga, već prema zadnjoj informaciji gmail chat ne radi na Safariu.

dedal 15.06.2007. 17:57

Dobro izgleda ali ne radi,bookmark,upis usera itd...Ali cekam full veerziju

gog 15.06.2007. 20:19

Citiraj:

Neznam možda na torrentnima ali ovdje to nabrzinu skine tako da ni kvaliteta nije loša a da stvar bude ironičnija evo gledao na OS x koji se evo na mojoj matičnoj i procesoru solidno ponaša još samo da skužim kako se stavlja f.... monkey i mogao bi napravit dual boot
jabuka + shift + 2

jabuka bi trebala biti ekvivalent controlu na piceku, pa probaj tako

zippo 15.06.2007. 23:10

Citiraj:

A znam, znam flare, ali se nako potajno nadam da Stevo malo poludi ili se posvadja sa Billonjom pa da mu za inat odluci oteti dio PC OS trzista :D

flare 16.06.2007. 00:35

Citiraj:

Autor gog (Post 747257)
jabuka + shift + 2

jabuka bi trebala biti ekvivalent controlu na piceku, pa probaj tako

u ovom slucaju nije jabuka nego alt :)

daklem, alt + shift + 2 = @ ;)

ne radi gmail chat, nije nikad ni radio

Hrconja 16.06.2007. 14:22

na macu je to super program.
na win se rusi svako malo, nista neradi kako treba :D

DoX_Chabar 16.06.2007. 17:37

Meni izgleda odlično!!! Nikad nisam koristio Mac na duže vrijeme... baš bi volio da ovo radi stabilno... čeka se full verzija :)

Wolverine 17.06.2007. 14:45

nadam se da će full vewrzija biti OK jer ovo je koma, no opet ne možeš niti očekivati da će beta raditi, no da baš ništa ne radi :D

gog 17.06.2007. 15:46

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 747876)
Meni izgleda odlično!!! Nikad nisam koristio Mac na duže vrijeme... baš bi volio da ovo radi stabilno... čeka se full verzija :)

safari != mac; mac je puno više od browsera

tor 17.06.2007. 15:56

MAC nije browser. Safari je...
Ne kužim baš što si htio reći. Dox se općenito osvrnuo na MAC jer je iznad pisano kako je safari na MAC-u odličan itd...

flare 17.06.2007. 17:20

da, ni ja ne kuzim:stoopid:

DoX_Chabar 17.06.2007. 17:32

tor me shvatio... htio sam reći kako nisam na duže vrijeme koristio Mac na safariju tako da mi je ovo ugodno iznenađenje :)... btw, evo ovo sad pišem s Safarija, nekako ga uspio natjerati da radi... ali nemogu dosta stvari vidjeti kao naprimjer "Moj komp" (kad kliknem ništa se ne dogodi) i tak stvari... ovo je odgovor IEu (M$-u) na Appleu :)

EDIT: evo isprobao ga malo duže i stranice s više slika, teksta i multimedije učitava puno brže...

flare 18.06.2007. 08:20

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 748526)
tor me shvatio... htio sam reći kako nisam na duže vrijeme koristio Mac na safariju .

...mislis Safari na Macu?

d13k 18.06.2007. 13:56

pa sto ih vec napadate browser je tek u beta verziji pricekajte malo da rijese probleme ali je cinjenica da je ovaj browser zasada najbrzi

atha 18.06.2007. 14:18

Citiraj:

Autor celduce (Post 744774)
Kao neki error reporting ;).
Picture

Kak ste kaj. :lol2:

Nisam jos probao, ali imam namjeru.

Freek 18.06.2007. 14:46

Citiraj:

Autor d13k (Post 749219)
pa sto ih vec napadate browser je tek u beta verziji pricekajte malo da rijese probleme ali je cinjenica da je ovaj browser zasada najbrzi

Pa nije baš najbrži.
Uostalom ak se može Microsoft pljuvat šta god izbaci valjalo to il ne, onda možemo i po ovom Apple-ovom browseru i to s razlogom.

vlincx 18.06.2007. 14:55

Čija činjenica da je ovaj browser za sad najbrži evo da prenesem sa cnettv.com di kažu da je sporiji i od i od ff i od ie7.

DoX_Chabar

evo isprobao ga malo duže i stranice s više slika, teksta i multimedije učitava puno brže...

Jel može ovo malo ko pojasnit šta je to tolko brže da se osjeti ili šta neznam download nečega.

Iskreno nevidim svrhu prelaska na ovaj browser jer FF i IE7 odlično rade za mene

DoX_Chabar 29.06.2007. 23:53

Citiraj:

Autor vlincx (Post 749267)
Čija činjenica da je ovaj browser za sad najbrži evo da prenesem sa cnettv.com di kažu da je sporiji i od i od ff i od ie7.

DoX_Chabar

evo isprobao ga malo duže i stranice s više slika, teksta i multimedije učitava puno brže...

Jel može ovo malo ko pojasnit šta je to tolko brže da se osjeti ili šta neznam download nečega.

Iskreno nevidim svrhu prelaska na ovaj browser jer FF i IE7 odlično rade za mene

Evo dižem ovu temu tjedan dana kasnije, valjda se nećete ljutit :goood:

Učitava brže jer koristi možemo to nazvati engine i brže slaže stranicu (imaš više na službenim stranicama)...

Izdana je nova verzija Safari-ja... netko probao? :fiju:

vlincx 30.06.2007. 12:04

Da evo proradila meni na visti 64 i neruši se baš često kao prije kad ju nisam mogao ni dignuti

Joker 30.06.2007. 12:36

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 744625)
Probao sam i moram priznati da je trenutno ajme smeće. Ruši na sve živo i neživo. Ideš prijaviti bug i umjesto da prijaviš bug, dobiješ novi error i on se fino uruši. Imaju još ajme posla dok to ne srede kak treba....

Slazem se!

mikimikic 30.06.2007. 14:19

hm neznam dali ste probali beta 3 znaci novija beta je izasla i meni se nerusi uopce, a brzina je puno bolja od svih ostalih preglednika ;)

dedal 30.06.2007. 15:43

Citiraj:

Autor mikimikic (Post 758475)
hm neznam dali ste probali beta 3 znaci novija beta je izasla i meni se nerusi uopce, a brzina je puno bolja od svih ostalih preglednika ;)

Evo baš sam ga instalirao,ovo je pomak napred:D .rade bookmarksi i upisivanje
usera i pass,što u prošloj verziji meni nije radilo..

Bilobrkster 02.07.2007. 22:53

jako mi se sviđa dizajn, sviđa mi se i font, međutim osjetno je sporiji od vatrene lisice (osim u otvaranju PDF-ova) fali mu dosta toga. nemogu postavit ikonicu za new tab, ne mogu ctrl+clicknatab za otvorit stranicu u novom tabu, ne mogu ić naprid nazad po tabovima sa ctrl+PageDown/PageUp. nažalost, safari neće ostat na mojoj PC mašini. Kad uzmem macbook vidit ćemo, kažu da i za OS X ima nešto bolje (Camino)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35.